22.2.2018

22.2.2018

torstai 30. kesäkuuta 2011

NO, VIHDOIN ONNISTUU PÄIVITTÄMINENKIN, JEEE...

Tänään on torstai ja 30. päivä kesäkuuta eli kesäkuun viimeinen päivä. Näin on taas yksi kuukausi vierähtänyt ohitsemme ihanine muistoineen. Asteita on +24, mutta huomenna on luvassa enemmän.


Näin on taas tämä päiväkin vierähtänyt yli iltapäivän. Olen järjestellyt blogieni ulkoasuja, kun en ole voinut näitä mitään päivitellä, kun vasta nyt. Tämä editori ei vaan toiminut, mutta nyt taas toimii ja se on hyvä se.


Eipähän tässä sen kummempaa ole tänäänkään tehty. No, pappa kulta paistoi ihania lettuja. Kyllä olivatkin hyviä, joten tekee taas toisenkin kerran. Mutta nyt ei onneksi palovaroitin alkanut huutaa, kuten teki viime kerralla. Pappa laittoi onneksi keittiön oven kiinni ja sieltä ikkunan auki, kun käry oli mitä melkoisin, mutta maukkaita lettuja silti tuli. Kiitos, rakkaani, makoisista letuista!


No, sitten tästä meidän vauvelista on tullut jo iso, iso tyttö, kun hänellä on alkanut ensimmäiset juoksu. Ja kyllä hän on paljon rauhoittunutkin, joten eiköhän me pian saada minun ihana nallelankalaatikostokin jo esille. Tuskinpa hän enää sitä jyrsii.


Mutta me olemme siis jo lähtökuopissamme maanantaiaamua varten, kun automme starttaa pihaltamme kohti pohjoista. Huomenna minulla on parturi eli kampaaja, joka saa leikata hiukseni millin pituisiksi, hehhehhee. Juu, näin on helpompi helteilläkin hoitaa hiuksia ja päänahkaa.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja mukavaa heinäkuun alkua!
Nyt näkyy toimivan myös kuvien laitto. Tekasin tämän yhtenä päivänä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos, lähdemme maanantaina aamulla varhain! Oikein leppoisaa loman jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Meillä tänään lämpötila tällä hetkellä +28 astetta ja hiostavaa,en tykkää yhtään mutta kukapa sitä on minulta kysynytkään.
    Mukavaa matkaa pohjoiseen.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Tarikka! Täällä on +30, joten en liiku ulkona lainkaan.Mutta ensi viikolla jo helpottaa. Ja maanantaina on Oulussakin kiva sää, jonne sitten saavumme ja käymme rakkaani äidin haudalla. Yövymme Kempeleellä ja katselemme vanhoja paikkoja. Leppoisia päiviä, ajatellen, että sade saapuu pian!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...