22.2.2018

22.2.2018

maanantai 14. kesäkuuta 2010

I wanted to send you something...

Tänään on maanantai ja 14. päivä kesäkuuta. Taivas on paksujen pilvien peittämä ja asteita on vain +10.

Eilen sain takakappaleen suunnilleen oikeaan pituuteen ja aloittelin jo toista etukappaletta, jota sitäkin olen kutonut eilen noin 10 cm. Kyllä tämä taitaa tulla valmiiksikin asti, kun ei oikein moni muu villatakki ole tullut vieläkään valmiiksi. Ainahan sitä tulee jotain krääsää itselle, jotta ei jaksa kutoa, mutta edessä on päiviä ja allakasta saa lisää. Mutta tämä on keltaista lankaa, jotenka ainakin näkee kutoa, kuten toisin kuin mustaa. Onhan minulla vielä se ihana kuviovillatakkikin kesken jonkin verran, mutta en oikein jaksa nyt keskittyä kuvioihin ja mustaan lankaan. Kyllä minä sen vielä valmiiksikin pakerran! On se niin ihana!

Nyt yritän vain parannella tätä silmääni, jossa on kait näärännäppy ja laitan kolmesti päivässä jotain antibioottivoidetta siihen, jotta se ottaisi parantuakseen. Mutta saas nähdä sitten, miten näärännäpyn käy, jotta poistuuko vai pysytteleekö vain siinä tiukasti kiinni. Ja tuleehan sitä näitä paiseita muuallekin kuin sieniä sateella, mutta ain on ittekseen kotikonstein paranneltu.

Mutta nyt ei tällä kertaa tämän enempää lurinoita, sillä nyt lähden Justinan ja Unelman kanssa lepäilemään ja unten maille onnekkaille. Toivotan teille kaikille oikein leppoisaa maanantaita ja pitäkää itsestänne huolta!

3 kommenttia:

  1. Oletpas sinä ollut ahkera neuleen kanssa.
    Me kävimme taas parin tunnin sauvalenkin. Kaunista oli meren rannalla luontopolulla. Mutta ei se pelkkää paratiisia ollut. Heti kun polku menee metsän siimekseen, hyttysparvi hyökkää. Niitä on tänäkesänä erikoisen paljon.
    Mukavaa päivän jatkoa ja alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Hilkka! Varmasti on meren rannalla kaunista kävellä.Mutta oliko Brasiliassa mitään ötököitä haittana? Onneksi ei tänne ylös ole helikopteri-verenimijöitä tullut. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Bonjour Chris,
    Merci, merci, thank you for your visiting here! I am very happy for that! Have a nice day and welcome again!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...