22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

TÄÄLLÄ HÄME, HYVIN PYYHKII...

Tänään on tiistai ja 16. päivä helmikuuta. Pakkasta on noin -26 astetta, joten kylläpä taas saa palella ja nenä punaisena kulkea ulkona.


Mutta enpä malttanutkaan pitää näppiäni erossa tietokoneestani, vaan hetihän tämä piti tänne laittaa, vaikka ei ole oikein omaa paikkaakaan löytynyt vielä. Mutta pöytä kuin pöytä ajaa saman asian, jotta kunhan saa tietokoneen ja muut härvelit pöydälle niin sormet juoksee ja näppis sauhuaa.


Muuttomme meni oikein hyvin ja loput kamat haetaan vielä tällä viikolla ja osahan niistä viedäänkin tänne kierrätykseen tai kirppikselle. Mutta aurinko paistaa täällä Hämehessäkin ja luonto hymyilee. Odotan tosi innolla saada nähdä tuota luonnonsuojelualuetta tuossa ikkunan alla. Siellä on paljon kauniita ja erikoisia kasveja kuten jalavaa, saarnia, pähkinäpensasta, sinivuokkoja jne. jne., joita sitten myöhemmin aion kuvata paljon.


Nyt on hyvä, kun pääsen päivittämään blogejani, kun en muista näitä tunnuksia ja salasanoja enää, joten ne ovat vihkossa ylhäällä ja vihkot olivat vielä paketissa. Mutta nyt nekin löytyivät ja kaikki on taas hyvin.



Tässä me matkasimme Hämeenlinnaan toista kertaa Sirun kanssa, joka jäi myös viimeiseksi.


Nyt näyttää kone tekevän mitä lystää, joten on parasta lopettaa tämä tällä kertaa. Mutta ainakin Herra Mokkula on yhteistyöhaluinen, vaikka ei suostukaan reitittimen avulla työskentelemään täällä Hämeessä. Mutta jospa se onnistuisi vielä jonain päivänä täälläkin.


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja pitäkää itsenne lämpiminä!

16 kommenttia:

  1. Jaa, että elämä lennätti Hämeeseen. Täällä on ainakin tarpeeksi hidasta :D.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Neferi ystäväni! Juu, hitas elämä sopiikin minulle(=meille) hyvin ja kun nuorisoa on piristämässä päivää, niin elämä hymyilee jälleen.
    Taidamme ollakin aika likellä toisiamme!? Laita mailia niin kerron! Aurinkoista päivän jatkoa sinne naapuriin!

    VastaaPoista
  3. Bonjour !
    Cela fait plaisir de vous retrouver sur votre blog.
    Cordialement

    VastaaPoista
  4. Ahaa,hämeeseen päin sitten muutto suuntautui ja näyttää Sirukin nauttivan matkustuksesta:D..Ne nuo mokkulat on joskus vähän työhaluttomia.:)
    Mukavaa viikkoa ja piristävää sellaista sinulle♥

    VastaaPoista
  5. Bonjour Francois!
    Merci, merci! I will write you email soon! Have a happy day!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tansku! Juupajuu, tänne kauniiseen Hämeeseen suuntasimme elämämme! Kyllähän tuo Mokkula toimii yhdessä koneessa, mutta ei enää reitittimen kanssa, jotta saisimme muutkin koneet käyttöön. Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Onnea uudelle kodille ja sen asukkaille!

    Pakkasta aamulla -32.2 nyt -20,2

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Aurinkoista viikon jatkoa sinne teille kaikille ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  9. Aurinkoa ja Onnea uuteen kotiinne Hämeeseen:)

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Askartelua&Elämänmakuja! Täällä nautimme mummin ja papan ominaisuuksista!
    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Onnea uuteen kotiin.
    Meillä on nyt oikea talvi aamuisin -30 tietämillä ja päivällä aurinko jo lämmittää alle -20 asteeseen.
    Mukavaa viikonjatkoa.

    VastaaPoista
  12. Onnea uuteen kotiin :). Mukava että teillä on nuorisoa piristämässä elämäänne.

    VastaaPoista
  13. Kiitos, kiitos Tarikka ystäväni! Kyllä täällä on tosi kylmää, joten me kaipaamme etelän lämpöön. Mukavaa viikonloppua sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  14. Kiitos, kiitos ystäväni Huopatossunen! Nuorisoa on piristämässä elämäämme ja auttamassa meitä. Leppoisaa viikonloppua sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  15. Onnea uuteen tupaan!
    Näin virtuaalisesti annan uuteen tupaan ruisleipää ja suolaa kodin onneksi!

    VastaaPoista
  16. Kiitos, kiitos Tarina ystäväni ruisleivästä ja suolasta!Täällä on aivan ihanaa! Nyt olemme siis lähes naapureita! Mukavaa pakkaspäivää, täällä -30 astetta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...