22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 19. elokuuta 2012

NOSTAPPAS JALKAA, SIITÄ SE UUSI PÄIVÄ TAAS ALKAA...

Tänään on sunnuntai ja 19. päivä elokuuta. Aamu on hyvin pilvinen ja harmaat, paksut pilvet leijailevat taivaalla. On luvassa sadekuuroja ja asteita +17. Katsoin juuri 10 vrk:n sääennusteen, niin asteet laskevat joka päivä ja sadekuurojakin tulee. Mutta eipä tuo haittaa, kun on oma tupa ja oma lupa, niin voi vain todeta, että oma koti kullan kallis.



Eilen kokeilin tyttäreni kameraa ja ostimme siihen muistikortin ja hyviä kuvia sillä tuleekin. Ja on myös hyvä, kun voi viedä koneelle, jossa myös tallentuvat hyvin, ainakin niin kauan kun kone menee hajalle. No, mutta onhan niitä säilytyspaikkoja koneessa niinkuin kotonakin. Pitäisi vielä yhdistää tuo Linuxikin ja syventyä siihen paremmin. Linux on hyvä, mutta toki aika uusi tuttavuus ainakin minulle eikä se kaikkea niitä hyväksy, joita windows hyväksyy. Mutta oppia ikä kaikki ja kun halua riittää, niin jotain ehkä oppiikin.


 Välimeren tyrskyjä...








Tällä kertaa näiden kuvien myötä toivottelen teille kaikille oikein ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...