22.2.2018

22.2.2018

lauantai 17. syyskuuta 2011

ENÄÄ 40 PÄIVÄÄ AURINKOON... JA SUKATKIN JO VALMIINA LÄHTÖÖN

Tänään on lauantai ja 17. päivä syyskuuta. Aamu on pilvinen ja sateinen ja kolea ja asteita on vain +9, mutta päiväksi on luvassa +14 astetta.


Mutta me odotamme Espanjan matkaamme kuin kuuta nousevaa. Tiedämme, että siellä on jo viileämpää, mutta ei ainakaan näin kylmää kuin täällä. Ja onneksi meillä on bungalowissakin sekä lämmitys että ilmastointi, joten villasukkia ja villatakkeja vaan mukaan, niin eiköhän siellä tarkene, kun kuitenkin aurinko paistaa enemmän kuin sataa. No, tällä hetkellä siellä on reippaasti yli +20 ja päivälläkin siinä +30 astetta. Mutta se nähdään sitten, kun olemme siellä, että palellummeko jääpuikoiksi vai sulammeko velliksi.


Minulla on nyt valmiina ne ihanat, keltaiset sukat. Laitoin niistä jo kuvia käsityöblogiini Helenan käsityöt, mutta laitan nyt tännekin, jos vaikka haluaisitte nähdä ne valmiina.


Tällaiset niistä tuli ja hyvät on jalassa:
                          Tällaiset polviin asti ulottuvat sukat...
                            ...yläreunaan tein nirkkokerroksen...
                                         ...kantapää kaksinkertaisena...
        ...terä nurjaa Dropsin ohjeella...ja kavennukset oikeaa...
                ...tässä Siru kultammekin tarkastelee mummin sukkia...
                        ...ja leidi Sirutar yhdellä tassullaan nojaa sohvaan...
                             ...tässähän minä taas hymyilen kaikille...
                  ...osaan minä istuakin nätisti.


Mutta nyt minä jatkan pohdiskelua, jotta mitä seuraavaksi. Todennäköisesti päädyn kuitenkin kämmekkäisiin samasta Novitan Wool langasta ja teen kyynärpäihin asti ulottuvat varret, niin ainakin on lämpimät. Mutta niitäkin pitää sitten kavennella joissakin kohtaa, kuten sukkiakin. Ohjettahan minulla ei ole muuta kuin oma pää.


Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille, jotka täällä mahdollisesti piipahdatte, oikein lupsakkaa lauantaipäivän jatkoa!



4 kommenttia:

  1. Oih, minäkin haluaisin talveksi pois täältä jäätiköltä. Blogistani olet ehkä lukenut fibromyalgiastani ja mieheni keuhkoahtumasta. Fibro nautiskelee talven,kun taas minä en. Sepolle olisi helpompaa hengitellä meren läheisyydessä. Mutta täällä meidän vaan pitää kärvistellä. Ja onnea, vaikkakin myöhässä, katsoin että olet jossain vaiheessa naimisiin mennyt. Ja kiitos kommenteistasi. Sinulle hyvää päivän jatkoa. Susimuori

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos, kiitos susimuori kommentistasi! Minullakin on särkyä ja astmani on pahentunut, joten ajattelimme nyt lähteä pois talveksi. Menemme Torreviejaan aivan siihen suolajärvien läheisyyteen, joka on terveellistä juuri astmaatikoille ja keuhkosairaille. Miettikäähän vaan lähtemistä sinne, niin siellä voi saada lisää elinvuosia! Mukavaa päivän jatkoa myös sinne teille!

    VastaaPoista
  3. ça marche !!!
    Merci de m'avoir communiqué le lien exact.
    Bon week-end.

    VastaaPoista
  4. Je suis content que ça marche! Merci pour votre amitié, François! Amicalement Helene et Timo et Siru

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...