22.2.2018

22.2.2018

torstai 28. huhtikuuta 2011

SHOPPAILUREISSU TIEDOSSA...MITÄHÄN SIELTÄ TÄNÄÄN TARTTUU ONKEENI...

Tänään on torstai ja 28. päivä huhtikuuta. Pian kuukausi vaihtuu jo toukokuuhun ja vastahan tämä huhtikuukin alkoi.  Asteita on nyt +4, mutta luvattu on +14 astetta. Aurinko ei vielä ole jaksanut nousta näytille, joten odotellaanpa häntä vielä kirkastamaan päivämme. Puissa ja pensaissa on pieniä hiirenkorvia ja linnut jaksavat aina laulaa meille. Taitaapi olla jo kesäkin tullut, vaikka aika koleaa vappua on luvattukin.


Minä sain eilen sen toisen valmiiksi ja aloittelin jo toista. Kuvia laitan kunhan palaamme shoppailureissulta ihanat lahjat mukanamme...ja lankaa...hm...Minkä väristä ja mihin tarkoitukseen....siinäpä hyvä kysymys? Tälläkin hetkellä on joka paikka täynnä enemmän ja vähemmän keriä, joista ei oikein saa mitään muuta kuin kuvioita sukkiin ja lapasiin.


Olen ollut hieman väsähtänyt, kun olen jälleen antibioottikuurilla, kun tuo VTI-paholainen iski jälleen minuun kyntensä. No, taistelun jälkeen sain kuitenkin kuurin aika nopeasti, vaikka nopeamminkin olisi voinut saada. Mutta onni oli puolellani, kun kuume ei päässyt nousemaan korkealle.


Mutta nyt on lääkkeet auttaneet sen verran, että jaksan toki lähteä shoppailemaan, kun kerran sitä ehdotettiin minulle. Minähän olen aina valmis shoppailemaan, vaikka kontaten, jeeee. Sieltä sitten ostamme sitä sun tätä. Kuvia tuloo myöhemmin, kun jaksan niitä ottaa.


Nyt toivottelen teille oikein mukavaa ja lämmintä torstai päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta! "On lupa toisesta huolta kantaa, ei ole se keltään pois...kuten Danny laulaa kauniilla äänellään.




                    Tässäpä poseeraa suloinen Muru

6 kommenttia:

  1. Olet oikeassa. Shoppailemaan mennään vaikka kontaten. Mukavaa päivää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Mukavaa olikin ja pyydykseen tarttui yhtä ja toista...Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Ihanaa oli shoppailla ja paljon tarttui mukaani. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Mukavaa shoppailureissua ja ihastuttavia löytöjä!
    Kevät on todellakin harpponut pitkin askelein viikossa eteenpäin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Ihania löytöjähän sieltä tarttui onkeeni! Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...