22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

SIRULANDIAN ELÄMÄÄ MAALLA

Tänään on sunnuntai ja 27. päivä helmikuuta. Pakkasta on täällä maalla -5 astetta eikä aurinkokaan meille tällä hetkellä ainakaan näyttäydy. Mutta onneksi on jo lauhempaa ja kevättä kohti menemme joka päivä.


Täällä maalla on niin rauhallista. Eipä junat kilkuttele eikä lentokoneet pärise. Hiljaisuus on valttia maalla. Ja pianhan se alkaakin jo lintujen suurkonsertti, kun muuttolinnut palaavat ilosesti visertäen meille ja tuoden meille terveisensä etelän lämmöstä. Odotan innolla millainen ympäristö täällä on, sillä olen kuullut, että luonto on todellakin kaunista. Ikkunastamme näkyy harju, joka kohoaa aika jyrkästikin ylöspäin. Siellä kasvaa keväisin sini-ja valkovuokkoja. Ja sittenhän onkin kiva tutkia, mitä muita kasveja sieltä löytyykään, mutta luulenpa, että aika paljon erilaisia kukkia ja puita ja pensaita. Ja kun on puita ja pensaita, niin silloin linnutkin löytävät pesimispaikkansa hyvin ja laulavat meille kaiket päivät.


Olen myös saanut kolmet sukat jo kudottua valmiiksi, mutta unohdin kuvata niitä, kun kuvasin tietty tuota pikkuista kaunotarta, joka tuntee nimekseen Siru eli Sirbendal, kuten lapsenlapseni sanoo häntä. Kyllä lapsenlapset ovat niin ihania ja suloisia ja auttavaisia ja ....kaikkea positiivisia adjektiiveja, mitä löytyy. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että saimme täältä asunnon, ihanan asunnon ja olemme lapsenlapsiani nyt lähempänä. Toinen lapsenlapseni oli täällä viime viikolla kaksi yötä ja nyt on toinen, kun täällä on hiihtolomakin nyt meneillään. Onneksi on pakkanen lauhtunut ja pääsee ulos talven riemuihin. Nehän ovat juuri lasten mieleen ja kiva on mumminkin katsella, kun lapset hyppivät lumessa ja tekevät enkeleitä lumeen kuten ennen vanhaan. Mummille tulee oma lapsuus mieleen ja se herkistää ajatukset menneille ajoille, joita ei takaisin saa, mutta jotka säilyvät muistoissain ain. Se olikin todella aivan ihanaa aikaa, kiireetöntä ja huoletonta!


Jaahas, tulipa pitkä päivitys ja nyt laitankin tänne joitain kuvia, mutta vain joitain, sillä päivitän vielä jonkin toisenkin blogin, mutta minkä, niin sitä en vielä tiedä. Siispä pistäytykääpäs muissakin blogeissani kurkistamassa, mitä siellä on tapahtunut näinä päivinä.


                               Siru 4 kuukautta

Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa hiihtolomaa, joilla sellainen on ja kaikille muille oikein leppoisaa ja kivaa kevään odotusta!

6 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla, että myös te saatte viettää näitä mainostamiani "rusinat pullasta"-päiviä :)
    Ne sitä parasta elämää on :)
    Meillä Vaari tekee remonttia ja minä käppäsen kipeellä polvellani katsomassa.
    Mukavaa pyhäpäivää teille sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Juupajuu, rusinat pullasta on kivoja päiviä tiedossa jatkossakin! Meilläkin pappa tekee kaiken ja minä istun kaulin kädessä ja sanon mitä hän tekee.Illalla saamme jopa kuperkeikkakakkuakin, kun pappa ja lapsenlapseni tekivät sitä yhdessä ja minä sanoin ohjeet. Oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Maalla on todellakin ihanaa...IHANAAAA...IHANAAAA!Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia Sirusta,minä en oo paljoa jaksanu täällä käydä voi surkeus,kun toi flunssa veti niin huonoon oloon:(,vaan nyt pikkuhiljaa jo näkkyy valoa♥..Maalla olen asunut,joten tiiän mikä ihanuus se on,rauhaisaa,kaunista luontoa ympärillä..Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi Tansku! Flunssa vie voimat, mutta kyllä ne palautuvat päivä päivältä! Aurinkoista ja keväistä viikkoa sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...