22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN TOIMINTAA 24.11.2010

Tänään on keskiviikko ja 24. päivä marraskuuta. Tuuli humisee kuin Humisevassa Harjussa konsanaan ja harmaansiniset pilvet peittävät taivaan. Pakkasta on -6 astetta, mutta tuollainen kova ja kylmä tuuli tekee siitä vielä kylmemmän.

No, mutta ajatukseni on jo lämpimän auringon alla. Parvekkeelta voi katsella kauas siniselle merelle. Parvekkeella voi syödä aamiaisen ja juoda kahvitkin tai vaikka vain olla ja kutoa. On todellakin ihanaa päästä taas valmiiseen pöytään ja vain nauttia yhdessä olostamme. Ja pianhan me taas lähdemme uudestaan jonnekin...

Mutta olen nyt ottanut antibioottia ja haava on näköjään nujerrettu eikä se siis enää vuoda. Siis, antibiootti on auttanut ja kuivattanut sitä haavaa sisältä päin. Ei tarvitse enää suihkutella, ei! Onhan keksitty antibiootitkin! Mutta koska antibiootit ovat pahanmakuisia, kuten penisilliinit ennen vanhaan, niin toki konvehteja pitää olla saatavilla. No, eilen rakkaani osti konvehtirasian, mutta valitettavasti siitä ei jäänyt kuin yksi konvehti iltalääkkeelleni, sillä ne hukkuivat suihimme  jo hyvin nopiasti. Ja nyt aamulla rakkaani lähti hakemaan lisää konvehteja...kun ne olivat niin hyviä...

Nyt on kirjoituspöytäni suorittu ja suorin sen ihan itse...siis minä itse.
Kirjoitin keskeneräiset joulukorttini ja pian sukellan omaan tuoliini ja otan sukan kutimen käteeni ja kudon...kudon...ja kudon...ja odotan, että jospa jokunen lankakerä tarttuisi rakkaani käteen ja saisin taas lisää "sukkalankoja".

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täältä Humisevasta Unelmakodistamme oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

14 kommenttia:

  1. Mukavaa talvista tiistaita ja mukavaa loman odotusta :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Matkakuume kohoaa ja ...kohoaa...Mukavaa päivän jatkoa myös sinulle sinne lumimyräkän keskelle ja turvallista matkaa kotiin!

    VastaaPoista
  3. Olen kuunnellut radiosta kuinka teillä siellä etelässä tuulee ja tuiskuaa,meillä on taas seesteinen päivä ja aurinkokin näyttäytyy välillä pakkasta -8 astetta juuri nyt.
    Antibiootit eivät ole mitään herkkua mutta joskus välttämättömiä.
    Leppoisaa loman odottelua.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, täällä humisee ja tuuli on tosi kylmä ja kova. Mutta ne pahimmat kelit ovat tuolla etelässä, siis etelämpänä. Toivottavasti sellainen lumimyräkkä ei tulisikaan tänne. Mutta aurinkoista päivän jatkoa ja minä menen nyt saunakahveelle!

    VastaaPoista
  5. Tuuli repii puita ja on kova tuuli, todella kylmää!
    Sisällä ihanan lämmintä:)

    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Juu, tuuli humisee ja ulkona on kylmä, mutta sisällä on lämmintä! Mukavaa keskiviikon jatkoa ja halaus Manulle!

    VastaaPoista
  7. Mukavan leppoisaa oloa teillä siellä on. Ei tuo lumisade mitään mutta toi kylmä tuuli.

    VastaaPoista
  8. On todella kaunis banneri kuva, on varmaan teidän unelmakodista, kaunista ♥

    Kuulostaa mukavalle tuo tuleva matkanne, ja onhan ne ihania, toivon vaan paranemisia sinulle ja voimia,että jaksat iloita täysin rinnoin.

    Älä ota montaa konvehtia, maistuu paremmalle jouluna, ei vainkaan, minäkin vähän perso makealle, jos yhden otan, menee koko rasia, siksen uskalla ottaa sitä ensimmäistäkään.

    Mulla on antibiotti Zinnat ,se on myös pahaaaaa.. yäk. :D
    Kävin possupiikilläkin, kun tohtorini suositteli, tämän aina vaan jatkuvan tautini vuoksi.

    Levollista päivää, minä lähden tarpomaan lumituiskuun ihan juuri kohta :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Katariina! Niin, kylmä tuuli menee vaatteen kun vaatteen läpi luihin ja ytimiin! Juu, meillä on leppoisaa ja kivaa aina yhdessä, kun olemme kuin samasta puusta veistetyt. Mukavaa torstai päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi seijastiina! Tuol bannerikuva on aiemmasta kodista Satulinnasta Temmekseltä Oulun likeltä, kun asuimme siellä joskus muinoin.

    Juu, kyllä se koko rasia konvehteja meni taas eilenkin, mutta me syömme aina puoleksi kaiken makean. Ja matkalle otamme mukaan myös konvehteja.

    On kyllä niin pahaa tuo antibiootti ja maha on sekaisin joka ikinen päivä, mutta kun vielä 6 päivää kestäisi, niin jospa sitten helpottaisi. Otan kyllä myös Relaakin, mutta silti...

    Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  11. Ompa hyvä juttu tuo,että mahassa oleva haava on parantumaan päin ja ettei vuoda,sehän se on tärkeintä.:)Mukavaa päivän jatkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tansku! Juu, nyt on kait antibiootti kuivanut haavan sisältäpäin. Kuuri loppuu vasta ensi keskiviikkona. Sitten torstaina otamme sen influenssarokotuksen ja perjantaina menen vielä lääkärilleni ja sitten lauantaina...kello 4.00 on herätys...ja sitten se alkaa...leppoisaa päivän jatkoa ystäväni!

    VastaaPoista
  13. Kipaisit sitten meillä, kiitos vain, olipas yllätys,
    Ihanaa lomaa sinulle ja kullallesi sinne lämpimään, on varmaankin hauska mennä täältä kylmästä lämpimään, mutta entäs sitten kun sieltä tulee kylmään pohjolaan, varmaankin nenukan pää jäätyy het miten.
    Mutta kivat muistot varmaankin lämmittää.
    Terveyttä ja hyvää matkaa..
    TV: TUHKIMO

    VastaaPoista
  14. Kiitos, kiitos kommentistasi Tuhkimo ystäväin! Yllätykset ovat aina kivoja, eiks vaan! Ja kiitos kaffeesta ja pullasta ja Pinjalle suukoista! Juu, kun tulemme 16.12 takaisin, niin sitten lähdemme het miten uudestaan...Voipi olla että jäsenet, vanahat jäseneni eivät enää kestä pakkasherroja! Oikein leppoisaa adventin aikaa ja joulun odotuksen taikaa teille sinne ja Pinjalle suukkoja!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...