22.2.2018

22.2.2018

tiistai 30. marraskuuta 2010

JOULUKALENTERI TEILLE KAIKILLE! COUNTDOWN TO CHRISTMAS!

Click to play this Smilebox greeting
Create your own greeting - Powered by Smilebox
This ecard customized with Smilebox
En malttanut olla laittamatta tätä ihanaa Smileboxia myös tännekin blogiini. Klikatkaa jokaista luukkua ja sisällä olevaa ja hämmästytte! NAUTTIKAA! JA MUISTAKAA MINUA MYÖS! REMEMBER ALSO ME!

4 PÄIVÄÄ JA 4 YÖTÄ! 4 DAYS AND 4 NIGHTS!

Tänään on tiistai ja 30. päivä marraskuuta. Aurinko on juuri nousemassa taivaanrannan takaa ja pakkasta on -12 astetta. Pakkanen näköjään jatkuu...ja jatkuu...ja niin taitaa alkaa lentoemäntien lakkokin, joten saapas nähdä, miten me pääsemme täältä "pohjoisesta" Helsinkiin. Meillähän on lentoliput jo pöydällä, jotka edellyttää siis täältä lentoa Helsinkiin ja sitten sieltä edelleen Teneriffalle. No, seurataan tilannetta ja mennään sitten bussilla yösydännä.


Mutta iloisin mielin me sinne lähdemme, vaikka toki on raskas päivä matkustaa. No, kyllä se siitä vielä sitten perillä ainakin iloksi muuttuu ja toki koneessakin, kun voin kutoa...ja kutoa...ja kutoa bambupuikoilla. Rakkaani lähti juuri ostamaan minulle lisää Puro lankaa ja bambupuikot. Juu, lankaa on, mutta ei ole juuri sitä lankaa eikä juuri niin paljon kuin tarvisi. Sehän se on aina kutojan ongelma. Ja lisää lankojahan saa kaupasta tai netistä tilata.


Eilen leivoimme keikkakakun eikä tullut nuhaa, joten toki suojasin nenääni, jotta ei jauhopöly lentäisi niin kovin. Mutta tänään on vuorossa tiikerikakku, jotka laitamme sitten pakastimeen ja annamme tyttärelleni.


Mutta lähtömme lähestyy jo uhkaavasti ja polvet lyövät jo loukkua. Nyt pitää vain yrittää keskittyä siihen, mitä pitää tehdä ja pakata laukku. Tosin tänään menemme saunaan uimahallille ja sen jälkeen laitamme koneen pyörimään ja katsomme mitä (miten paljon) vaatteita otamme mukaamme, kun kuitenkin olemme siellä 11 päivää. Nyt saa kone pyöriä tiiviisti ja sitten taas kun tulemme sieltä, niin ainakin riittää pesukoneelle töitä.


Olen tuossa kutonut itselleni kämmekkäitä ja sain toisen eilen valmiiksi, joten nyt on vielä toinen kudottava. Ne lämmittävät kummasti kipeitä ranteitani näin kylmällä. Ja sukkiahan ei ole koskaan liikaa ja ainahan ne uudet sukat lämmittävät paremmin kuin monet kerrat pestyt sukat.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa joulun odotusta ja pitäkää itsenne lämpiminä!

Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika...


Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu...

maanantai 29. marraskuuta 2010

SYDÄMEENI JOULUN TEEN

SE ONNISTUI SITTENKIN....JEEEEEE....

Tänään on, juu, maanantai ja 29. marraskuuta. Ulkona paukkuu pakkanen -17 asteen voimalla ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Pian me lennetään tuolla pilvien yläpuolella eli lauantaina.

Mutta eilen olemme jo pähkäilleet(were thinking) näiden nauhoitusten kanssa ja nyt vihdoin saimmekin kaikki nauhoitukset, siis eiliset, näihin blogeihini youtuben kautta, jeeee. Kyllä kaikki onnistuu, kun ei luovuta ja mehän emme luovuta mitään!

Nyt käyn välillä kaffeella, kun rakkaani minua kutsui.
Ja nyt jatkan, mihin jäin...

Niin, meillä on enää viisi yötä ja viisi päivää, kun lähdemme lämpimän auringon alle. Siellä sitten tutkiskelemme paikkoja ja kyselemme ihmisiltä ja voipi olla, että palaamme sinne jällehen...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa viikkoa ja nauttikaa joulun ilosta!

