22.2.2018

22.2.2018

maanantai 13. syyskuuta 2010

Maanantain kuulumisia 13.9.2010

Tänään on maanantai ja aurinkoa ei nyt näy, vaan vaikuttaa aika tihkuiselta ja sumuiselta ainakin kauas katsottuna. Asteita on +15 eli aika lämmintä.

Eilen teimme marjapuuroa. Kiitos ohjeesta, rakas ystäväni seijastiina! Vispipuuro onnistui yli odotusten. Ja kukas sen sitten keittikään? No, kukas muu kuin oma rakkaani!

Ja kas, tässäpä teille maistiaisia:
                                   Tässä marjapuuroa...
 ...mutta kukas kumma hiirulainen on jo käynyt popsimassa marjapuuroa? No, kukas muu...kuin...no, senhän arvaattekin...

                 ...ja tässä on tyttäreni askartelema lokakuun kortti...
 ...hän on itse suunnitellut ja piirtänyt tuon tytön ja värittänyt sen ja minä sitten raapustin kaunollani kirjoituksen...
Taianomaista lokakuuta...ja näitä lähetellään sitten ystävillemme...

  Sitten löysin tyttäreni sängyssä nauttimasta tällaisen suloisuuden eli Murun, josta tämä blogini nimikin on lähtenyt liikkeelle...

  ...ja täällä ruusuisten lakanoiden päällä on niin ihanaa lötkötellä...
                 ...siispä nyt on vielä tässä meitin ilonamme...6 v Muru...

Eilen myös kudoin sukkaanikin aika paljon ja kyllä siitä hyvä tulee. Värillähän ei ole väliä kunhan vaan ovat lämpimät ja Nalle aloeverastahan ne on tekeillä. Mutta siitä kuvia sitten myöhemmin.

Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon alkua ja pitäkää itsestänne huolta!
 

20 kommenttia:

  1. Kylläpä Muru on suloinen <3. Me emme voi ottaa lemmikkejämme mukaan varakotiin ja Dessi vietiin hoitopaikkaan jo perjantaina. Olemme käyneet katsomassa sitä joka päivä, lapset kaksikin kertaa päivässä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Ei Dessi teitä unohda ja eihän teidän asuminen varakodissanne kuitenkaan kestä kovin kauan aikaa. Kyllä eläimet muistavat omistajansa aina. Muru on hyvin suloinen ja aika erikoinen kissa, ja onhan hän Ragdoll. Oikein mukavaa viikon alkua teille kaikille! Kyllä kaikki vielä kääntyy hyvin päin!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on kortti, ihanat ovat ruusuiset lakanat ja suloinen on Muru-kissa :) Ihana, hyvää mieltä tuova postaus taas sinulla :) Kiitokset siitä ja mukavaa sateista maanantaita sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tuksu! Kiva, kun kävit ja minäkin tulen vuoroin vieraisille. Leppoisaa päivän jatkoa sinne kaikille teille! Muru on mummin prinsessa!

    VastaaPoista
  5. Vispipuuro maistui herkulliselta kiitos!!
    Kauniita kortteja ja ihana Muru-kissa,voi miten suloinen.Tykkään kissoista!))
    Mukavaa alkavaa viikkoa!))

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi, vesimiesneuloo! Ja kiva, kun marjapuuro maistui sinulle! Tyttäreni tekee näitä kortteja. Muru on tosi suloinen ja rauhallinen ja niin itsenäinen. Leppoisaa päivän jatkoa! Nyt lähden paistamaan lettuja rakkaalle tyttärelleni ja meillekin!

    VastaaPoista
  7. Marjapuuro on hyvää,minä tykkään.

    Ihana tuo Muru-kissa.

    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi, Tarikka! Marjapuuro on tosi hyvää ja nyt me paistamme lettuja ja tyttäreni tilaus on: isoja lettuja paljon joiden päälle kermaa ja rahkaa ja hilloa! Tuhti annos! Mukavaa päivän jatkoa!Ja Muru on mummin mussukka!

