22.2.2018

22.2.2018

tiistai 12. huhtikuuta 2011

ONNITTELUT TÄNÄÄN SYNTYMÄPÄIVIÄÄN VIETTÄVILLE!

Tänään on tiistai ja 12. päivä huhtikuuta. No nyt on aurinkokin putkahtanut jo esille ja luo säteitään harjulle sulattaen lumet pois. Täsmäsää näyttää koneellani +5 astetta, mutta luvassa on jopa +8 astetta, joten eiköhän ne lumet ala sulaa ja loskatkin kuivua.


Tänään 14 vuotta sitten sain toisen lapsenlapseni. Olin hänestä niin onnellinen kuin olin toki ensimmäisestäkin ja sitä seuraavistakin. Mutta hän on nyt jo 14 vuotias ja vastahan hän oli pienenpieni sylivauva. Onnea oma lapsenlapseni, olet mummille rakas nyt ja aina!


Tänään minun olisi jo jatkettava kutomista, mutta...mutta...kun tuo pieni sydänkäpynen nukkui mummin sylissä niin suloisesti, niin mummi vaan piti häntä sylin ja rakkauden lämmössä, kuten olen pitänyt lapsenlapsianikin. Tämä sydänkäpynen on tietenkin...kukas muu kuin...varmasti on hyvin vaikea arvata, kuka hän voisi olla! No, juu, hän on Siru! Siru, joka pian täyttää jo 6 kuukautta! Voivoi, miten tämä aika juokseekaan aivan liian nopeasti. Mihin minä joudun, kun en oikein perässä meinaa pysyä! No, hiljaa hyvä tulee, sanoi aina vanha kansa.




Tässä nukkuu Oonan ja Nonon vauvelit, joista yksi on kultamme Siru.


Nyt kuului kutsu latteelle, joten toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa!


8 kommenttia:

  1. Ihanat vauvelit ♥
    Lempeää kevättä Helena ja perhe ♥

    VastaaPoista
  2. Sieviä pikkupentuja. Mukavaa tiistain jatkoa :).

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi seijastiina! Suloisia ovat olleet ja ovat vieläkin eli siellä on Siru. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Suloisiahan he ovat ja tuoksuivatkin niin ihanalle! Aurinkoista tiistain jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Meilläkin on lämmintä +6 astetta mutta pilvistä.
    Hellyttäviä vauveleita eivät varmaankaan ollet tuossa kovin vanhoja.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Meillä oli jo +8 astetta ja aurinko paistaa. Ne olivat vajaa pariviikkoisia mutta siellä on Sirukin, jeee! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Sellaisiahan ne kaikki hauvavauvat ovat olleet ja tuolla on Sirukin! Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...