22.2.2018

22.2.2018

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lahjoja...lahjoja...lahjoja ja mansikkakakkua ja Marabouta

Tänään on lauantai ja 31. päivä heinäkuuta. Ulkona on pilvistä ja aina välillä on sadellut ja asteita on nyt +19. Siispä on aika mukava ja raikas ilma, mutta kova myrsky loukuttaa parvekkeen lasia, vaan eipä se meitä haittaa.

Tänään olen jälleen saanut kaikenlaista:

                        Mansikkakakkua...
                        ...kuningatarjäätelöä ja latteeta...
                         ...sekä jo lähes syöty Marabou suklaa...


Mutta sitten lahjat jatkuvat....
Rakkaani muisti minua tällaisella suloisella Hello Kitty pehmolla ja sain myös kaksi onnittelukorttia rakkaimmilta ystäviltäni...Kiitos!
                        ...suloinen Hello Kittyni...
                        ...jaahas, että mikäs se tämä oikealla oleva sitten on...
 ...no, mutta siinähän on aivan ihana, uusi pussilakana ja muumimamma ja muumipappa...ja rakkaani saa vaaleansinisen, kunhan se saapuu kauppaan parin viikon kuluttua...pitäähän nyt meillä olla tällaiset, vai mitä! Kiitos jälleen, sinulle, rakkaani, näistä ihanista lahjoista!


Tässäpä taas juhlinnat tällä kertaa ja parin viikon kuluttua on jälleen uudet lahjat ja juhlat.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa heinäkuun viimeistä päivää myrskystä huolimatta, sillä "myrskyn jälkeen on poutasää...!
 

torstai 29. heinäkuuta 2010

Hello Kitty´ä se olla pittää!

Tänään on torstai ja 29. päivä heinäkuuta. Heinäkuu valmistuu loppuun ja toivottavasti myös heinäkuun helteet loppuvat tähän päivään. Asteita on tällä hetkellä +26, mutta luvattu on +31. No, onneksi sääennusteet näyttävät huomiseksi ainakin sateita ja monta päivää huomisen jälkeenkin. Olkaamme sitten tyytyväisiä, kun joka päivä saamme raikasta sadetta. Kyllähän eläimille on ollut kova paikka tämä kuumuus, kun oravat ja jäniksetkin jäävät makuulleen. Eihän heidänkään sydän kestä tällaista kuumuutta pitkään. Ja mistä he saavat tai löytävät vettä juodakseen? Sama kuumuus koskee siis kaikkia eläimiä, jotka metsässä elävät. Kasvit saavat kotipihoilla runsaasti vettä, mutta entäpä nuo kauniit luonnon kasvit. Nehän eivät myöskään saa vettä kuin taivaalta. No, onneksi tällaisia helteitä ei ole joka vuosi!

Eilen satoi illalla vettä ja ukkonenkin jylläsi jonkin aikaa. Nyt on ollut puolipilvistä ja äsken tosin heitti jonkin verran vettäkin taivaalta, mutta nyt on taas kirkastunut hieman.

Eilen sain jalkakylpylootan ja tänään sain tällaisia:
                   Tällaisia kivoja Hello Kitty tuotteita sain tänään...
                           ...siis tarroja Hello Kitty...
                           ...muistilehtiö, joka on keltainen oikeasti...
                 ...kukkaro...aivan ihana minulle...joka en tarvitse rahaa...

                      ...ihana penaali, jossa säilytän puikkojani...

Kiitos, rakkaani jälleen näistä ihanista ostoksista, joita minulle annoit tänään!

Mutta nyt lähden jatkamaan villatakin virkkausta, jotta saisin sen piakkoin valmiiksikin. Toivottelen teille oikein leppoisaa ja mukavaa torstaipäivän jatkoa ja nauttikaa viimeisestä hellepäivästä tai huokaiskaa helpotuksesta, että helteet jo loppuvat! Näin minä ainakin teen!

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Mitä mä sain...mitä mä sain...mitä mä sain...

