22.2.2018

22.2.2018

torstai 26. toukokuuta 2011

TORSTAINA TOIVOTAAN...

Tänään on torstai ja jo 26. päivä toukokuuta. Pian tämäkin kuukausi vaihtuu jo kesäkuuksi ja vastahan tämä toukokuukin vaihtui. Minne nämä päivät oikein katoavat? Asteita on tällä hetkellä +9, mutta luvassa on +14 astetta. Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta, mutta kolealta siellä tuntuu.


Eilinen päivä tuli ja meni ja muistelin tiistaipäivää ja vierailuani rakkaan tyttäreni luona. Kävin eilen myös lääkärissä ja ensi viikolla sitten kokeisiin. Särky on aika kova sekä jaloissani että käsissä, joten epäilyksiä on monenmoisia. No, kaikki selviää aikanaan ja jokaisesta hetkestä minä nautin. Eilen leikkasin papan sukista risat terät pois ja teritin ne uudestaan ja pian on ainakin toinen sukka valmis. Kunhan saan nyt nämä omat ja papan sukat tehtyä, niin pitänee miettiä jotain muuta käsityötä sitten taas, jotta ei aina sukkia. Toki lupauduin kutomaan sukkia ensi talveksi, mutta siihen on vielä aikaa ainakin 3 kuukautta.


Mutta nyt tovottelen teille kaikille, rakkaat lukijat, oikein mukavaa päivän jatkoa koleudesta huolimatta ja kyllä se lämmin kesäkin vielä tulee!
                               Tässä sain kuvattua Murun silmät...
                        ...ja tässä on prinsessa Muru

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, jotta teillä oli mukava kyläilypäivä!
    Iloista päivää !

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, kyläilypäivä onnistui yli odotusten sateesta huolimatta. Ja Sirukin käyttäytyi oikein hyvin. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Eikösse ole niin että sateella sitä joutaa kyläileen.
    Meillä ainakin järjestetään semmoiset hommat sade päivälle kun pihallakaan ei pysty oikein mitään tekeen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, niinhän se on, että sateella voi tehdä mitä haluaa ja poutasäällä sitä mitä jaksaa! Mukavaa ilan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...