22.2.2018

22.2.2018

perjantai 25. maaliskuuta 2011

NOSTALGISIA JA IHANIA MUISTOJA

Tänään on perjantai ja 25. päivä maaliskuuta. Tänään on paistanut aurinko aina välillä ja välillä on tuiskunnut pitkin ja poikin kovan tuulen mukana. Pakkasta on -3 astetta.


Mutta olen niin kylläisen tuntuinen, kun tänään(kin) on ollut oikein herkkujen herkku päivä. Rakkaani toi jäätelöä, makeispussin ja mitäs muuta kuin Marabouta. Elämä on herkkuja täynnä!


Eilen meillä kävi tietokoneen laittaja eli yhdisti nämä kolme konettamme nettiin ja laittoi kaikki turvasydeemit hyvin. Nyt tämä toimii kuin unelma! Ja tässähän minun aikani on tänäänkin taas mennyt, kun olen siirtänyt Buffalosta Albinoon ja sitten poistanut Buffalosta samat tiedostot pois. Vielä en ole päässyt päämäärääni, mutta onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää. Tänään täytyy viedä vielä Sirukin lääkärille, kun hieman lerputtaa toista korvaansa, joten voi olla tulehdustakin tai likaa tai karvoja, mutta lääkäri katsokoon sen. Mutta toinen korva on hyvä. Onneksi täällä ei ole pitkä matka minnekään, joten Siru lähtee papan kanssa pian kävelemään sinne.


Mutta nyt laittelen joitain hauskoja kuvia meistä. Näin hauskaa tulee aina soittaessamme, koska silloin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, joista emme etukäteen tiedä emmekä suunnittele mitään.




Näin hauskaa oli meillä vuonna 2006, kun nauhoitimme vanhalla videokameralla ja sattui vielä vahingossa mustavalkoinen nauha, hehheh. Sattuuhan sitä kaikenlaista elämässä!


Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat lukijani ja ystäväni, oikein mukavaa ja turvallista päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Iloisista musikanteista :)
    Mukavaa viikonloppua sinne. Toivotaan, ettei Sirun korvassa ollut mitään vakavaa :)
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Sirun korva huuhdeltiin ja hän sai tippoja, jos on vaivaa. Mutta pirteä tyttö hän on! Ihanaa viikonloppua myös sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Aurinko on paistanut täälläkin mutta kylmä tuuli haittaa hieman ulkoilua.
    Minusta nuo mustavalkoiset kuvat on ihania eivätkä haalistu samalla lailla kun värikuvat.Niissä on sitä nostalkiaa.
    Toivottavasti Sirun korva ei enää vaivaa.
    Mukavaa viikonloppua..

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, minustakin mustavalkokuvat ovat oikeita aarteita elämän varrelta. Sirulla ei ole vaivaa kovasta, mutta kun se lörpöttää ja toinen on pystyssä. Olisikohan molempien korvat saatunna. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...