22.2.2018

22.2.2018

tiistai 20. syyskuuta 2011

BUENOS DIAS! LINDO MARTES!


Martes - Mensajes y Imágenes!


Tänään on tiistai ja jo 20. päivä syyskuuta. Päivä on ollut aurinkoinen, mutta nyt on satanut vettä. Asteita on +13, joten hienoa syksyä on ollut ja toivottavasti jatkossakin.


Tänään kävin kampaajalla ja sain hiukseni taas lyhyiksi, joten nyt on hyvä lähteä 5 kuukaudeksi etelän auringon alle. Nyt alkaakin jo vatsassa lennellä perhosia, kun syyskuuta on enää 10 päivää ja lokakuuta 27 päivää. Mutta onhan tässä toki päiviä. Torstaina lähdemme rakkaan serkkuni muistotilaisuuteen Helsinkiin ja se tulee olemaan raskas matka. Mutta ainoa lohtu on, että hänellä on nyt hyvä olla eikä ole kipuja enää. Ja onhan se taas ihanaa nähdä toinenkin serkkuni ja hänen perhettään.


Olen kutonut aina välillä kämmekkäitä ja toinen on jo peukalokiilaa vailla ja toista olen hyvän matkaa jo aloittanut. Kyllä ne siitä valmistuu. Tänään tuli Hymytyttö tuomaan meille iloa ja se on aina mukavaa, kun lapsukaiset piipahtavat Mummilaan ja myös Siru siitä nauttii.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

2 kommenttia:

  1. En ole päässyt vierailemaan blogissasi, kun tuli vaan mainoksia ja vanha blogi oli kadonnut. Olin ihan ihmeissäni, kun kaikki blogisi olivat hävinneet.
    Meillä on nyt sateisen harmaata ja vihdoin aikaa sisälläkin touhuamiseen.
    Emme vieläkään ole varanneet mitään matkaa. Harkinnan alla kyllä on.
    Pitänee paneutua siihen kun nämä syyskiireet hellittää. Pihalla on vielä paljon hommia.
    Mukavaa loppuviikkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilkka! Olipa mukava kuulla sinusta! Niin, minä vaihdoin tämän blogin nimen hieman sopivammaksi siellä oloon nähden, mutta muut ovat samoilla nimillä. Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...