22.2.2018

22.2.2018

perjantai 3. joulukuuta 2010

UNELMAKOTI HILJENEE...

Tänään on perjantai ja 3. päivä joulukuuta. Pakkasta on -7 astetta. Mutta matkakuume kohoaa...ja kohoaa...minne mun matkani johtaakaan, niin kahta en unhoita milloinkaan...


Huhhuh, vielä viimeisiä ostoksia mukaan matkalle ja vielä tänään lääkärillä käynti tämän haavan takia. Huomenna aamulla varhain kun aurinko nousi...eipä taida vielä aurinko nousta niin aikaisin kun me lähdemme ja kuukin taitaa siellä vielä möllötellä pimeydessä valaisten kuun siltoja... Sitten illemmalla vielä uimahallille saunaan ja kunnon kovat löylyt, jotta olen aivan löylynlyömä ja kestän tämän 11 päivää sitten ilman saunaa. No, siellä voi olla kuin saunassa, kun on lämmintä.


Mutta kyllähän tämä hieman jännittää...tai oikeastaan aika paljonkin, kun en saa mitään aikaseksi. No, eilen kyllä kudoin vielä illalla kämmekkäitä ja nyt puuttuu enää viimeisiä kerroksia ja päättely. Ja lankojakin vaihdoin toisiksi, kun printtasin eilen ison kasan ohjeita mukaan ja rakkaani ostaa tänään vielä sellaisen kansion, johon saan ne ohjeet laittaa nyt ja sitten tulevaisuudessakin, kun reissuun lähdemme. Mutta kivaa  vaan on lähteä valmiin päälle, vaikka minä olen saanut täälläkin olla valmiin päällä, kun mieheni tekee kaiken, mutta olen onnellinen, että hänkin saa olla valmiin päällä. Hän on tämän kaiken ansainnut!


Mutta nyt Unelmakoti hiljenee pariksi viikoksi ainakin täältä Porista ja täältä 7. kerroksesta. Yritän toki päivitellä sielläkin ollessa, jos löytyy nettikahvila tai jokin paikka, missä on nettiyhteys. Ja kyllähän sieltä löytyy.


Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa viikonloppua, hyvää itsenäisyyspäivää ja iloista joulun odotusta!


8 kommenttia:

  1. Oikke mukavaa matkaa ja lämpöä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Neferi! Pian palaamme jällehen...

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Olemme pakkauspuuhissa juuri. Mutta nähdään sitten taas!

    VastaaPoista
  4. Toivon teille poikein mukavaa ja onnistunutta lomaa :) Jännittyneenä odottelen matkalta viestejä :)
    Toivotaan, ettei lakot sotke teidän suunnitelmia.
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Kiitos,kiitos tuksu kommentistasi!Pian kuulet mitäetikinäluule!Mukavaaillan jatkoa tästälikeltä!

    VastaaPoista
  6. Hyvää ja turvallista matkaa, nauttikaa lämmöstä, maisemista, hyvästä ruuasta ja toistenne seurasta. Rentouttavaa lomamatkaa Unelmakodin asukkaille toivottaa Hilima-tonttu

    VastaaPoista
  7. Mukavaa matkaa teille sinne ja olkaa onnellisia,siellä on paljon nähtävää ja toivbottavasti näämme täällä sitten niitä kuvia:)
    Mukavaa Itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta♥

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...