22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

TÄSTÄ ALKAA UUSI ELÄMÄ SIRULANDIASSA

Tänään on keskiviikko ja 23. päivä helmikuuta. Pakkasta on -25 astetta, joten kylmyyttä riittää vielä jonkin aikaa, vaan luvassa on plus asteita ja aurinkoa ja linnun laulua. Kevät tulee!


Meillä on vietetty synttäreitä viime sunnuntaina ja hauskaa tuntui jokaisella olevan. Iso kakku teki hetkessä kauppansa ja vielä mahtui lihapulliakin heidän vatsaansa.


Eilen saimme uudet astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen. Tänään pitää soittaa jollekulle asentajalle, joka tulisi ne asentamaan paikoilleen, jotta koneetkin pääsisivät töihin. Meidän pyykinpesukone olikin jo 11 vuotta vanha, joten oli jo aika ostaakin uusi.


Sirukin on jo täyttänyt 4 kuukautta ja on niin, niin suloinen ja oppii joka päivä jotain uutta. Lenkille on aina valmis lähtemään.


Tässä alimmassa kuvassa olen laittanut hänelle punaisen rusetin kaulaansa, kun hän on nyt 4 kuukautta, vaan ei se oikein näyttänyt häntä miellyttävän.


Toissapäivänä taisin aloittaa sukat tyttärelleni ja nyt on toinen valmis ja toinenkin jo kantapäässä, joten kyllä sekin tänään valmistuu. Ja sitten saan aloitella uusia pienempiä sukkia ja lapasia ym.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani ja ystäväni, oikein mukavaa viikon jatkoa ja toivotaan, että se pakkasherrakin pian siirtyy muualle ja antaa auringon paistaa meille jokaiselle!

10 kommenttia:

  1. Ihana Siru. Hyvää viikon jatkoa Teille.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin pakkanen taas kovensi otettaan tänä aamuna oli -30 mittarissa ja viima tahtoo lyhentää ulkoilu lenkkiä.
    Ei taida Siru oikein ruseteista välittää näyttää vähän siltä että ota tämä pois.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Mukavaa viikonjatkoa myös sinne teille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Totta on, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa eli totesit aivan oikein. Siru ei oikein tykännyt mummin ajatuksesta laittaa punainen rusetti kaulaan. No, jospa sitten kuukauden kuluttua jo hyväksyisikin sen.Mukavaa viikon jatkoa myös sinne teille ja kyllä se pakkanen vielä kaatuu!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa päivää sinne Naapurin Sirulandiaan :) Olit ottanut ihania kuvia pienestä Sirusta :)
    tuksu

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Kyllä maalla on niin mukavaa...
    Mukavaa viikonloppua ja kevään odotusta!

    VastaaPoista
  7. Reipasta perjantaita Sirulandiaan! Ymmärsinkö oikein että olette muuttaneet maalle asumaan? Ja Hämeeseen? Minäkin pesueeni kanssa asustan Hämeen ja Keski-Suomen rajamailla. Onnea vaan oikein kovasti uudelle kodillenne ja onnellisia yhteisiä hetkiä siellä. Pikku Sirukin on kasvanut ja tulee vaan suloisemmaksi päivä päivältä, paljon rapsutuksia pikkuiselle ja kaikkea hyvää isommillekin asukkaille :) toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  8. Hei Hilima ja kiitos kommentistasi!Juupajuu, täällä Hämehessähän sitä ollaan nyt ja kevättä odotellaan ja ihanaa kesää.Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja kaikille rakkaillesi ja ehkäpä mekin vielä tavataan!

    VastaaPoista
  9. Mukavaa viikonloppua Sirulandiaan!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos Tarina! Hauskuutta täällä riittääkin ja apua on kun lapsenlapseni on täällä auttamassa meitä vanhuksia!Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...