22.2.2018

22.2.2018

tiistai 13. elokuuta 2013

TAIVAS ON NIIN SEES…

 

Tänään on tiistai ja 13. päivä elokuuta. Aurinko paistaa, mutta sadetta on luvattu vielä 10 päivää. Tosin kesäsateet ovat vain pieniä kuuroja.

Angry-Birds-Girl-psd_main

Eilen kävin lääkärissä ja siitä otettiin nyt vihdoinkin näyte, mutta tiedon saan 2-5 päivän kuluttua. Mutta kyllä olin kipeä todellakin! Nyt kun se eilen puhkesi oikein kunnolla, niin on hieman helpompi olo. Nyt vain odotellaan, mitä tuleman pitää ja auttaako tähän sitten mikään.

Olen saanut yhden hartianlämmittimen siis jo valmiiksi, vaan enpä ole muistanut sitä kuvata, kun on kaikenlaista ollut, kun lähdönhetki lähenee ja puolen vuoden ihana olotila Espanjan auringon alla. Olisin valmis lähtemään vaikka heti! Mutta nyt on vielä paljon asioita hoidettavana, joten otetaanpas vaan rauhallisesti. Kuitenkin mietin, mitä vaatetta otan sinne mukaan, sillä kyllä siellä tarvitaan myös lämmintä vaatetta, voin sen kokemuksesta sanoa. Nyt en enää aio palella siellä liian vähillä vaatteilla. Niin, ja aloitin myös sen toisen hartianlämmittimen, mutta olen sitä kutonut vain resoriosan, joten siitä se jatkuu.

Mutta nyt toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. No olipa hyvä, että nyt vihdoin alettiin ottaa tosissaan tuo tulehdukierre!
    Toivottelen sinulle ja teille molemmille sinne leppoisaa tiistaipäivää!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Niin, nyt ainakin ottivat näytteen tästä haavan vuodosta, joka totisesti vuoti aika lailla. Mutta näin se vaan menee, että tälle tuskin voi tehdä mitään. Mutta me odottelemme lähtöämme, joka lähenee joka päivä ja paljon on asioita vielä hoidettavana. Aurinkoista tiistaita myös sinne teille ja lämmin halaus!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...