22.2.2018

22.2.2018

torstai 25. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN TORSTAI 25.11.2010

Tänään on torstai ja 25. päivä marraskuuta. Taivas on pilvien peitossa ja pakkasta on -8 astetta. Mutta myrsky on jo hieman ainakin laantunut, joten Unelmakoti ei enää ole Humiseva Unelmakoti. Kiva!


Tänään meidän piti...siis piti mennä ottamaan kausi influenssarokotus, mutta...mutta kun soitimme sinne ja kysyimme, että voiko ottaa rokotuksen, kun on antibioottikuuri päällä, niin siellä sanottiin, että ei oikein suositella ja että jos viikolla siirtäisi sitä. No, tuumasta toimeen ja niin me teimmekin. Minulla on nimittäin aika huono olo, kun olen maanantaista lähtien ottanut vahvaa antibioottia kahdesti päivässä. Joka ikinen aamu on mahani sekaisin, vaikka otan Relaa ja laktoositabletin ennen antibioottia. Silti kovat kivut ja maha sekaisin. No, mutta mitäpä sitä ei ihminen kestäisi, jos tietää, että tästäkin tulee apua haavan vuotamiseen. Kaiken se kestää, kaiken se kärsii...se on Rakkaus! Siispä, me menemme yhdessä rakkaani kanssa eteenpäin ja hoidamme kaiken yhdessä ja nukahdammekin yhdessä käsi kädessä. Se jos mikä on turvallista Rakkautta!


Mutta tänään putosi postiluukustamme omakuvapostimerkit ja ne on ihania. Hyvä vaan, että tällä tietokoneella voi tehdä kaikenlaista kivaa.


Nyt olen kutonut sukkaa jo kantapään kavennuksen ohi ja kilkuttelen terää ja pian teen toiseenkin kantapään kavennuksen, joten yritän saada valmiiksi ennen matkaamme. Koneessa toki kudon tuosta Tuomas langasta bambupuikoilla sukkia, pitkävartisia ja lämpimiä. Mutta lankoja pitää ottaa mukaan ja ehkäpä joitain mallejakin, kun ajattelin kutoa itselleni kämmekkäät näille kipeille käsilleni.



Tännehän me siis lähdemme 11 päivää täysihoitoa lämpimän auringon alla. Mikäs voisi olla ihanampaa! No, ei muuta kuin sitten taas keski talvella uudestaan ja pidemmäksi aikaa jonnekin.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

1 kommentti:

  1. oiskohan tuo paikka kanarian saarilla, en ole käynyt tuon nimisessä, mutta puero venturassa ja lanzarottella, mustalla hiekalla tuli muutama pyyhe noettua. kisukuvat ovat ihania, pennut yleensä on somia. neljän viikon kuluttua on joulu sitten uusivuosi ja loppiainen. seuraava onkin jo kevään airut pääsiäinen.

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...