TUO ARMON VALKOKYYHKY

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

IHANAA JA RAUHALLISTA ENSIMMÄISTÄ ADVENTTIA KAIKILLE!

Tänään on sunnuntai ja ensimmäinen adventti ja 28. päivä marraskuuta. Pakkasta on -13 hrrrrr, kylmää on. Tänään kajahtaa jälleen Hoosianna kaikkialla ja kynttilöitä sytytellään ikkunoihin ja pihoihin. Me emme valmistele ulkoisesti joulua, koska emme ole kotonakaan montaa päivää, joten muut rakkaamme tehkööt sen puolestamme. Mutta sisäisesti kyllä me valmistamme itsemme jouluun muistaen kauniin laulun sanoja "näin sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen...taas Jeesus lapsi syntyy uudelleen..." Tämä on mielestäni hyvin kaunis laulu ja meidän pitäisi saada tämä vielä ennen lähtöämme nauhalle. Mutta kun hiukset eivät ole kampaajan käsittelyssä olleita...(no, tonttulakki vaan päähän) ja kun silmät on väsyneet antibioottikuurin vuoksi...(no, lasit silmille)...no, mutta kun...no, mutta kun...syitähän saa keksittyä vaikka mitä. Mutta tuumasta toimeen me teemme useimmiten ja uskonpa että tänään me vielä nauhoitammekin. Olemme jo nauhoittaneet Mökit nukkuu lumiset ja laitoimme sen myös youtubeenkin, siis tänne, no, tämä selain ei avaa tätä linkkiä, joten Googleen vaan ...youtube muumimyy1...ja siellä on 40 meidän videota.


Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa adventin aikaa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!






perjantai 26. marraskuuta 2010

PAKKASHERRA PUHISEE JA AURINKO ARMAS SUHISEE...

Tänään on perjantai ja 26. päivä marraskuuta. Pakkasherra puhisee -9 asteen pakkasta meille ja aurinkokin paistaa.


Nyt on enää 8 yötä ja 7 päivää tämän päivän jälkeen, kun sitten nousemme ylös korkeuksiin. No, mutta haavan arpeuma on lähtenyt kuivumaan vahvoilla antibiooteilla, joka on saanut myös mahani sekaisin ja voimani ovatkin aika vähissä. Mutta tieto siitä, että haavan arpeuma ei enää vihottelisi, niin minä kestän mahakivutkin. Tämä päivä menee tässä nyt vain ajatellessani lämmintä aurinkoa ja sukkaa kutoen.


Tällaisia sukkia siis nyt kudon itselleni ja lanka on erittäin hyvää Lidlin lankaa ja kudon 3 numeron puikoilla. Kutominen on aika hidasta(ainakin minulla), koska lanka on ohutta. Rakkaalleni kudon auringon alla sitten sinisävyisestä samanlaiset. Ja jos vaikka jaksaisin kutoa vielä kämmekkäätkin, niin lämmittäisihän ne kipeitä käsiäni.


Mutta muutoinhan elämä hymyilee meille kuten myös kaikille teillekin ja joulu tulla jolkottaa. Me emme laita kotiamme sen kummemmin jouluvarusteisiin, kun emme ole silloin niin paljon kotonakaan. Ja helmikuussa ainakin pitää taas päästä jonnekin ja pidemmäksi aikaa. Uskoisin, että lämpimässä auringon alla minäkin saisin voimia enemmän ja voisin olla ulkonakin. Ja siellähän on kuvattavaa vaikka kuinka paljon. Onneksi nykyään ei enää tarvitse viedä valokuvausliikkeeseen valokuvia kehitettäväksi, vaan kuvat saa suoraan tietokoneelle ja siitä printattua ulos valokuvapaperille.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa pakkasperjantaita ja pitäkäähän itsenne lämpiminä!

torstai 25. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN TORSTAI 25.11.2010

Tänään on torstai ja 25. päivä marraskuuta. Taivas on pilvien peitossa ja pakkasta on -8 astetta. Mutta myrsky on jo hieman ainakin laantunut, joten Unelmakoti ei enää ole Humiseva Unelmakoti. Kiva!


