22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Voi näitä aikoja...

Tänään on sunnuntai ja 13. päivä kesäkuuta ja kellokin on kivasti 13:03, kun tämän jutun aloitin. Kone näyttää asteita olevan +14. Tämähän olisikin kiva kesä, jos ei tarvisi kärsiä helteistä. Mutta katotaas ny, ku tulee heinäkuun helteet, että millaisia ne sitten oikein ovat tänä kesänä.

Eilen sain tehtyä villatakin takakappaletta jo 72 cm asti, joten ei enää paljon puutu. Sitten vain etukappaleet, joihin en aio tehdä nappeja ja napinläpiä, vaan laitanpas fiinimmin silkkinauhan kulkemaan kaula-aukkoa pitkin ja siitä sitten rusetilla kiinni. Olenhan aina ollut niin nukkemaakari kuin myös rusettityttö.  Ja voisihan sen samaisen silkkinauhan pujottaa vielä vyötäröllekin. Hmm, jaahas, mutta eihän minulla ole edes vyötäröä enää. Mutta minnekäs minun vyötärö on kadonnut?Ka, sitäpä en tiedä! Mutta ei sitä vyötäröä kuitenkaan enää tunnu eikä näy, hehhehheee! No, voihan sen silkkinauhan silti siihen kohtaan vyötäröä pujottaa, jossa sen pitäisi olla. Ja voihan se vielä jonain päivänä sieltä putkahtaakin esille, who knows!

Nyt käväisin taas suihkussa ja kyllä kun miettii tätä hiustenpesuakin ja sen jälkeistä hoitoa, niin pyörälle menee isompikin pää. No, ensin on shampoita punaisille hiuksille, värjätyille hiuksille, käsitellyille hiuksille ja ruskeille, mustille ja vaaleille hiuksille ja onhan sitä vielä kiharretuillekin hiuksille. No, ensin kun sai pestyä hiukset, niin sitten alkoikin kuivaaminen. Ja sen jälkeen sitten ensin päänahan hoitoainetta hitusen verran, sitten hiustenhoitoainetta ja sitten vielä vaahtoa koko pää täysi hiuksiin. Nyt hiukseni saavat rauhassa kuivua  ja koska en halua (lue:jaksa/viitsi) käyttää kuivaajaa hiuksiani kuivattamaan, niin ne kuivuvat muutamassa tunnissa muutenkin. Kuivumisen jälkeen hiukseni ovat aivan kovat, jotenka ei muuta kuin harjariepu käteen ja harjaamaan nämä lyhyet, mutta liian pitkäksi kasvaneet hiukset selviksi. No, onneksi tuolla viikonlopulla häämöttää minun kampaajani, joka jälleen kerran loihtii hiuksistani kauniit. Mutta siinäkin pitää sitten ajatella sitä elokuussa tulevaa juhlaamme, jotta saan hääpuvun mahdutettua vielä päällenikin ja huntu pitää olla kauniisti päässäni kuin silloin ennen.

No, mutta tulipas taas luristua pitkänpitkä lurina, joten nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja minä lähden tästä latteelle!

11 kommenttia:

  1. Olinhan minä utelias ja kurkistin. Täällähän piileksii viehättävä uutuuttaan hohtava blogi.
    Meillä on ollut sateista koko päivän. Nyt näyttää hieman kirkastuvan, että päästään lenkille. Viileäkin on sää. Luonto kyllä kaipasikin sadetta.
    Mutta tällä kelillä lenkkeily on nautinto, kun on raikas puhdas ilma, siitepölyt ja kaiken mailman ötökät ovat sateen mukana hävinneet.
    Leppoisaa sunnuntaita teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Hilkka! Täälläkin on ollut pilvistä, mutta ei tänään ole satanut yhtään, mutta eilen satoi koko päivän. Minusta näitä blogien pohjia on kiva suunnitella. Samalla olen aloittanut jo villatakkiakin Palma langasta ja olen kutonut jo 72 cm vai miten se nyt oli! Leppoisaa lenkkeilyä raikkaassa säässä!

    VastaaPoista
  3. Oletpas ollut ahkera villatakin kanssa :0 Minä olen vain yök-ommellut, mutta kohta istahdan hetkeksi pihakeinuun neulomaan esikoisen villapaitaa. Neulominen rentouttaa ompelemisen stressaamaa mieltäni :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Älä ny hyvä ihminen stressaa ompelemisesta, vaan anna koneen lentää niin että sauhu käy koneesta eikä sinun korvista! Mukavia käsityöhetkiä!

    VastaaPoista
  5. Löysin tieni tänne minäkin. Ja tulen toistekin!
    Ihana blogi sinulla, hauskasti osaatkin kirjoittaa :)
    Mukavaa uutta viikkoa sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi Tuksu! On kiva kuulla, että tulet toistekin! Kiitos, kiitos! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Minulla on ollut jo pitempään kadonneen vyötärön metsästys käynnissä ja nyt jo tiedän missä se suunnilleen on.
    Laita vain silkkinauha noin vyötärön kohdalle se piristää.
    Minä olen ensimmäistä kertaa elämässä neulomassa puuvilla langasta kesäpipoa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarikka! Jeeees, onpa ilo kuulla, että muillakin on vyötärö kadoksissa, hihihiiiii! Juu, ajattelin laittaa silkkinauhan suunnilleen vyötärön kohdalle, jos se vaikka joskus löytyisikin sieltä jostain. Mukavaa illan jatkoa! P.S. Puuvillalangasta on kiva kutoa ja virkata!

    VastaaPoista
  9. Voi kun ei heinäkuussa tulisi mitään kovia helteitä; minulla on muistissa viime heinäkuu kun muutin ja oli kuumaa, huh.
    Sanopa muuta, noiden kaikkien aineiden kanssa on kuin viidakossa. Valitse niistä sitten itselle sopiva. Kaikkea alkaa olla jo pikkaisen liikaa.
    Laita vain silkkinauha vyötäröllekin, sopii tuon Palma -langan kanssa hyvin!

    VastaaPoista
  10. Hih&virn XD sillä pestään hiukset johon on merkkaritussilla piirretty kylkeen ISO S ja sen jälkeen laitetaan siitä pullosta, jossa on H.
    En minä ilman rillejä näe mitä pullon kyljessä lukee.Etikettiin on vain painettu mustaa viivaa.
    Hopeashampoo on onneksi lilaa ;).
    Jopas olet ollut joutuisa villatakin kanssa.
    Juu-u silkkinauhaa täytyy tietysti laittaa suunnitelmasi mukaan.
    Hyv* yötä!

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos, kommenteistanne bemu ja Tarina! Juu, niin minustakin kaikkea tavaraa on kaupoissa aivan liikaa! Kyllä nykyään on kaikilla mistä valita mieleisensä. Juu, laitan hienon silkkinauhan, keltaisen, "vyötärölleni", hihhih. Oikein mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...