22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

IHANAA JA RAUHALLISTA ENSIMMÄISTÄ ADVENTTIA KAIKILLE!

Tänään on sunnuntai ja ensimmäinen adventti ja 28. päivä marraskuuta. Pakkasta on -13 hrrrrr, kylmää on. Tänään kajahtaa jälleen Hoosianna kaikkialla ja kynttilöitä sytytellään ikkunoihin ja pihoihin. Me emme valmistele ulkoisesti joulua, koska emme ole kotonakaan montaa päivää, joten muut rakkaamme tehkööt sen puolestamme. Mutta sisäisesti kyllä me valmistamme itsemme jouluun muistaen kauniin laulun sanoja "näin sydämeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen...taas Jeesus lapsi syntyy uudelleen..." Tämä on mielestäni hyvin kaunis laulu ja meidän pitäisi saada tämä vielä ennen lähtöämme nauhalle. Mutta kun hiukset eivät ole kampaajan käsittelyssä olleita...(no, tonttulakki vaan päähän) ja kun silmät on väsyneet antibioottikuurin vuoksi...(no, lasit silmille)...no, mutta kun...no, mutta kun...syitähän saa keksittyä vaikka mitä. Mutta tuumasta toimeen me teemme useimmiten ja uskonpa että tänään me vielä nauhoitammekin. Olemme jo nauhoittaneet Mökit nukkuu lumiset ja laitoimme sen myös youtubeenkin, siis tänne, no, tämä selain ei avaa tätä linkkiä, joten Googleen vaan ...youtube muumimyy1...ja siellä on 40 meidän videota.


Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa adventin aikaa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!






8 kommenttia:

  1. Kylläpäs aika kiitää nopeasti, jo ensimmäinen adventti.
    Pakkasta on meilläkin 13, mutta sauvakävelylle suunnistamme.
    Leppoisaa adventtia teille molemmille. Tunnelmoidaan kynttilän valossa.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa adventtia teille!

    Pakkasta aamulla -20 nyt vain -13

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Hilkka! Ja mukavaa adventtia teille molemmille! Viikon kuluttua olemmekin jo etelän auringon alla.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi seijastiina! Leppoisaa illan jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  6. Mukavaa ensimmäistä adventtia :).

    Meillä on ensimmäisenä adventtina tapana maistella jouluruokia, ja löysipä joulutonttukin tänne varakotiin ja toi pojille kynttilät. Ehkä joulupukkikin aikanaan löytää tänne ja kuopuksen huoli on turha ;).

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Huopatossunen!Meillä eilen tökki tämä koneen yhteys, mutta nyt vedimme töpselit irti seinästä ja kas kummaa, sehän toimii taas! Kyllä se joulupukki löytää joka lapsen! Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...