Tänään on keskiviikko ja 28. päivä heinäkuuta. Tänään on täällä sadellutkin jonkin verran ja aika rankastikin ja Herra Ukkonenkin ilmoitteli olemassaolostaan aikamoisilla jyräyksillään. Mutta Aurinko Armas voitti ja loistaa jälleen meille kaikille hellien meitä lämmöllään.

Eilen aloittelin villatakkia Haapsalusta ostamastani langasta, sinisestä,  ja nyt olen virkannut jo liki 40 cm, joten tulee aika nopiasti valmista virkaten, paljon nopiammin kuin kutoen. Juupajuu, keskeneräisiä töitä nyt löytyy joka lähtöön: keltainen Palma villatakkini on kaula-aukkoja ja hihoja vaille valmis, rakkaalleni matkalla aloittamani toinen sukka on kärkikavennusta vaille valmis, Emilian mekko on hihoja vaille valmis ja Jamaica langasta en ole vielä edes aloittanut sukkia, vaikka kovin houkutteleekin jo värinsä puolesta kuten värikkäät kukat houkuttelevat mehiläisiä.

Mutta ei iloa ilman suruakin, sillä se paholainen VTI iski minuun nyt puolen vuoden tauon jälkeen. Ja nyt olen taas antibioottikuurilla 7 päivän ajan. No, tämähän on tuttua tohinaa, joten nyt nujerran sen ja lujasti. Mutta kaikkea sattuu ja tapahtuu matkallakin. Yhtenä päivänä kun olimme Haapsalun keskustassa, niin rakkaaltani hajosi sandaalit, joten ei muuta kuin ostaa uudet ja sai kuin saikin 10 eurolla. Ja sekään ei riittänyt, vaan samana päivänä häneltä irtosi laseista toinen linssi, joten ei muuta kuin optikolle, joka kiristi ruuvin kiinni ja samalla kiristi toistakin linssiä eikä maksanut mitään. Mutta kaiken kaikkiaan näitä pieniä harmituksia lukuunottamatta oli lomamme täydellinen ja minäkin sain sieltä voimaa taas tehdä käsitöitä enemmän. Kunpa vielä saisimme voimia soitellakin, mutta eiköhän sekin onnistu sitten antibioottikuurin jälkeen.

Tässäpä hieman kuvituksia teille:
                 Tässä siis eilen aloittamani villatakin takakappale...
                                 ...ja tietenkin virkattuna tällä kertaa...
...ja siis aivan tavallista virkkausta pylväitä ja ketjusilmukoita väliin...
Ja nyt katsokaapas, mitä rakkaani eilen osti minulle...
                      Juupajuu, sain jalkakylvyn ja tosi hyvä onkin...
                            ...on infrapunalämmitin ja...
                             ...ja erilaisia hierovia osia...
                         ...ja tottakai SININEN...
   ...ja kun veteen lisää vielä merisuolaa, niin johan turvotuksetkin tippuvat pois...se on koettu jo Haapsalussa

Minulle on monet vuodet sanottu täällä koto Suomessa, että pidä jalkojasi ylhäällä. Hmmm, miten voin pitää ylhäällä jalkojani aamusta iltaan ja illasta aamuun? En siis mitenkään! Siinäpä se! Täällä Terveyskylpylässä tyttö sanoi minulle, että turvotukseen auttaisi jalkakylpy, johon sitten laitetaan merisuolaa. Ja niinhän se oli sen jalkapyörrekylvynkin kanssa, jossa oli suolaa ja jota sain siellä 6 päivänä, niin johan turvotus lähti ja jaloissani näkyi jopa suonet ja sukatkin jäivät liian isoiksi. Hämmästykseni oli todellakin suuri! Siispä tuumasta toimeen, rakkaani käväisi eilen ostamassa minulle tuon tärkeän jalkakylvyn, jota tulen käyttämään ihan jokaikinen päivä. Kiitos sinulle siellä Haapsalun Kylpylässä!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja nauttikaahan jokaisesta hetkestä!

