22.2.2018

22.2.2018

maanantai 29. elokuuta 2011

KAIKEN KIIREEN JA ONNEN KESKELLÄ JOTAIN VALMISTAKIN...

Tänään on maanantai ja 29. päivä elokuuta. Kun katson ikkunasta ulos, niin enpä näe auringon paistavan runsaslukuisten koivujen välistä. Taivas on peittynyt harmaisiin pilviin ja asteita on +12 ja luvassa on +16 astetta ja sadettakin on ennustettu. Mutta nyt näyttää varmistuvan asia, että syksy on tullut. Muuttolinnut ovat lähteneet lämpimiin maihin ja palaavat jälleen keväällä. Niin tekevät monet, monet ihmisetkin täällä kylmässä Suomessa. Ja niinhän mekin lähdemme nyt kokeilemaan siipiämme Espanjan auringon alle.


Mutta nyt on juhlat juhlittu, paitsi tietysti hääpäivä on eri asia ja sitähän on aina juhlittava. Mutta minä olen viimeinkin saanut kuvattua villatakitkin, joiden kuvia laitoin eilen jo käsityöblogiini, mutta voinhan kait laittaa vielä tännekin. Tässähän niitä on:


 Tein tästä keltaisesta löyhänmallisen takin, koska minulla ei löydy vielä ainakaan vyötäröä...
 tämä on virkattu, mutta kuva on tosi huono, vaan ihan hyvä siitäkin tuli...
...laitoin molempiin kauluksiin virkatun nauhan, joten nappeja en jokaiseen villatakkiini laita. Olen tyytyväinen näihin molempiin ja nyt mietin, jos aloittaisin vielä puuvillalangasta villatakin keltaisen yksinkertaisen mallin mukaan. Vaikka eihän tuo Palma-langasta kudottukaan liian kuuma Espanjassa ole, luulisin.


Ja sitten kullanmurustani muutama kuva, kun kuvia löytyy paljonkin Sirun omasta blogista: Sirun blogi

 Minä olen Siru ja jo 10 kuukautta ja osaan poseerata kuvissa...
 ...katsokaas minun silmiäni...ne kertoo että rakastan teitä kaikkia...
...ja minun valkoiset, hohtavat hampaani, joita mummi pesee lähes päivittäin...minun viikseni ovat myös puhtaat...kurkkikaas lisää kuvia minun omasta blogistani.


Mutta nyt on alkanut jälleen uusi viikko ja pian tämäkin kuukausi vaihtuu jo syyskuuksi. Niin nopeaan ne kuukaudet menevät ohitsemme ja vain muistot jäävät sydämiimme, mutta nekin lämmittävät kylmillä talvipakkasilla.


Meillä on taas jännitettävääkin, sillä eilen tilasimme uuden ja isomman läppärin, jonka sitten otamme mukaamme Espanjaan. Siinä onkin taas tutustumista uuteen koneeseen. Minun pitää vain viedä tiedostoja ja ohjelmia ja valokuvia sinne. Toki otamme myös Buffalon mukaamme, joten kaikkia valokuvia ei tarvitse laittaa uudelle koneelle. Mutta se kone tuodaan kotiin ja toivottavasti se tulee jo huomenna.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja turvallista viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Paljon kaikenlaista puuhaa varmasti on, ennen matkaa! Kauniit villatakit! Ihanat!
    Mukavaa päivää sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Raikasta syksyistä päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle tunnustus :) Ihanan pirteä tuo keltainen takki, kaunis ja on takuulla pehmeä ja lämmin. Reipasta ja raikasta viikon alkua ja Siru-pienelle paljon rapsutuksia Hilimalta

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Hilima ystäväni!Niin, kyllä tuo keltainen Palma-langasta neulottu takki on maan mainioin varmasti Espanjan auringon allakin! Siru kiittää rapsutuksista ja sanoo lurps, lurps! Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Hienoja takkeja olet tehnyt :) Kyllä siellä Espanjassakin saattaa olla viileitä iltoja, joten villatakki on varmasti hyvä pakata mukaan.

    Siru on niin sievä :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen!Joo, toki otan tämän keltaisen villatakkini ainakin sinne mukaan, kun onhan siellä ainakin joulu-,tammi-ja helmikuu koleita ja illat toki, kun aurinko laskee. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Onpas puikot ja koukut suihkineetkin ahkeraan :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Neferi! Niin, kyllähän nämä villatakit on aloitettu jo vuosi sitten ja onhan ne olleet jo valmiitkin aika kauan, mutta Palma langasta on nopea kutoa!Mutta olen tyytyväinen molempiin! Lupsakkata illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Oi miten kauniit villatakit. Olet kyllä ollut ahkerana. Siru on söpönen.

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos enkulin käsityöt kommentistasi! Mukavaa ja syksyn raikasta päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...