22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

SIRU 5 KUUKAUTTA! ONNEA SIRULLE!

Tänään on sunnuntai ja 20. päivä maaliskuuta. Aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja asteita +4. Ulkona tuo märkä lumi tarttuu myös pienen Sirun tassuihin ja massuun, joten hänet pitää ensin kuivata hyvin. Meillä on kuitenkin ajatuksena poiketa Mustiin ja Mirriin ja ostaa sieltä sellainen  hyvä kurapuku, joka ei laske lunta eikä loskaa läpi.

Nyt tuli tälle mummille ajatuskatko, sillä olin tarkkailemassa, jotta kaappi tulee oikealle paikalle ja esineet oikeaan järjestykseen. Järjestys se olla pittää! Nyt on kaappi paikoillaan ja kirjahyllyt jatkeena ja nuket ylhäällä. Hän eli rakkaani järjestelee nyt levykokoelmaamme ja sitten onkin kirjojen vuoro, joita ei onneksi enää ole 12 kirjahyllyä täynnä, vaan kolme riittää meille. Paljon on annettu kirjoja ja huonekaluja ja vaatteita pois, mutta onhan niitä vieläkin ja lisää saa kaupasta, jos tarvitsee, mutta liika on liikaa! Eihän me näitä tavaroita mukanamme voida viedä, kun lähdön hetki tulee ja emme halua jättää jälkikasvullemme liikaa huolehdittavaa.

Mutta huomenna on Sirumme jo 5 kuukautta ja hän on niin suloinen mummin oma vauva!

Yritän laittaa tänne kuvia, mutta nyt tämä lurjus herjaa minua ja käskee kirjautua uudestaan sisään, mitä kummaa.



Tässä on siis meidän itse suloisuus, sydänkäpysemme Siru 5 kuukautta. Katsokaas hänen suloista katsettaan! Juu, ja justiinsa tekemäni pienet sukat ovat pallilla, jota Siru vartioi.

6 kommenttia:

  1. Voi tuota teidän Vauvaa! Onnea Hänelle :)
    Ja mukavaa, alkavaa viikkoa teille sinne :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos tuksu ystäväni kommentistasi! Hänhän on suorastaan vastustamaton! Hän nauttii myös sylissäni olemisesta ja suukottelusta! Leppoisaa illan jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tosi on, että Siru kasvaa ja kehittyy ihan silmissä ja on suloinen mummin vauva ja jokaisen lemmikki! Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Juhlimme kakkukahvein! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...