Tänään meidän piti...siis piti mennä ottamaan kausi influenssarokotus, mutta...mutta kun soitimme sinne ja kysyimme, että voiko ottaa rokotuksen, kun on antibioottikuuri päällä, niin siellä sanottiin, että ei oikein suositella ja että jos viikolla siirtäisi sitä. No, tuumasta toimeen ja niin me teimmekin. Minulla on nimittäin aika huono olo, kun olen maanantaista lähtien ottanut vahvaa antibioottia kahdesti päivässä. Joka ikinen aamu on mahani sekaisin, vaikka otan Relaa ja laktoositabletin ennen antibioottia. Silti kovat kivut ja maha sekaisin. No, mutta mitäpä sitä ei ihminen kestäisi, jos tietää, että tästäkin tulee apua haavan vuotamiseen. Kaiken se kestää, kaiken se kärsii...se on Rakkaus! Siispä, me menemme yhdessä rakkaani kanssa eteenpäin ja hoidamme kaiken yhdessä ja nukahdammekin yhdessä käsi kädessä. Se jos mikä on turvallista Rakkautta!


Mutta tänään putosi postiluukustamme omakuvapostimerkit ja ne on ihania. Hyvä vaan, että tällä tietokoneella voi tehdä kaikenlaista kivaa.


Nyt olen kutonut sukkaa jo kantapään kavennuksen ohi ja kilkuttelen terää ja pian teen toiseenkin kantapään kavennuksen, joten yritän saada valmiiksi ennen matkaamme. Koneessa toki kudon tuosta Tuomas langasta bambupuikoilla sukkia, pitkävartisia ja lämpimiä. Mutta lankoja pitää ottaa mukaan ja ehkäpä joitain mallejakin, kun ajattelin kutoa itselleni kämmekkäät näille kipeille käsilleni.



Tännehän me siis lähdemme 11 päivää täysihoitoa lämpimän auringon alla. Mikäs voisi olla ihanampaa! No, ei muuta kuin sitten taas keski talvella uudestaan ja pidemmäksi aikaa jonnekin.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

SYLVIAN JOULULAULU BY HELENA AND TIMO 24.11.2010

UNELMAKODIN TOIMINTAA 24.11.2010

Tänään on keskiviikko ja 24. päivä marraskuuta. Tuuli humisee kuin Humisevassa Harjussa konsanaan ja harmaansiniset pilvet peittävät taivaan. Pakkasta on -6 astetta, mutta tuollainen kova ja kylmä tuuli tekee siitä vielä kylmemmän.

No, mutta ajatukseni on jo lämpimän auringon alla. Parvekkeelta voi katsella kauas siniselle merelle. Parvekkeella voi syödä aamiaisen ja juoda kahvitkin tai vaikka vain olla ja kutoa. On todellakin ihanaa päästä taas valmiiseen pöytään ja vain nauttia yhdessä olostamme. Ja pianhan me taas lähdemme uudestaan jonnekin...

Mutta olen nyt ottanut antibioottia ja haava on näköjään nujerrettu eikä se siis enää vuoda. Siis, antibiootti on auttanut ja kuivattanut sitä haavaa sisältä päin. Ei tarvitse enää suihkutella, ei! Onhan keksitty antibiootitkin! Mutta koska antibiootit ovat pahanmakuisia, kuten penisilliinit ennen vanhaan, niin toki konvehteja pitää olla saatavilla. No, eilen rakkaani osti konvehtirasian, mutta valitettavasti siitä ei jäänyt kuin yksi konvehti iltalääkkeelleni, sillä ne hukkuivat suihimme  jo hyvin nopiasti. Ja nyt aamulla rakkaani lähti hakemaan lisää konvehteja...kun ne olivat niin hyviä...

Nyt on kirjoituspöytäni suorittu ja suorin sen ihan itse...siis minä itse.
Kirjoitin keskeneräiset joulukorttini ja pian sukellan omaan tuoliini ja otan sukan kutimen käteeni ja kudon...kudon...ja kudon...ja odotan, että jospa jokunen lankakerä tarttuisi rakkaani käteen ja saisin taas lisää "sukkalankoja".

