22.2.2018

22.2.2018

torstai 2. joulukuuta 2010

NO, JOHAN NYT ONGELMIA TULI MATKAAN...

Tänään on torstai(vasta) ja 2. päivä joulukuuta. Koneeni näyttää pakkasta olevan -11 astetta, huhhuh. Ja sitten taas lauhtuu päivällä ja taas pakastaa yöllä. No, sellaistahan se on täällä kylmässä Pohjolassa.


Mutta enää on kaksi päivää ja kaksi yötä ja sitten me lähdemme auringon lämpöön. Mutta...mutta siinäpä tuleekin ongelmia ainakin Helsingissä. Voi, voi, kun se lentoemäntien ja stuerttien lakko jo loppuisi pian! Toivon, että he pääsisivät yhteiseen sopimukseen mahdollisimman pian. Meidän lentoa nimittäin ei näy Teneriffalle. Me lähdemme täältä kello 6.20 ja olemme Helsingissä kello 7. aamulla, siis. Lento Teneriffalle piti lähteä kello 10.00, mutta siitä ei nyt olekaan mitään tietoa. Eli ongelma onkin nyt se, että jos tämä lento lähtee useita tunteja myöhemmin, niin meidän pitää vaan odotella kentällä. Mutta toki on käsityöt mukana ja roppakaupalla, mutta silti istua siellä ja odottaa...tietämättä milloin lento lähtee...vai lähteekö ollenkaan, vaikka onkin lomalento. Meillähän ei ole mitään paikkaa, minne voisimme mennä, kun meillä ei ole ketään siellä. Mutta meillä on toisemme ja se on tärkeintä. Ja toki tänään pitänee soittaa vielä jonnekin ja kysellä tilanteesta. Mutta tosi ikäviä tällaiset lakkoilut, kun menee niin monen ihmisen asiat sekaisin.


Mutta elämä jatkuu...sittenkin. Nyt on matkalaukku jo osittain pakattuna, kun huominen päivä on vielä kiireisempi. Huomenna menen vielä lääkärillekin, kun hän haluaa nähdä vielä tämän haavan arpeuman. Ja sitten menemme vielä uimahallin saunaan ja on hiusten laittaminen eli papiljotit vaan päähän muutamaksi tunniksi ja sukan kutimet käteen.


Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa tulevaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

4 kommenttia:

  1. Hyvää ja ihanaa matkaa Teille ja paljon paljon enkeleitä matkalle mukaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Yritän toki sieltäkin pitää jonkinlaista yhteyttä tännepäin ja ainakin kommenteilla mutta ehkäpä päivitänkin joitain blogejani. Mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  3. Voi, toivottavasti pääsette ajoissa matkaan kuitenkin ja kaikki menee hyvin Helena!
    Oikein hyvää leppoisaa matkaa kun sitten maktaan joskus pääsette, iloa matkan odotukseen ja nautinnollista matkaa ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni parhain! Kyllä lennot pitäisi toimia hyvin. Ja mehän lähdetään siis lauantaina aamulla kello 6.20 lähtee kone täältä Porista. Mutta oikein mukavaa päivän jatkoa teille molemmille ja me nähdään vielä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...