22.2.2018

22.2.2018

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Vuodet vierii armahani...

Tänään on jo taas maanantai ja jo 21. päivä kesäkuuta. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja asteita on vain +13. Niin ne päivät vain lentävät ohitsemme, että ei perässä meinaa pysyä. Aika kuluu ja vuodet vierii.
Nyt minulla on jo oma uusi koneeni. Sain sen jo perjantaina. Olin silloin kampaajallani ja sain taas piristystä päähäni ja suunittelimme hääkampaustakin tai no, oikeastaan siis avioliiton siunaustilaisuuteemme kampausta. Juu, niin, kirkko on varattuna ja kutsut on valmiina lähetettäviksi. Mutta siitä sitten vasta myöhemmin.
Kuitenkin tässä koneessani ollut vika olikin IncrediMail -ohjelman aiheuttama. Että sillai siinä sitten käy, kun pistää nokkansa joka paikkaan ja hamuilee kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Mutta se hamuilu loppui nyt justiinsa! Ja järki kiltti tai järjenhippunen tullos esille!
Villatakkiani aloitin vasta nyt toista etukappaletta, joten pistelen sitä taas lisää huomenna hammaslääkärini vastaanotolla.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon alkua ja pitäkää itsestänne huolta!
Minä hyppään nyt pitkän loikan kuntopyörälleni!

4 kommenttia:

  1. Melkoisen vaikuttava loikka :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Neferi! Juu, hihihiiii, iso loikka on, hihiii! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Päivät tosiaan nenee vauhdilla, että tälläinen hitaampi tippuu kärryiltä.
    Me olemme vielä kotona, vasta torstaina suuntaamme mökille. Erilainen Juhannus aikuisten kesken.
    Leppoisaa iltaa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi, Hilkka! Me vietämme Juhannusta vain kotona, mutta silti nautimme ja soittelemme ja saamme olla kaikki yhdessä. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...