22.2.2018

22.2.2018

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Johan myrkyn lykkäs...

Tänään on maanantai ja 28. päivä kesäkuuta. Aurinko on tainnut paistaa koko päivän pilvettömältä taivaalta. Asteita näyttää koneeni mukaan olevan +16, joten ei mikään liian kuuma ainakaan. Eipä täällä ylhäällä tule paljon ulos vilastua, paitsi toki keittiön ikkunasta, kun syö tai nauttii latteet.

Kuten otsikostakin ilmenee, niin voin vain sanoa, että johan myrkyn lykkäs! Nimittäin ihmettelimme 3 päivää jo, että miksi ei maileja tulee mistään ja mitään en voi lähettää. Apuva! Missä vika? Minun koneessaniko? No, ei, onneksi vaari kävi liikkeessä kysymässä ja sieltä käskettiin soittaa yhteen paikkaan ja sitten taas sieltä toiseen paikkaan. Mutta onneksi viimeinkin asia selvisi! Me sanoimme irti kiinteän laajakaistan, koska meillä on minun koneessani herra Mokkula. Herra Mokkula on ollutkin erittäin hyvin yhteistyöhaluinen. Kiitos Herra Mokkula! Mutta meille tuli yllätyksenä, että tähän Mokkulaan, josta me siis maksamme kuukausimaksuja, niin ei kuulukaan enää nämä sähköpostit, jotka ovat olleet ennen. No, niistä pitäisi maksaa pari euroa per kuukausi. Hah ja pah, mehän emme sellaisia rupea maksamaan pelkistä sähköposteista, sillä niitähän saa jo pilvin pimein ilmaiseksikin. Ja onhan minulla jo niitä ennestäänkin joitakin. Tämäpä tuli vaan aivan yllätyksenä meille. Ihmettelenpä vaan, että liikkeessä ei kerrottu edes siinä vaiheessa, kun Mokkula ostettiin tai edes siinä vaiheessa, kun sanoimme laajakaistapään irti. No, kaikesta oppii, kun vanhaksi elää! Kyllähän se piuha lähti irti heti samana päivänä, kun oli määräkin, mutta sähköpostit tulevat minulle vasta huomenna. Että niitä ei kuulemma saanut tämän päivän aikana enää päälle. No, ans kattoo sitten, että tulooko huomennakaan. Mutta sen näkee siis vasta huomenna!
Tässäpä uutiset tällä kertaa ja huomenna sitten taas lisää näitä ja muita asioita. Toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkäähän itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
Minä soitan harmonikkaa...


 

14 kommenttia:

  1. Juu juu, itse pitää aina ottaa selvää, jotta mitä sitä tulikaan ostettua ja mihin se vaikuttaa.

    Täällä on melkein hellekeli, siinä kohtaa missä on lukema 24 :).

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan kommentistasi Neferi! Juupa juu, itse pitää aina tietää kaikki. Sama pätee muuten lääkäreilläkin, että itse pitää pyytää kokeisiin tai kuntoutukseen jne.Mutta ihanaa illan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!Nyt ainakin toinen mailiosoite toimii jo!

    VastaaPoista
  3. Meillä on täällä langaton laajakaista welan ja on pelannut kuin unelma,useammallakin koneella yhtä aikaa pääsee surffaileen netti maailmaan.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka!Meillä on ihme reititin, mutta eihän me saada sitä edes toimimaan. Onneksi vaari tyytyy pelailemaan ilman nettiä, koska onhan tämä kone kuitenkin netissä. Mukavaa illan jatkoa ja rapsutuksia nelijalkaisille, kaikille!

    VastaaPoista
  5. Meillä taas mokkula ei oikein toimi.Meillä on kiinteä laajakaista!Ainakin yksi ilmainen ja erittäin hyvä s-posti on gmail.com.
    Mukavaa iltaa!!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niinpä, kiinteä laajakaista on paras, mutta kun emme halua maksaa kahdesta liittymästä enää. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kyllä nuo firmat osaavat kiskurihommat. Mutta jos joku vika ilmenee, ei mitenkään kiire ole niitä ratkoa. Meillä Soneran laajakaista. Kallis on ja hidaskin aika ajoin.
    Mutta silti "tyydymme" siihen.
    Mukavaa ma-iltaa sinne, Muru
    tuksu

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi, Tuksu! Juu, olet oikeassa, että kiskureita ovat! Leppoisaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  9. Tulimme illalla mökiltä ja vettä ei satanut tippaakaan koko Juhannuksena.
    Minulla on Soneran mokkula, joka on niin hidas, että ei toimi kunnolla mökillä, eikä täällä kotonakaan. Ei sillä viitsi edes uutisia katsoa, postista puhumattakaan.
    Onneksi kotona kiinteä laajakaista toimii.
    Ihania kuvia teidän puistoretkiltä.
    Mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi, Hilkka! Täälläkään ei ole satanut juhannuksena ja nytkin on asteita +15 ja aurinko paistaa. Hyvä tietää, että Sonerakin on hidas. Tosin minun Mokkula toimii nyt hyvin, mutta Vaarilla ei ole nettiä vanhassa läppärissään enää. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Juu-u, kyllä nykyään saa udella myyjältä mitä kuuluu tahi saa tähän ja tähän rahaan ja ne viimeiset pitää kiskoa hohtimilla myyjästä.
    Kauniita unia unelmakotiin!

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, näinhän se on, että kaikki pitää kiskoa niin myyjiltä kuin lääkäriltäkin.Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Meillä on onneksi sekä kone että nettiyhteys miehen työpaikan kautta. Muutenkin pääsen näistä koneongelmista helpolla kun mies on alan ammattilainen ja esikoinen osaa jo enemmän kuin minä :D

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Onhan nämä tietokoneonkelmat aikamoisia onkelmia! Mutta kaikesta oppii ja oppia ikä kaikki! Ihanaa loman jatkoa teille kaikille ja lämmin halaus!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...