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täältä Humisevasta Unelmakodistamme oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

maanantai 22. marraskuuta 2010

KULTAISIA MUISTOJA

Click to play this Smilebox photo album
Create your own photo album - Powered by Smilebox
This photo album generated with Smilebox

JOULUN ILOA KAIKILLE - MERRY CHRISTMAS TO ALL OF YOU

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Another slideshow design by Smilebox

PAKKASAAMUN KAUNEUTTA 22.11.2010

Tänään on maanantai ja 22. päivä marraskuuta. Ulkona on asteita -7, hrrrr, kyl-mää. No, onneksi on enää 12 yötä aurinkoon! Ihanaa päästä lämpimään ja tänne ei kyllä talveksi enää jäädä, ei.


Juupa juu, pakkasaamun kauneutta valokuvattuna vain olohuoneen takimmaisesta nurkkauksesta parvekelasienkin läpi täältä 7. kerroksesta. Täällä on taivas niin likellä ja se on niin kaunista katseltavaa. Katselen usein taivaalle, kun pilvet siellä leijailevat itään päin tai etelään päin, välillä kulkevat nopiammin, välillä hitaammin tuulen mukana. Kunpa voisin itse lentää tuolla pilvenhattaralla ja katsella maailmaa ylhäältä käsin. No, mutta pian pääsemmekin katselemaan maailmaa ylhäältä käsin,kun kone lähtee täältä Porista ja sitten taas Helsingistä määräpaikkaamme. Silloin on toki oltava kamera vakaasti käsissä, jotta saa kaiken tallennettua kameralle.


Mutta kuten eilen jo jossain blogissani mainitsin, niin haava näytteli minulle jo eilen punaista naamaansa ja vihottelun merkkiä. Ja mitä olikaan tänä aamuna? Just niin, siihen oli noussut mätää päälle ja pian se jälleen puhkeaa kukkaansa ja vuotaa jotain kudosnestettä. Mutta miksi tämä haava tekee näin 7 vuoden jälkeen? Ja miksi näin usein? No, sitä ei osaa kirurgikaan sanoa eikä kuulemma kukaan. Ja kirurgille minä en enää mene, koska hän vaan kaivelee sitä ja ilman puudutusta, siis kieltoni on jyrkkä ja se myös pitää. No, otamme yhteyttä ihanaan lääkäriini ja hän luultavasti antaa antibioottikuurin vielä minulle ennen matkaamme. Olisihan se jo hyvä saada tämä vuoto loppumaankin joskus. Se ei näytä merkkiäkään vuodon loppumisesta, kun aina nousee uusia ja uusia, joista se vuotaa. Nyt siinä on taas lappu päällä ja aloitamme taas sen suihkuttelun. Mutta ei todellakaan ole kivaa, ei!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa pakkaspäivä maanantaita ja pitäkää itsestänne huolta!


sunnuntai 21. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN SUNNUNTAI 21.11.2010

Tänään on sunnuntai ja 21. päivä marraskuuta ja asteita on -2. Taivas on kauttaaltaan pilvien peitossa. Kuukauden kuluttua olemme jo likellä joulua ja joulun rauhaa. Sitähän me kaikki varmasti etsimme sydämiimme.


Meidän matkamme lähestyy ja lähestyy...aurinkovoiteet on ostettu ja Relat on myös jo nautittu sekä matkalle mukaan. Ja kaksi matkalaukkua ja kassi odottavat vaatteita...ja muuta "tarpeellista".


Meillä on toki vielä paljon tekemistä, kun ...pitää siivota...ja laittaa ruokaa ja leivonnaisia pakastimeen...ja lähettää joulukortit...tai no ensin pitää tietty kirjoittaakin ne...ja kutoa sukkia...ja siivota tämä ihana pöytäni...jaahas, mitenkähän sekin tulisi tehtyä.


Mutta onhan se päivä taas huomennakin...jos Luoja suo...ja tänään me vain nautimme ja soittelemme joululauluja ja laitamme youtubeen ym.


Eipähän tässä oikeastaan muuta, kun toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

lauantai 20. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN LAUANTAIN KUULUMISIA 20.11.2010

Tänään on jo lauantai ja 20. päivä marraskuuta. Asteita on ulkona  -5. Matkakuume nousee, kun enää on kaksi viikkoa, kun nousemme ilmaan Porin yläpuolelle kohti Helsinkiä ensin.


