22.2.2018

22.2.2018

torstai 24. maaliskuuta 2011

PÄIVÄN SANA ON ILO, SULLE SUUKKOSIA KILO!

Tänään on torstai ja 24. päivä maaliskuuta. Torstaihan on aina toivoa täynnä! Aurinko paistaa pilvettömältä, siniseltä taivaalta ja puut ovat kauniin lumiset sinistä taivasta vasten. Kyllä luonto on kaunista katseltavaa! Eipä tee juurikaan mieli avata lehtiä, kun niissä on vain sotaa ja tappoja ja kaikkea ikävää luettavaa. Miksi ei voisi olla iloisiakin asioita, sillä uskonpa, että niitäkin maailmasta löytyy, pieniä onnenmurusia? Täsmäsää ilmoittaa täällä maalla olevan pakkasta -4 astetta ja päivälläkin lupaa vain -1, joten pientä pakkasta on siis luvassa jatkossakin.


Olen niin onnellinen, kun sain laitettua uudet pohjat ja siirrettyä jo 3-4 vuotta vanhat blogini uudelle pohjalle. Minullahan on vanhin blogini jo aloitettu vuonna 2007 eli helena-ajatelmia, jonka olen siirtänyt uudelle pohjalle ja nimeksi on tullut:


http://helena-ajatelmia2.blogspot.com

Siispä tervetuloa kurkistamaan tännekin!


Tänään on keskiviikko 18. päivä huhtikuuta 2007, kun aloitan tämän oman blogini kirjoittamisen.
Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta tai oikeastaan itään päin lentelee kovan tuulen vauhdittamana kauniita pumpulipilviä. Täältä ylhäältä katsottuna näkee hyvin kauas ja tuntuu jotenkin hyvältä sydämessä asti, kun voi katsoa kauas. Puut eivät vielä ole hiirenkorvilla, koska nyt on vasta huhtikuu ja välillä oli lämmintä ja nyt on taas viileää. Mutta jotenkin ajatukseni ovat tälläkin hetkellä kaukana lämpimässä ja kauniissa Brasiliassa, jossa saimme viisi vuotta sitten viettää ikimuistoisen loman pitkäaikaisten ystäviemme luona. Yhä ajatukseni  palaavat kerta toisensa jälkeen siihen hetkeen, kun olimme siellä ja niiden ihanien ihmisten keskuuteen, joiden kanssa saimme viettää monet ihanat hetket musiikin ja yhdessäolon merkeissä. Hartain toiveeni olisikin päästä vielä kerran sinne unelmieni maahan ja niiden ihanien ihmisten pariin ja että voisin viettää siellä pidemmän aikaa ja tutustua maahan enemmän. Mutta on ihanaa unelmoida asioista, joita ei tiedä toteutuuko vaiko ei. Mutta tänään aion vielä mennä juoksumatolle, joka oli erittäin hyvä ostomme, kun siinä voi treenata omaa kuntoaan tosi hyvin ja milloin  itselle sopii.
Minä olen ollut eläkkeellä jo kauan ja päivisin teen paljon käsitöitä ja uusin haaveeni oli neulekone, jonka ostimme talvella ja jolla saa tehtyä kaikenlasita kivaa ja nopeasti. Mutta toki kudon myös sukkia ja vauvan vaatteita, jota varten hankimme Amerikasta asti oikean vauvan näköisen nuken nimeltä Amanda ja jolle olen tehnyt paljon vaatteita.Vauvan vaatteita on niin kiva tehdä, kun ne valmistuvat niin nopeasti. Olen toki itsellenikin tehnyt paljon puseroita ja villatakkeja ym. ja lankoja on vieläkin monta laatikollista.
Eihän tässä sitten oikein muuta tältä päivältä, joten jatketaan taas huomenna.



Hohhoijaa, tässäpä oli ensimmäinen kirjoitukseni blogiini vuonna 2007!


Kylläpä onkin pienenpientä tekstiä, mutta enpä heti osannut kaikkea enkä osaa vieläkään.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!












2 kommenttia:

  1. Voi jee, uusi vauvako tulee ja ihan noin kaukaa??
    Ei mutta sinulla sitten riittää käsitöitä.
    Mitä kuuluu Siru kaunokaiselle?
    Kiireitä pitää, etten meinaa ystävien blogiin keretä, mutta parempi myöhään kuin..
    Lempeää kevättä sinulle ystäväni ,iloa ja hyvää viikonloppua.
    Halit
    terkuin
    seijastiina

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi seijastiina! Eihän meille nyt enää mitään uutta vauvaa tule, kun Siru riittää meille. Mutta me hankimme vauvan näköisen vauvanuken nimeltä Amanda Amerikasta vuonna 2003. Ja sille eli hänelle teen vaatteita jos kerkiän nykyään enää, kun on tuo Heidikin, jolle pitää tehdä ja suloiset lapsenlapseni. Siru on nyt 5 kk. Aurinkoista pöäivän jatkoa sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...