22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Unelmakoti sunnuntaina 19.9.2010

Tänään on sunnuntai, vaan ei mikään suvinen sunnuntai, vaan syksyinen sunnuntai ja 19. päivä syyskuuta. Asteita on nyt +12 ja merkkien mukaan on sadettakin luvassa sekä tänään että huomenna. Mutta sitten jo pitäisi hieman kirkastuakin ja toivottavasti olisi hyvin kaunis ja kuulas syksy.

Enpä ole tänään ehtinyt vielä oikein mitään tehdä, kun aika menee tässä koneella istuen. No, äsken vetelin Musta Rudolfia ja kyllähän se alkaa jo mennä aina paremmin ja paremmin. Kyllä tuo hanurin soitto on vaan niin ihanaa, että ...huoh...kunpa osaisin vain soittaa oikein hyvin sitä, mutta ehkäpä sitä oppii...ajan kanssa. Eihän kukaan ole seppä syntyessään, kuten ruukataan sanoa.

Mutta pitemmittä puheitta, laitan tähän joitakin kivoja kuvia teidän iloksenne! Toivotan samalla kaikille lukijoilleni oikein leppoisaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

  1. Kyllä sinä vielä opit lisää ja lisää Helena, varmasti taito kasvaa, jos joku asia kiinnostaa ♥
    Käyn illalla siellä toisessa blogissasi, kun vähän rauhotun, juuri tulimme mökiltä ja hiukka nälkäkin on.
    Kivat kuvat löysit ja mukavat totuus peräiset lauseet niissä, niinhän se juuri on.
    Mukavaa sunnuntaita Helena perheellesi myöskin ♥

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on aina välillä vettä satanut ihan kiitettävästi.
    Hymyä ei pidä unohtaa se on tärkeää muistaa.
    Kyllä harjoitus tekee mestarin soittamisessakin.
    Leppoisaa sunnuntai-iltaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos, kommenteistanne, rakkaat ystävät seijastiina ja Tarikka!
    Niinhän se on, että jos on innostusta ja uskoa, niin ihminen oppii mitä vaan! Ja minulla on molempia.Mutta kun haluaisin oppia heti ja siihen en ihan pysty.
    Oikein leppoisaa sunnuntaita teille molemmille ja kaikille rakkaillenne!

    VastaaPoista
  4. Sinä opit sen aivan varmasti, tykkään soitostanne ja olen erittäin onnellinen että toteutitte toiveeni tässä taannoin :) Kiitos kaunis vielä siitä. Leppoisaa sunnuntain jatkoa Unelmakotiin toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos Hilima ystäväni, kommentistasi! Ja kiitos kauniista sanoistasi! Minä taas harjoittelin ja vielä minä sen(Musta Rudolf) soitan kokonaankin ja saat toki sen kuulla. Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  6. Juu, syksyinen sunnuntai on täälläkin ;). Kävimme hakemassa polkupyörät oikeasta kodista varakotiin ja ajettuamme 500 m alkoi sataa rakeita. Onneksi esikoinen ja minä emme ole sokerista :D.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi, Huopatossunen! Niinpä, syksyinen sade kaunistaa ja raikastaa! No, jaa rakeet tuskinpa!Mukavaa illan jatkoa sinne teille kaikille ihanien maisemien lumoissa!

    VastaaPoista
  8. Sadetta riittää täälläkin.
    Mukavia soitto tunteja.
    Kivoja kuvia.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!!))

    VastaaPoista
  9. Harjoitus tekee mestarin ja sisulla läpi vaikka harmaan kiven.
    Se mikä on mieluisaa niin sen kyllä oppii!
    Namu unia!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos kommenteistanne, vesimiesneuloo ja Tarina! Täällä nyt aamulla sumuista ja asteita +5.
    Juupajuu, sisulla vaikka läpi harmaan kiven. Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  11. Kyllä sinä vielä soitat,niin hyvin,että toiset ovat kateellisia,ajan kans oppii,periksi ei pidä antaa ystäväni:)Täällä ei sada tällä hetkellä,mutta pilvistä on.:(.Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tansku! Joo, mutta olen ottanut vasta kaksi tuntia opetusta ja nyt harjoittelen Musta Rudolfia, mutta jonka haluan oppia nopiasti. Se on ihana valssi ja valssit ovat helppoja soittaa. Täällä on aurinkoista, joten aurinkoista päivän jatkoa sinulle, Tansku!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...