Minulla on taas mennyt tämäkin päivä vaan tässä koneeni ääressä ja olen tehnyt löytöjä, mahtavia löytöjä. No, ei siis lankalöytöjä, vaan selainlöytöjä. Löysin mahtavista mahtavimman selaimen eli Safarin. Tämä on niin mahtava, että en löydä laatusanoja enää. Rakkaani otti myös tämän selaimen ja tämä on siis yliveto kaikelle ja on nopia, huippunopia. Suosittelen!


Tänään olimme myös uimahallin saunassa ja kyllä otimme tosi, tosi kovat löylyt ja nyt on taas niin raukea olo. Huomenna on suunnitelmissa nauhoitella joitain joululauluja vielä näin ennen matkaamme. Ja lääkärini soitti eilen ja ei ole tulehdusta ja kaikki arvot ovat nyt hyviä. Mutta niin on taas verensokerinikin huippuhyvä aamuisin. Eli tulimme siihen tulokseen, että tämä haavan arpeuman vuoto on todellakin nostanut verensokeria ja nyt kun on lakannut vuotamasta, niin verensokerinikin on hyvä. Mutta me menemme vielä perjantaina hänen vastaanotolleen ja näin hän vielä haluaa varmistaa, että kaikki on hyvin. On kyllä niin ihanan rauhallinen ja hyvä olo lähteä reissuun.


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystäväni, oikein leppoisaa lauantain jatkoa ja kivaa joulun odotusta! Silloin aina vanhakin taas nuortuu!

perjantai 19. marraskuuta 2010

ILOISET VEIJARINI 19.11.2010

Tänään on perjantai ja 19. päivä marraskuuta. Maa on valkoinen ja pakkastakin on -7 astetta. Aurinkokin kurkisteli, mutta on kait pelästynyt pakkasukkoa ja mennyt mailleen.

Minulla oli tänään taas onnen päivä, kun rakkaani osti minulle tällaiset iloiset veijarit.

Muutoin odottelen lääkärin soittoa ja olen kokeillut sähköpostin kautta päivitellä blogiani, jolloin kirjoitus onnistuu, mutta ei ota kuvaa. Nytkin latasin tänne Operan ja yritän nyt päivitellä Operan kautta, joka ei oikein näytä luonnistuvan. Mutta onhan minulla Firefox, jolla ainakin onnistuu. uskoisin kuitenkin, että Explorerin kauttakin tulee onnistumaan kaikki hyvin, kunhan se ensin valmistuu, kun nyt on siis vasta Beta asteella kokeilussa.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa perjantain jatkoa ja pitäkäähän itsestänne huolta!


                         Ihanat Mikki ja Minni. Kiitos rakkaani! 

tiistai 16. marraskuuta 2010

Mukavaa viikkoa Nallukan seurassa

Tänään on tiistai ja 16. päivä marraskuuta. Ulkona on harmaata ja lämpöasteitakin taitaa olla. Onhan ihanaa päästä muutaman viikon kuluttua auringon hellittäväksi. Kunpa vielä jaksaisin siihen asti!

Mutta nyt vain odotellaan lääkärin soittoa perjantaina ja tuloksia. Huomenna menen labraan ja aion kysyä, mitä kokeita minulta otetaan, mutta ainakin nyt otetaan (vihdoinkin!) tulehdusarvot. Kiitos, ihana lääkärini!

Tänään sain taas lisää lankoja eilisten lankojeni lisäksi, mutta kun sukkia tarvitaan ainakin näin talvella. Me toki pidämme sukkia kesälläkin, mutta bambusta tai puuvillasta tehtyjä. Mutta tuolla korkeuksissa on ihana kutoa ja ihana valokuvata ylämaailman kirkkautta. Enhän minä oikeastaan tarvikaan muuta kameraa kuin tuon hyvän, jolla voi myös nauhoittaa. Nyt rakkaani laittoi sen tuohon printterin päälle käyttövalmiina, ainakin lähes, joten minä voin kuvata kun siltä tuntuu. Kiitos rakkaani!

Mutta nyt laitan tähän joitain ottamiani kuvia:






                     Nämä ovat rakkaan tyttäreni askartelemia
                                     ...jos joku ostaisi...


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein turvallista ja mukavaa tiistaita ja muutoinkin hyvää ja onnellista viikkoa!

maanantai 15. marraskuuta 2010

Turvallista viikkoa kaikille

Tänään on maanantai ja jo 15. päivä marraskuuta. Huhhuh, miten nopiasti tämä aika juokseekin. Asteita on +3 ja yöllä sataa ropisi vettä.

