22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

LEPPOISAA SUNNUNTAITA KAIKILLE!

Tänään on sunnuntai, vaan ei niin suvinen todellakaan. Pakkasta on -2 astetta ja kylmä puhuri puhaltaa pohjoisesta, joka tekee ilman vielä kylmemmäksi. Mutta luin nettilehdestä, että huhtikuun 1. päivänä sää alkaa jo lämmetä ja sehän on hyvä asia se. Ja kun katsoin netistä sääennustuksia, niin siellä tosiaankin oli yölläkin himpun verran plus asteita, joten kevättä se tekee koko ajan. Mutta kun me ihmiset olemme niin malttamattomia, että heti odotamme lämmintä säätä, vaikka on vasta maaliskuu. Toki minäkin odotan kevättä kuin kuuta taivaalta ja varsinkin kesää ja kärpäsiä ja siitepölyjä, jeeee. No, se sitten taas nähdään, että onko niistä täällä haittaa vaiko ei.


Tällä kertaa teen vain tällaisen pienenpienen postauksen, kun pian alamme suoria vaatehuonetta, joka siis on vielä muuton jäljiltä, eikä siis järjestyksessä. Kaikki pitää olla järjestyksessä omilla paikoillaan.
Mutta ajattelin laittaa tännekin joitain vanhoja kuvia, meidän soittokuvia, joissa aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ennalta arvaamatonta ja silloin aina nauru raikuu.




Nyt toivottelen näiden kuvien myötä teille kaikille oikein leppoisaa ja mukavaa sunnuntain jatkoa! Ja kiitos ihanista kommenteistanne!

6 kommenttia:

  1. On kyllä niin ihana kuvasarja :) Tulee hyvälle mielelle katsoessa, korvissa miltei kuulee naurunne :) Soittamisen iloa parhaimmillaan :)
    Mukavaa pyhäpäivää! naapurin tuksu

    VastaaPoista
  2. Ihana pohja blogissasi Helena, omenakukkia.
    Kivat iloiset kuvat musikanteista,teiltä tuo sujuu.
    Lempeää sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  3. Voi, kiitos tuksu ystäväni, kommentistasi!Mehän olemme tunnetusti tällaisia hassahtaneita hassuttelijoita, mutta onneksi molemmat, hehheh!Leppoisaa sunnuntain jatkoa naapuriin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Leppoisaa sunnuntaita myös sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  5. Kiva kuvasarja ja hauskaakin on ollu,hienoa.
    Sirulle rapsutukset,Manulta terveiset:)))

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo!Juu, hauskaa on aina kun soitamme yhdessä! Siru kiittää rapsutuksista, lurps, lurps, ja Manulle suukkoja moiskis, moiskis! Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...