22.2.2018

22.2.2018

perjantai 24. syyskuuta 2010

I have fever - Minulla on kuumetta...

Tänään on perjantai ja 24. päivä syyskuuta. Ulkona on pilvistä ja asteita on +15. Eli oikein hieno syksyinen sää!

Olemme olleet koko tämän viikon aivan sekaisin kaikesta, kun Heidi tuli. Aika on mennyt siinä ihmetellessä ja ihaillessa Heidin kauneutta ja kokoa.

Mutta nyt meillä molemmilla on kuumetta... ja se pahus vaan nousee ja nousee...sitten menee kuulokin...ja näkö...ja ajantaju...jeeeee....

No, meillähän on tietty sitä matkakuumetta. Kun meitin pitäisi pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä jonnekin, mutta kun emme vielä tiedä minne...siis... lennämmekö vai uimmeko!

No, olemmehan jo pitkään suunnitelleet reissua Tukholmaan...no ei nyt ihan uimalla...mutta komialla laivalla. Me voisimme olla yön laivassa ja päivällä tapaisimme serkkuani ja olisimme ensimmäisen yön hotellissa ja sitten taas laivalla viimeinen yö. Siinähän olisi ohjelmaa ihan riittävästi meille. Ja sitten kun tulemme kotiin, niin alamme taas suunnitella uutta reissua...

No, mutta jos sen reissun kuitenkin jättäisimme ensi talveen, jota on ennustettu jälleen kovaksi talveksi. Silloin kun täällä pakkanen paukkuu oikein kunnolla, niin me lentäisimme jonnekin kauas ja lämpimään. Mutta matkalaukku pitäisi olla pakattuna ja valmiina lähtöön. Mutta minne menisimme,  kun paikkoja onkin niin paljon?
Miten olisi Portugali? Tunisia? Kreikka? Bulgaria? Itävaltaankin haluaisin vielä päästä! Mutta eiköhän noista jo löydy sopiva kohde meille! Ainahan on ihanaa suunnitella, mutta sitten kun se toteutuu, niin johan onkin perhosia lentelemässä vatsassa. Mutta kaikki täytyy suunnitella erikoisen hyvin ja tarkasti.

Olenhan minä malttanut hieman kutoa sukkaanikin, vaikka tämä ihka oikea flunssakin minua kiusoittelee. Nyt piti se hanurituntikin peruuttaa, kun en jaksa pitää hanuria sylissäni saatikka sitten vedellä sitä. Mutta sitten taas soittelen kun jaksan!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa viikonloppua!
Heidistä siis enemmän täällä:
http://helenanelama.blogspot.com 








Tässä siis on meidän aivan ihana Heidimme ja lisää kuvia taas myöhemmin!

14 kommenttia:

  1. Vai matkakuumetta ;). Tajusin vasta eilen, että meidän matkamme on jo 2,5 viikon kuluttua. Ei sitä ole ehtinyt tässä hötäkässä edes miettiä!

    Pikaista paranemista flunssasta ja mukavaa viikonloppua :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Minnekäs päin te suuntaatte kulkunne? Leppoisaa viikonlopun alkua!

    VastaaPoista
  3. Kuumetta ihanko oikeesti, vai matkakuumetta?Jos se on matkakuumetta siihen ei auta kuin matkalle!! Mukavaa viikonloppua!!!))

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo!Noo, tota, kyllä tämä on enemmän sitä matkakuumetta, kun pitäisi mennä niin moniin paikkoihin että pää on ihan sekaisin. Mutta kyllä minulla on flunssanpoikastakin. Mukavaa viikonloppua myös sinne teille ja Manu kullalle suukkoja!

    VastaaPoista
  5. Matkakuumeeseen ainut troppi on hankkia tiketit ja passi.
    Syyslentsuun onkin sitten vallan toisen sorttiset tropit!
    Paranemisia ja lupsakkaa lauantaita!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, passi on jo ja kohdetta vaan mietitään ja sitten vaan tuumasta toimeen. Mutta tähän flunssanpoikaseen en voi mitään ottaa, vaan odottelen, että menisi jo pois. Mukavaa lauantain jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Matkakuume ei ole ollenkaan paha :). Mukavaa viikonloppua.

    Toivottavasti oikea flunssa menee äkkiä jonnekin...

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Neferi! Juupajuu, matkakuume vain kohoaa ja kohoaa....kunnes...
    Ehkäpä tämä flunssanpoikanen jää sitten tänne, kun lähdemme...sinne jonnekin...
    Mukavaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Portugali vois olla kiva kohde ja se Itävalta!
    Se on tuo matkakuume vaikeeta, kun polttelee niinkauan kun matkaan pääsee, itse käymme pari kertaa vuodessa Tallinnassa, se riittää, nautin kotomaasta, eikä pelota tulevat pakkaset, ei ne linturaukatkaan lennä pois,vaan osa jäätyy oksille :(
    Flunssa ei ole kivaa, parantelehan siellä, niin kaikki on mukavampaa, kun nyt on uusi perheenjäsenkin teillä ♥
    Minulla hiukan pitlä aika, joudan pitkästä aikaa kunnolla kommentoimaan eriblogeja, oottelen Mattia, jos vaikka ulos lähtisimme sitten :)

    Mutta oikein ihanaa, leppoisaa lauantaita, flunssasta huolimatta koko perheellesi ♥
    Muuten pidätkö kappaleesta jonka laitoin juuri blogiini, käypä, jos jaksat kuuntelemassa :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi seijastiina! Juupajuu, matkakohteita on useampia, joista pitänee päättää minne ensin ja minne sitten.
    Tuo kappale on aivan ihana! Oikein leppoisaa lauantain jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  11. Joo tuota matkakuumetta sitä on välillä paljonkin,ensinnäkin lähdetään Tallinnaan enskuussa käymään pitkääästä aikaa,mukavaa taas kierrellä siellä täällä ja ostella vaik tuliaisia.:DVoi koetahan hoitaa flunssa kuntoon,halit täältä ystäväni sinne ja paranemisiin.Mukavaa viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tansku! Mekin tilataan matka Haapsalun terveyskylpylään maanantaina ja lähdemme lokakuussa sinne. Ja sitten talvella etelän maille lämpimään karkuun pakkasilta, joka sekin pitää tilata ajoissa. Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Se taitaa mennä niin, että matkakuume ei parane, kuin matkustamalla :) Flunssa onneksi lepäämällä ja sopivilla tropeilla :)
    eidi on niin kaunis! Mukavaa viikonloppua ja paranemista sinne toivottaa tuksu

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommentistasi tuksu!Juupajuu, matkat on jo katsottuna ja nyt ei muuta kuin menox vaan!
    Flunssasta olen väsynyt, mutta aivosolukoissa leijuu matka jonnekin...
    Leppoisaa viikonloppua myös sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...