Taas on kulunut muutama päivä, kun en ole tänne jaksanut mitään raapustella, mutta nyt yritän jotain kertoella.

No, tämä haavahan siis vuotaa tai on vuotanut jälleen ja jo kolmannen kerran syyskuusta lähtien. Mutta viimeinen lääkäri sanoi, että suihkutella vaan kahdesti päivässä, niin sitten se taas loppuu. - Hm, kunnes taas alkaa uudelleen ja uudelleen! Eli mitä tämä elämä oikein on ja mitä tuleman pitää? Siinäpä hyvä kysymys!
No, toki tällainen rasittaa joka päivä, mutta nyt on verensokerini taas aamulla erittäin hyvä, joten se taitaa merkitä sitä, että tällä hetkellä vuoto on loppu eli se ylimääräinen mätä ja kudosneste ovat taas juosseet sieltä pois. No, sehän on loistava asia se!

Mutta eilen vietimme isänpäivää kakuin ja musiikkituokioin ja kivaa olikin. Ja käväisin minä tyttärenikin luona, jossa neuvoin hieman puseron aloitusta hänelle itselleen, kun minun käteni ei tällä kertaa ainakaan kestä kutoa. Mutta tyttäreni on näppärä tekemään kaikenlaista ja nyt hän päätti aloittaa villapuseron teon itselleen 7veikasta. Minä olen siinä sitten vain neuvomassa häntä ja sehän on myös hyvä asia.

Mitähän tässä on muuta vielä ollut? No, minulla on kova väsymys päällä ja siksi ja myös tämän haavan vuoksi kävimme vielä eräällä toisellakin lääkärillä, joka on tosi ihana. Tänään kuulen sitten, miten pitää toimia tästä eteenpäin. Mutta siitä sitten myöhemmin täällä:
http://helenanelama.blogspot.com/

Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja rauhallista viikkoa! Ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
Tyttäreni teki nämä hauvelit kirpparille myytäväksi!

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sininen ja valkoinen music by Helena and Timo 10.11.2010

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Free digital slideshow customized with Smilebox

Tänään oli suuri päiväni, kun pääsin kampaajalleni ja olen tyytyväinen hänen taidokkaaseen käsittelyynsä.

Tervetuloa tänne, jossa olen tänään päivittänyt:
http://helenanelama.blogspot.com/

Toivotan teille leppoisaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

tiistai 9. marraskuuta 2010

HAASTEEN VASTAUKSET 9.11.2010

Sain haasteen vesimiesneuloo blogista ja kiitän ja vastaan näin:

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen mikä sinusta tulee isona?
Lastenhoitaja

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Aku Ankka, Nakke Nakuttaja, Disneyn piirretyt Samu Sirkka ym.

3. Lempileikkejäsi?
Kotileikit ja nukkeja olikin paljon kuten on vieläkin

4. Parhaat synttärit ja miksi?
Minulla oli kaikki synttärit ja nimpparit ihania, koska läheisiä riitti

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Enpä mistään, mutta pyöräilin paljon

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
No, Elvis tottakai ja sain ostaa joka kuukausi uuden levyn ja Elviksen vanhoja levyjä on vieläkin ja on uusiakin, Beatles, Eino Grön, Brita Koivunen , Laila kinnunen ym. ym.

7. Paras joululahjasi/muu lahja jonka olet saanut?
Sain aina paljon lahjoja, kun oli paljon ostajia ja kaikki olivat kivoja ja mieleisiä

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä jota et vielä ole tehnyt?
Minulla on erittäin rakkaudentäyteinen elämä, joten olen saanut jo kaiken, mutta nyt matkustelemme yhdessä paljon

Nyt olen pahassa pulassa, kun en tiedä kenelle jakaa, mutta toivon, että te, jotka käytte täällä, niin kopioikaa ja ottakaa mukaanne ja laittakaa kiertämään. Kiitos!

perjantai 5. marraskuuta 2010

Guten Morgen - Good morning - Hyvää huomenta kaikille





Tänään on perjantai ja 5. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa suoraan tähän tietokoneeseeni takanani, että on vaikea nähdä, mitä kirjoittelen. Mutta kirjoitan, mitä näppis kirjoittaa ja minne sormeni lentävät ja aivoni ajatteleepi, jos ehtii edes ajatella.

