22.2.2018

22.2.2018

lauantai 19. maaliskuuta 2011

BONJOUR!

Tänään on lauantai ja 19. päivä maaliskuuta. Lunta satelee harmaalta taivaalta ja pakkasta on vain -2 astetta. Uusi lumi syö vanhaa pois, joten tervetuloa vaan kevät tännekin kauas Pohjolaan kovan pakkastalven jälkeen.


Eilinen päivä meni tässä koneeni ääressä lähes koko päivän taistellessa nettiin pääsyn kanssa. Saimme jo toiselta palveluntarjoajalta toisen Mokkulan, jota sanonkin Rouva Mokkulaksi ja joka toimii nyt moitteetta. Eilen tosiaankin tuntui, että mikään ei toimi ja uutisista ei tiedetä mitään ja olimme kuin säkissä. Mutta aamu on aina iltaa viisaampi, joten tänään sitten paistoi jo aurinko tietokoneellekin. Ensin laitoimme Vanhan Herra Mokkulan ja kas, sehän toimi, mutta hieman hitaanlaisesti. Sitten rohkaisimme itsemme ja vaihdoimme uuden, nuoren Rouva Mokkulan, joka toimikin aivan silmänräpäyksessä. Eli jeeees, kaikki on hyvin taas! Miten sitä voikin olla näin symbioottinen tietokoneen kanssa? Mutta toisaalta onhan tässä oltu tietokoneen kanssa yhteistyössä jo 80-luvusta asti, joten ...mitä olisikaan elämäni ilman HÄNTÄ!


Minun pitäisi toki siivota tämä koneenikin sisältö ja järjestää C-asemalta jotain D-asemalle jne. mutta kun en vaan jaksa, ainakaan nyt. Tänään pitää vielä virkata takkia, soitella ihania kappaleita kuten Rakkaus on sininen ym. ja pitäisi siirtää tuo iso kaappi toisinpäin...ja ...ja...Mutta minähän sain eilen hienon nimityksen rakkaalta tyttäreltäni, joka sanoi, että minähän olen "taiteellinen johtaja", joka vaan sanoo toisille mitä tehdään. Hieno nimitys! Kiitos! Siispä minä asetan ahterini istumaan pehmeälle nojatuolilleni ja otan kaulimen käteen ja sanon mitä kukin tekee...no, se kukin on tällä kertaa rakkaani.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystäväni, oikein leppoisaa viikonlopun jatkoa! Pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

  1. Bonjour,
    Charmante attention d'avoir posté cette carte rédigée en français. Je vous en remercie infiniment, c'est très gentil à vous.
    Bon week-end !
    Cordialement

    VastaaPoista
  2. Merci cher ami pour votre commentaire. Je l'ai trouvé sur mon ordinateur et je l'admirais. Bonne fin de semaine.

    VastaaPoista
  3. Lunta satelee täälläkin. On ihan jouluinen tunnelma ;).

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Kaunista on todellakin kuin joulu olisi tulossa! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Nilkkaan asti oli eilen aamulla lunta, kun lähdimme kaupunkiasioille.
    Nyt paistaa aurinko upeasti :)
    Mukavaa aurinkoista sunnuntaita sinne, toiselta taiteelliselta johtajalta :)
    tuksu naapurista

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi tuksu! Täälläkin eilen satoi kuulemma noin 10 cm lunta ja kyllä on luonto kaunis. Lähetä se aurinko tännekin, kiitos! Leppoisaa sunnuntain viettoa sinne teille!

    VastaaPoista
  7. Lunta saatiin myös Keski-Suomessa!
    Tänään olikin aurinkoinen päivä!
    Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Täälläkin tänään aurinkoista! Oikein mukavaa illan jatkoa sinne teille ja suukkoja Manulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...