22.2.2018

22.2.2018

tiistai 24. elokuuta 2010

Juhlaviikon kiireitä

Tänään on tiistai ja 24. päivä elokuuta. Aamu aukeni pilvisenä ja asteita on vain +11. Mutta viime yönä oli hyvin helppo hengittää, vaikka ikkunakin oli auki ja pujo pölyttää.

Eilen olimme kaupungilla ja ostimme Yvesiltä meikkejä. Rakas tyttäreni osasi valita niitä minulle. Ja minun pitää kuulemma käyttää niitä muulloinkin, ugh, ugh! Mitenkähän se onnnistuu enää tässä iässä. No, huomenna tyttäreni meikkaa minut ja katsotaas, millainen naamavärkki sieltä sitten ilmestynee, kun olen kaksi kasvohalvausta käynyt läpi. Eipä ole enää tämä naamatauluni samanlainen kuin silloin nuorena, nyyyh! Mutta onneksi se kelpaa ainakin rakkailleni.

Olin myös tyttäreni kanssa kampaajalla ja siellä kudoin rakkaani sukkaa ja nyt olenkin seuraavaksi jo kantalapussa. No, se täytynee tehdä kotona ja sitten torstaina saan kudottua jo terää, kun odottelen tytärtäni hammaslääkärissä. Perjantaina keskitymme sitten suureen ja meille niin tärkeään juhlaamme. Molemmat rakkaani vievät tavarat sitten kirkolle sinne kahvitilaisuushuoneeseen ja pöytäkoristeet ym. Ja sitten lauantaina....iiiik, miten jännitänkään kaikkea. No, mutta sehän on meitin kahden juhla eikä sitä tarvitse jännittää.(lohduttaa itseään)

Pian lähden hierontaan, joka tekee todellakin hyvää. Saan siis koko vartalo hierontaa, joka auttaa kaikkiin vaivoihin. Ja nyt vain odottelemaan lähtölaukausta ja ajattelemaan Heidiä, joka siis saapuu meille syyskuussa.

Nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa syksyistä, pilvistä ja raikasta tiistai päivän jatkoa!
                               Silmät, silmät, kenen silmät...kauniit silmät....
                           Heidiämme ajatellen...kaivaten ...ja odottaen

11 kommenttia:

  1. Jännitys tiivistyy :). Eikös olekin mukava suunnitella juhlia joista voi tehdä ihan itsensä näköiset.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen huomannut että nyt meikatessa menee tasotus aineita paljon jos meinaa kaikki rypyt silotella.Ripsiä en pysty maalaamaan kun ilman silmälaseja en näe ja lasit päässä ei voi maalata.

    Pieni jännitys vain piristää,sitten h-hetkellä voi sitten olla aivan cuul.

    VastaaPoista
  3. Jännitys tekee kauniin punan kasvoille!!
    Meikkaus on unohtunut,töissä ollessa kun piti(huom)piti meikata!Nyt joskus vain luomet ja ripset,mutta huulipunaa käytän melkein päivittäin!!!)

    VastaaPoista
  4. Noista meikeistä puheenollen, niin kyllä naamataulu vähän piristyy, kun päräyttää siihen kulmat ja huulten ääriviivat ja huulipunaa sekä ripsiväriä :).

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommenteistanne, rakkaat ystävät Huopatossunen, Tarikka, vesimiesneuloo ja Neferi!Kyllä jännitys vaan kohoaa ja pian menemme papin puheille, iiik. Mielenkiintoista on, miten naamataulu muuttuu meikattuna ja hiukset laitettuna! Mukavaa päivän jatkoa! Mutta miten te suukottelette, jos on punaa huulissa, hehheh?!

    VastaaPoista
  6. Ihanat silmät keijulla, tummat ja kauniit.
    Yvesin meikit on hyviä tuotteita, itse pidän myös niistä, ja minäkin yritän joka aamu ripseni maalata ja kulmat, se on siinä.
    Kuka tämä Heidi on Muru?
    Mukavaa viikkoa :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi seijastiina! Heidi on minun tuleva kaunis nukkeni, 110 cm pitkä, mutta siitä kerron sitten tuonnempana! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Heidihän on kuin oikea lapsi, kaunis :D
    Kerro ihmeessä kun ennätät joskus!

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos kommentistasi, seijastiina! Kerron sitten Heidistä enemmän, kun hän saapuu meille! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Elämässä on iloa ja surua.
    Lämminosanotto ja voimahali Jessen poismenon johdosta.
    Kauniita hevosia tuolla alemmassa postauksessa.
    Vai lentelevät morsiamen vatsassa perhoset.
    Noh, se tietää vaan ihanaa juhlaa.
    Touhukasta päivää!

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos kommentistasi, Tarina! Juupajuu, perhosia on jo vatsassa aikalailla! Juhlat lähestyvät vinhaa vauhtia ja järjestelyt ovat valmiina. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...