22.2.2018

22.2.2018

lauantai 11. toukokuuta 2013

OIKEIN IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE, ISOÄIDEILLE SEKÄ KAIKILLE ÄIDIN ASEMAA HOITAVILLE

Tänään on lauantai ja 11. päivä toukokuuta. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta valkoisten pumpulipilvien leijaillessa vienosti eteenpäin vienon tuulen antaessa niille vauhtia.

Näin ne päivät ja vuodet vierivät eteenpäin kuin kivi kalliolta. Joka päivä toivoo, että näkisi taas seuraavan päivän auringon paistavan. Mutta elämämme ei ole meidän käsissä, vaan vahvempien voimien turvallisissa käsissä.

Eilen pistäydyimme Sittarissa, kun tuli pieneen mieleeni, että jospa kokeilisin kävelysauvoja, kun entiset ovat kadonneet jonnekin ehkäpä muutossa. Niinpä sitten sieltä saimmekin hyvin sopivat sauvat asiantuntevan myyjän esittelemänä. Täällä Väinönlinnassa sitten hiippailen sauvoilla huoneesta toiseen, sillä täällä on tilaa hiippailla. Tarkoitukseni on saada itseni parempaan kuntoon, kun ei lääkäri siihen anna mitään toivoa. Minullehan sanottiin jo vuosia sitten, että "kun ikääkin on jo noin paljon, niin ei kuntoutus auta." Että kivalta tuntui ja kiitosta vaan, mutta eteenpäin menen joka päivä ja kuntoututan itse itseni. En ole vieläkään vielä 70 vuotiaskaan, joten mielestäni en ole mikään ikäloppu. Ja kun syksyllä lähdemme taas Espanjan auringon alle, niin siellä on hieno kanaali, jonka reunoilla on hyvä kävellä ja hengittää raikasta ja terveellistä ilmaa keuhkoihinsa. Ja kun sauvakävelyyn lisää vielä langattomien kuulokkeiden mp3:lla soitetun musiikin, niin jopas jalka nouseekin vaikka tangon tai valssin tahtiin, jos ei nyt ihan jenkan ja polkan.

Mutta tällaista tällä kertaa ja nyt toivottelen teille kaikille, kuten otsikossakin mainitsin, äideille, isoäideille sekä äidin asemaa hoitaville oikein ihanaa Äitienpäivää!



4 kommenttia:

  1. Kiitos Helena halauksesta, ei tullut vielä pyöreitä täyteen :)
    Millainen kommentti tuollainen on lääkäriltä? Olipas hölmö :( Ihminen voi kuntouttaa itseään minkä ikäisenä tahansa!
    Hienot sauvat; noista on paljon apua kun ovat tukena kävellessä. Voihan hyvin ja oikein ihanaa äitienpäivää <3 Vaarille terveiset!
    -Bemu-

    VastaaPoista
  2. Kiitos bemu ystäväni kommentistasi! Juu, sauvat on hienot ja kävelen niillä täällä Väinönlinnassakin, kun täällä on tilaa. Yritän kuntouttaa itse itseäni noilla sauvoilla kävellen ja myös heilutellen hartioihin ym. eri liikkeitä. Ihanaa äitienpäivää myös sinulle ja rapsutuksia Teemu Herralle! Meitin Muru niiskuttaa ja tuhisee joten liekö sitten allergiaa remontin jälkeen vaiko vilustumista. Viemme hänet lääkäriin ensi viikolla. Hyvää yötä ja kauniita unia, oman kullan kuvia, joka vieressäsi nukkuu!

    VastaaPoista
  3. Hyvää Äippäpäivää Helena ja ihanaa lukea, kuinka reipas olet, hyvä Sinä halit kummallekin sinne Onnelaan

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos maara ja samoin sinulle! Ja lämmin hali myös sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...