Tänään on siivouspäivä ja rakkaani juuri imuroi ja myös siirtelimme taas huonekaluja toiseen paikkaan eli toiselle seinälle. No, nyt näyttää taas paremmalta. Jaahas, kuinkahan kauan aikaa? Ja nyt Heidikin on päässyt sisarustensa viereen sohvalle. Niinpä niin, minnekäs sitten vieraaat istuvat? Siinäpä onkin hyvä kysymys! Mutta eiköhän meiltä tuolejakin löydy sen verran, jotta ei tarvi lattialla istua.

Huomenna onkin sitten tosi tärkeä ja ihana, aivan ihana päivä, mutta eipä siitä sen enempää. Tänään pitää vielä leipoa tiikerikakkua ja mansikkakakku odottelee vielä pakkasessa pääsyä rakkaitteni suuhun.

Käsityöt ja langat on piilotettu vaatehuoneen uumeniin, josta ne löytyvät sitten, kun tarvin niitä. Mutta nyt keskityn tähän suureen asiaan ja käsityöt sitten vielä jonain päivänä ennen matkaamme.

Mutta nyt jo tässä vaiheessa haluan kiittää rakasta miestäni, lapsiani ja lastenlapsiani sekä hyviä ystäviäni yhdessäolon hetkistä sekä täällä paikanpäällä että täällä toisessa kodissani blogissani! Rakastan teitä kaikkia!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista perjantaita ja kaivattua ja odotettua viikonloppua!

tiistai 2. marraskuuta 2010

Murun mutinat ja Marin marinat

Tänään on jo tiistai ja 2. päivä marraskuuta. Aamulla paistoi aurinko ja niin se kirkastaa vieläkin. Asteita oli aamusella -4, mutta nyt on jo +2 astetta. Aamulla tuli herättyä jo aikaisin, kun aamuaurinko jo kirkasti makuuhuonetta. Nyt tuntuu aika niin pitkältä, että mitähän sitä alkaisi tekemään. No, vaikka mitä, jos voimani antaisivat myöten. Mutta onhan se päivä huomennakin ja mitään ei saa aikaseksi. Mutta kaikesta huolimatta matka lähestyy joka päivä, joka tunti ja joka minuutti ja sehän kiehtoo meitä jo kovin. Meille tulee tämä matka juuri oikeaan aikaan, kun joulu lähestyy ja olemme ensimmäisen joulun nyt ilman ihania mussukoitamme ja se tuntuu jo tyhjältä. Mutta tyhjästä on helppo nyhjästä! Onhan tässä toki tapahtunut jo paljonkin asioita tällä aikaa ja tosi hyviä asioita. Olen saanut rakkaan tyttäreni tähän likelleni ja alakertaan ja hänellä on tämä suloinen Muru-kultamme.

Muru on aikamoinen veitikka aina kun mummi menee sinne tai kun teen sieltä lähtöä. Muru hyppää sänkyyn ja kellii siinä ja kiemurtelee ja toki mummi menee rapsuttamaan ja suukottelemaan häntä. Juupajuu, tiedän, minulla on astmakin, mutta onneksi en nuku Murun kanssa, kuten olen joskus muinoin tehnyt omien kissojeni kanssa ja siitähän tämä astmani ei toki tykännyt hyvää, vaan tykkäsi kyttyrää ja mokoma paheni. Mutta nyt on hyvä lääkitys ja kaikki hyvin ja kutomistakin riittää huru mykky että on ihan lykky.

Olisihan sitä paljonkin ihania asioita kerrottavana, mutta niistäpä sitten tuonnempana, kas, kun ei kaikkea hyvää mahan täydeltä. Juupajuu, siitäkin tulee kiloja lisää, vaikka pitäisi saada liikakiloja pois. No, ehkäpä minä siellä etelän lämmössä saisin pois uimalla siellä lämpimässä auringon paisteessa. Ja siellä meillä on taatusti aivan ihanaa laatuaikaa toisillemme ja vain toisillemme ja pääsemme valmiiseen ruokapöytään syömään herkkuja. Se se vasta on meille luxusta! No, seuraavakin matkan kohde on jo suunniteltu, joten odotamme vain ajan kulumista. Kiirehdi, aika, kiirehdi!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein aurinkoista ja mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...