22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

HUHHUH, MIKÄ PELÄSTYS!

Tänään on keskiviikko ja 20. päivä huhtikuuta. Asteita on näin aamulla vain +3 ja luvassa on tänään sadetta. No, sadehan tekeekin juuri hyvää puhkeamaisillaan olevalle luonnolle. Puissa ja pensaissa näkyy jo olevan silmuja, jotka pian puhkeavat lehdiksi.


Me hieman innostuimme pelaamaan näin aamutuimaan ja nyt odottelemme jännityksellä, että tuleekohan sieltä mistään voittoa, edes pientäkin. Mutta koneella on niin helppoa pelata ja toki pelit vievät mukanaan, vaan meitä ei niin helposti viedä, kun pitää olla järkikin mukana. Joskus on vaan ihan kiva hieman hassutella. Ja tänäänhän me lähdemme sitten shoppailemaan ja mitähän sieltä löydänkään. No, sitä en vielä tiedä, mutta sittenhän sen näkee, kun tulee tavaroidensa kanssa kotiin.


Muutoin tänään menee siivouksen parissa, sillä pitäähän pääsiäiseksi saada putipuhdasta. Ja huomennahan tuleekin sitten mummin Mussukka tuomaan meille iloa.


Otsake kertoo, että minä pelästyin tänä aamuna, kun avasin tietokoneeni ja omat blogini. Niistä nimittäin oli kaksi poistettu! En ymmärtänyt, mitä oli yön aikana oikein tapahtunut. Tunsin viiltoja sydämessäni, että mitä olen tehnyt väärin, kun toinen bloginikin on jo 4 vuotta vanha. Mutta sitten aloimme selvittämään asiaa ja seurasimme ohjeita ja onneksi kaikki kääntyikin sitten hyvin ja blogit tupsahtivat takaisin. Vieläkään en tiedä, mitä tapahtui, mutta onneksi nyt on kaikki taas hyvin. Nämä blogit ovat minulle kuin perheenjäseniä, yhtä rakkaita eikä niistä halua luopua.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa keskiviikko päivää ja pitäkää itsestänne huolta!

4 kommenttia:

  1. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin!!!!
    Mukavaa päivää sinne naapuriin :) jokos päätitte mihin suuntaan ampaisette :) Kiva asuinpaikka, kun on lyhyt matka joka puolelle :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Me kurvittelemme länteen, sillä siellähän on kaikki, hihi! Juu, kylllä maalla on mukavaa ja kaikki on niin likellä! Mukavaa päivää myös sinne teille, rakkaat naapurit!

    VastaaPoista
  3. Mitähän sieltä shoppailureissulta tarttuukaan mukaanne ;). Jännityksellä odotan seuraavaa päivitystä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! No, tulihan sieltä aikamoinen saalis mukaamme, hehheh! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...