22.2.2018

22.2.2018

tiistai 30. marraskuuta 2010

4 PÄIVÄÄ JA 4 YÖTÄ! 4 DAYS AND 4 NIGHTS!

Tänään on tiistai ja 30. päivä marraskuuta. Aurinko on juuri nousemassa taivaanrannan takaa ja pakkasta on -12 astetta. Pakkanen näköjään jatkuu...ja jatkuu...ja niin taitaa alkaa lentoemäntien lakkokin, joten saapas nähdä, miten me pääsemme täältä "pohjoisesta" Helsinkiin. Meillähän on lentoliput jo pöydällä, jotka edellyttää siis täältä lentoa Helsinkiin ja sitten sieltä edelleen Teneriffalle. No, seurataan tilannetta ja mennään sitten bussilla yösydännä.


Mutta iloisin mielin me sinne lähdemme, vaikka toki on raskas päivä matkustaa. No, kyllä se siitä vielä sitten perillä ainakin iloksi muuttuu ja toki koneessakin, kun voin kutoa...ja kutoa...ja kutoa bambupuikoilla. Rakkaani lähti juuri ostamaan minulle lisää Puro lankaa ja bambupuikot. Juu, lankaa on, mutta ei ole juuri sitä lankaa eikä juuri niin paljon kuin tarvisi. Sehän se on aina kutojan ongelma. Ja lisää lankojahan saa kaupasta tai netistä tilata.


Eilen leivoimme keikkakakun eikä tullut nuhaa, joten toki suojasin nenääni, jotta ei jauhopöly lentäisi niin kovin. Mutta tänään on vuorossa tiikerikakku, jotka laitamme sitten pakastimeen ja annamme tyttärelleni.


Mutta lähtömme lähestyy jo uhkaavasti ja polvet lyövät jo loukkua. Nyt pitää vain yrittää keskittyä siihen, mitä pitää tehdä ja pakata laukku. Tosin tänään menemme saunaan uimahallille ja sen jälkeen laitamme koneen pyörimään ja katsomme mitä (miten paljon) vaatteita otamme mukaamme, kun kuitenkin olemme siellä 11 päivää. Nyt saa kone pyöriä tiiviisti ja sitten taas kun tulemme sieltä, niin ainakin riittää pesukoneelle töitä.


Olen tuossa kutonut itselleni kämmekkäitä ja sain toisen eilen valmiiksi, joten nyt on vielä toinen kudottava. Ne lämmittävät kummasti kipeitä ranteitani näin kylmällä. Ja sukkiahan ei ole koskaan liikaa ja ainahan ne uudet sukat lämmittävät paremmin kuin monet kerrat pestyt sukat.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa joulun odotusta ja pitäkää itsenne lämpiminä!

Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika...


Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väki nukkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...