22.2.2018

22.2.2018

perjantai 26. marraskuuta 2010

PAKKASHERRA PUHISEE JA AURINKO ARMAS SUHISEE...

Tänään on perjantai ja 26. päivä marraskuuta. Pakkasherra puhisee -9 asteen pakkasta meille ja aurinkokin paistaa.


Nyt on enää 8 yötä ja 7 päivää tämän päivän jälkeen, kun sitten nousemme ylös korkeuksiin. No, mutta haavan arpeuma on lähtenyt kuivumaan vahvoilla antibiooteilla, joka on saanut myös mahani sekaisin ja voimani ovatkin aika vähissä. Mutta tieto siitä, että haavan arpeuma ei enää vihottelisi, niin minä kestän mahakivutkin. Tämä päivä menee tässä nyt vain ajatellessani lämmintä aurinkoa ja sukkaa kutoen.


Tällaisia sukkia siis nyt kudon itselleni ja lanka on erittäin hyvää Lidlin lankaa ja kudon 3 numeron puikoilla. Kutominen on aika hidasta(ainakin minulla), koska lanka on ohutta. Rakkaalleni kudon auringon alla sitten sinisävyisestä samanlaiset. Ja jos vaikka jaksaisin kutoa vielä kämmekkäätkin, niin lämmittäisihän ne kipeitä käsiäni.


Mutta muutoinhan elämä hymyilee meille kuten myös kaikille teillekin ja joulu tulla jolkottaa. Me emme laita kotiamme sen kummemmin jouluvarusteisiin, kun emme ole silloin niin paljon kotonakaan. Ja helmikuussa ainakin pitää taas päästä jonnekin ja pidemmäksi aikaa. Uskoisin, että lämpimässä auringon alla minäkin saisin voimia enemmän ja voisin olla ulkonakin. Ja siellähän on kuvattavaa vaikka kuinka paljon. Onneksi nykyään ei enää tarvitse viedä valokuvausliikkeeseen valokuvia kehitettäväksi, vaan kuvat saa suoraan tietokoneelle ja siitä printattua ulos valokuvapaperille.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa pakkasperjantaita ja pitäkäähän itsenne lämpiminä!

14 kommenttia:

  1. Kauniit sukat:)Lidlin lanka on ihan hyvää,
    minullakin on ihan samaa lankaa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Juu, Lidlin langat on tosi hyviä ja minulla onkin niitä aika paljon. Mutta hidasta on kutoa noin ohutta lankaa, vaan minähän kudon ja kudon vielä rakkaallenikin. Mutta ihanaa illan jatkoa sinne teille molemmille ja Manu kullalle!

    VastaaPoista
  3. Onpa tosiasan kaunista lankaa. Kävin eilen Lidlissä ja siellä oli jäljellä vain musta-harmaa raitalankaa, en sitten ostanut, mutta minullahan on kaapit pullollaan lankoja.... Ihana matkakohde teillä. Olen itsekin matkaillut tuossa samassa kaupungissa kerran, mutta siitä on jo aikaa. Ihanaa kun pääsette lämpimään! Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Virpi! Jaahas, taitaapa Lidlin langat olla niin suosittuja, että menevät heti. Niin, luulenpa että voipi ollakin ihana matkakohde ja helmikuussa lähdemme uudestaan. Minun vanhat jäseneni kun eivät oikein siedä tätä kylmyyttä enää! Oikein leppoisaa illan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  5. Pirtsakan väristä sukkalankaa ja varmasti lämpimät kun on vartta reilusti.
    Täällä ei eilen ollut pakkasta kuin -10 asteen tienoilla mutta lenkillä käydessä tuuli oli niin kova että meinas silmälasit jäätyä naamaan kiinni.
    Tämä minunkin antibiootti kuuri on aika vahva mutta ei ainakaan maha hirveän kipeä ole mutta lääkkeiden oton jälkeen tulee etova olo vähäksi aikaa,ei kiva.
    Leppoisaa pyhän seutua.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Täällä on nyt pakkasta -11 astetta. Me lähdemme pian saunaan uimahallille, ei siis uimaan. Eihän nämä antibioottikuurit mitään mukavia ole syödä, mutta jos ne auttaa, niin mikä ettei! Oikein mukavaa adventin aikaa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Mukavan väristä sukkalankaa.

    Pakkanenhan tässä vähän meinaa häiritä, mutta parasta vain kestää...kiva, kun pääsette lämpimään välillä. Varmasti vaikuttaa vointiin.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Neferi! No, pakkanen paukkuu, vaan on paukkunut aiemminkin. Niin, nyt me pääsemme etelän aurinkoon ja lämpimään ja jatkoa seuraa varmasti! Mukavaa adventin aikaa!

    VastaaPoista
  9. Kauniit on sukat! Itse en pysty neulomasan, yritin kutoa lapsenlapselle villasukat, piti heittää kesken tuli niin kova särky sormiin. On nivelreuma. Kirjoittaminen on ainut mikä ei yhtään satu, mutta toki teen muita kotitöitä. käsityöt on nyt toisten töitä. kaunis koti teillä, pidän lämpimistä väreistä. olkoon tuuli myötäinen.

    VastaaPoista
  10. Kauniit sukat puikoilla!
    Rauhaisaa ekaa adventtia unelmakotilaisille!

    VastaaPoista
  11. Kauniit sukat on tulossa :). Mukavaa ensimmäistä adventtia teille molemmille.

    VastaaPoista
  12. Lämmin kiitos kommentistasi aikatherine! Ikävä on tuo nivelreuma. Eikö siihen ole mitään tukia käsiin? Itse pidän rannetukea, kun minulla on nivelrikko, joka pahenee kylmässä. Mutta hyvä että pystyt kirjoittamaan!Itsekin olen aina rakastanut kirjoittamista. Ja tietokoneella voi muutenkin tehdä kaikenlaista kivaa.Mukavaa adventtia!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommentistasi Tarina! Sukat ovatkin jo valmiita, jeee! Mukavaa adventtia!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niin, nämä sukat on valmiina ja aloittelin eilen kämmekkäitä. Leppoisaa adventin aikaa teille kaikille ja Dessille suukkoja!Ja Konnallekin!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...