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Presents from Haapsalu, Estonia 25.7.2010

Ja täällä siis odotellaan kieli pitkällään, että mitähän sitä on tuotu tuliaisia. Siispä, tässä teille tällä kertaa hyvin vaatimattomat tuliaiset!
Mutta minulle ne ovat rakkaita, siis nuket ja langat. No, noista sinisistä langoista aion virkata itselleni...hmmm....ai että mitäköhän(?). Noo, tota, jos nyt taas sitä villatakkia yrittäisin saada aikaseksi seuraavaa reissua varten, kun ei ole oikein sopivia. Ja, sitten tuosta Katia langasta teen sukat, ajatellen Brasilian lämpimyyttä, ja sitten tuosta vaaleanpunaisesta puuvillalangasta olenkin jo aloitellut mekkoa uudelle tulokkaalleni ja kuten huomaatte, niin mekko on pian valmis.
Tässä siis tuliaisia...dadadadam....

                        Tässäpä uudet nukkeni muiden joukkoon...
                               ...siis tässä EMILIA...
                            ...ja tässä on EEVAMARIA...
                                ...ja Emilian mekko lähes valmiina....
                ...ja mekkoa hieman lähempää...helppoa virkkausta

                  ...ja Eevamaria aina hymyissä suin...pyysi mukaamme...
                                 ...ja sitten lankoja jonkin verran...
                              ...sukat, joista toisen sain melkein valmiiksi...
                        ...ja sinistä villatakkilankaa...
                                       ...ja sukkalankaa...
                              ...ja mekkolankaa...
                               ...ja siis villatakkilankaa...
                                           ...ja tässä lankani tuliaisina...
                  ...ja uudet ystävämme Emilia ja Eevamaria

Nyt lähden nauttimaan lattea, patonkia ja jäätelöä, njam! Maistuis varmaan sullekin! Teretulemast!

Lisää kuvia Haapsalu, Estonia

Tänään on tiistai ja 27. päivä heinäkuuta. Asteita näyttää olevan +19 ja taivas on pilven peittämä. Mutta jospa tänään ei nousisikaan lämpö kovin korkealle. Ja huomiseksikin on ennustettu sateita, ukkoskuuroja.

Meillä on jälleen pyykkiä kuivumassa parvekkeella, joten kyllähän ne siellä aika hyvin kuivuvat tällaisillä lämpötiloilla. Kyllä sitä pyykkiä reissussa tuleekin aika paljon, mutta sitten taas välillä heittää koneeseen ja taas voi lähteä uudelle reissulle.

Koska en saa nauhoituksia tänne laitettua, jostain syystä, niin laitanpa vain tavallisia kuvia.

Kesäinen, kaunis puu ja sininen pilvetön taivas ja rauha ympärillä...


Kauniita, valkoisia kukkia nurmikolla, raikkaassa meri-ilmastossa...
Tämä näkymä on Terveyskylpylän edustalla...

...ja tässä uiskentelee joutsenperhe...

              ...tässä näkyy kaunista Aafrikan Rand´aa...

Olisin niin mielelläni halunnut laittaa tänne pieniä videopätkiä Haapsalun kauniista kaupungista, mutta se ei nyt vaan onnistu. Taisimme tehdä alussa jotain väärin ja nyt siitä saa sitten kärsiä. Mutta no problem, minähän voin sitten napata kuvia siitä videosta, niin ainakin jotain tulee näkyville.

Nyt siirryn virkkaamaan ja jossain vaiheessa sitten kuvaan tuliaisetkin. Mutta nyt toivottelen teille kaikille jälleen oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa vielä kesästä niin kauan kuin sitä riittää.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kuvia Haapsalusta 2




Posted by Picasa

Tässä siis kävelemme kohti Haapsalun keskustaa ja vasemmalla onkin jo ensimmäinen lankakauppa.

Olen pakertanut näiden kuvien kanssa, kun otin niin paljon videopätkiä, mutta en saa niitä tänne laitettua, en yksin enkä Smileboxin kautta, joten ei auttanut muu kuin hieroa aivonystyröitäni ja sieppasin videopätkästä sitten nämä kuvat.

Kuvia Haapsalusta




Posted by Picasa

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...