    VastaaPoista
  9. Täällä on satanut koko päivän,harmittaa,mut niinhän se syksyisin on että syyssateet tulee.:D.Vispipuuro on herkkua meilläkin,tykätään siitä.Voi,että on Muru kisuli komea,kyllä kelpaa lekotella,ihana söpöliini.Mukavaa illan jatkoa sinulle ystäväni!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Tansku! Täälläkin on tihkutellut aamusta asti ainakin melkein. Muru on suloinen todellakin! Leppoisaa illan jatkoa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi, Tansku ystäväni!

    VastaaPoista
  11. Meillä on ollut jopa aurinkoista ja lämmintä 20 astetta :). Muru on kyllä komea.

    VastaaPoista
  12. Heips Helena ♥
    Oliko tuo sieltä minun pöytälaatikostani?
    Näyttää herkulliselta, rakastan puolukkapuuroa ja alan siis tekemään sitä itsekin, nams!
    Tytär on taitava, kortti on kaunis!

    Ja mikäs ihanuus se siellä köllöttelee kauniin peiton päällä, ihana, siis aivan ihana!
    Muru on myös kaunis!
    Kyllä ne nuo eläimet osaa valloittaa meidän sydämet!
    Ihanaa iltaa sinulle Helena ja perheellesi ja halit Murulle ♥

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommentistasi Neferi! Täällä sataa ropisee ja asteita +13. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina! Kyllä tämä marjapuuro oli sieltä sinun lootastasi ja hyvää tuli! Ja mieheni sitä keitteli ihan ohjeen mukaan ja se onnistui hyvin.Tyttäreni on taitava käsistään ja on kiinnostunut korttien tekemisestä.
    Juu, Murukin osaa valloittamisen jalon taidon ja kun kuvaan häntä, niin hän nauttii siitä. Leppoisaa illan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi! Halit menee Murulle perille!

    VastaaPoista
  15. Hitsi, edellinen kommentti deletoitui... Olet siis Helena ollut jokanaisen lempipuuhassa, eli sisutamassa...! Ja on sulla paljon pieniä hoidettavia, nukkeja siis meinaan =) !

    VastaaPoista
  16. Kiitos kommentistasi Virpi! Juupajuu, olen jälleen kerran saanut sisustaa olohuoneemme ja mieheni ne huonekalut vaihtoi, kun minä vaan istuin ja sanoin missä järjestyksessä kaikki tehdään. Juu, minulla on nukkeja ja rakastan jokaista nukkeani ja teen niille vaatteita. Leppoisaa illan jatkoa sinulle, Virpi!

    VastaaPoista
  17. Ihan vesi kielellä katselen vispipuuroa, herkkua kerrakseen.
    Minulla on nyt käsityöt hieman pysähtyneet, matkavalmisteluita on hoidettu. Huomenna lähdetään ja pakkaamiset ovat kesken.
    Otan tämän läppärini mukaan, kun hotellissa on langaton nettiyhteys.
    Mukavaa syksynjatkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
  18. Ihastuttava lokakuun kortti!
    Njam onpa herkullisen näköistä marjapuuroa!
    Touhukasta tiistaita!

    VastaaPoista
  19. Kiitos, kiitos kommentistasi Hilkka!Hyvä kun otat läppärin mukaan. Laitan meiliä sinulle! Mukavaa matkaa teille molemmille!

    VastaaPoista
  20. Kiitos, kiitos Tarina! Tyttäreni on sen itse suunnitellut, piirtänyt ja värittänyt, siis mallista piirtänyt. Näitä on kiva lähetellä ystäville! Siispä, jos haluat kortin, niin laita meiliä ja osoitteesi, niin laitan sinulle kortin kirjoitettuna tai ilman, että voit laittaa eteenpäin! Mukavaa tiistaita täältä kaalilaatikon syöjiltä!(?)

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...