22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

ENÄÄ KAKSI YÖTÄ JOULUUN...TAI SIIS LOMAAN...

Tänään on sunnuntai ja 30. päivä syyskuuta. Niin se syyskuukin mennä hujahti, vaikka lähes joka päivä sateli vettä. Tänään on aamu auennut hyvin hämäränä ja sade on ropissut ikkunalautoihin koko yön. Asteita on +9, joten koleaa on. Mutta enää kaksi yötä ja sitten pääsemme lämpimään, jossa ennusteiden mukaan pitäisi ainakin olla +28 asteen molemmin puolin lämpöä ja aurinkoakin. Kyllähän sellaisessa lämmössä jo nauttii kaksi viikkoa ja toivottavasti olemme hyvässä kunnossa kun palaamme kotiimme Väinönlinnaan. Onhan se hyvin mielenkiintoista lähteä aivan vieraaseen paikkaan ja kun on kuullut niin paljon hyvää sieltä.

Eilinen päivä menikin hyvin nopiasti, kun olimme rakkaan tyttäreni luona. Ja niin menemme vielä tänään ja huomennakin ja minä kudon siellä ja niin tekee tyttärenikin. Viemme tänään hänelle stereot, joita emme ole käyttäneet 12 vuoteen, joten ajattelimme antaa ne hänelle. Samoin annamme urut, joita on säilytetty kellarissa. Turhaanhan sellaisia tavaroita on itse pitää, joita ei tule käytettyä ja joita joku toinen voi nautinnolla käyttää. Näinhän se on kirppiksilläkin, että sieltä löytyy jollekin hyvinkin tärkeitä tavaroita, mutta jotka toiselle ovat olleet tarpeettomia. Näin mekin saamme stereotasolle tilaa, kun meille tulee sitten ensi vuoden puolella se upouusi ja uudenaikainen televisio. Saas nähdä, että osataanko me vanhat sitä edes käyttää, kun ovat niin paljon muuttuneet muutamassa vuodessa. Mutta toivottavasti siitä olisi iloa meille kaikille ja saisimme katsella ihania elokuvia ja nauttia hyvästä kuvalaadusta.

Mutta tosiaankin enää on kaksi yötä...kaksi jännittävää yötä reisuun lähtöön. Nyt on pyykit pestynä ja osa jo silitettynäkin, joten kun matkalaukut ovat tarpeeksi tuulettuneet, niin pakkaamme jo vaatteemme sinne. Huomenna voimme vasta tehdä lähtöselvityksen, joten heti aamulla varhain, kun aurinko nousee...

Mutta nyt tuntuu, että täällä palvelimessa on taas jotain häikkää, kun en saa kuvia laitettua. Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein ihanaa syksyn jatkoa sateista huolimatta, sillä sitä riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...