22.2.2018

22.2.2018

tiistai 29. maaliskuuta 2011

TIISTAIPÄIVÄN KUULUMISIA JA RUUSU SINULLE

Tänään on tiistai ja 29. päivä maaliskuuta. Ulkona on sadellut lunta lähes koko päivän ja asteet ovat nollassa. Nyt vain rauhassa odotamme huhtikuuhun vaihtumista ja lämpöasteita.


Tänäänkin on aikani kulunut tässä koneeni ääressä blogejani kunnostaessani. Ja sehän on tosi mukavaa puuhaa. Saimme myös tämän nettiyhteyden toimimaan loistavasti jopa, sillä ystävämme sanoi, että siirtäisimme modeemin makuuhuoneen puolelle, josta olisi lyhyempi yhteys koneelle ja niin teimmekin. Ja kas, kummaa, nyt on palkit pysyneet viidessä, kun eilen vielä putosi netistä monet, monet kerrat. Kiitos, ystävämme, olet meille hyvin rakas!
Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystävät ja lukijat, oikein leppoisaa illan jatkoa ja ojennan samalla tämän ruusun teille kiitokseksi käynneistänne ja ihanista kommenteistanne, jotka aina ilahduttavat meitä molempia.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana ruusu! taitaa olla ihan
    Quin Elisabeth!
    Harmaata täälläkin ja mä olen käynyt labrassa, kun sokerit ei oikein pysy kuosissa :/
    Mukavaa viikonjatkoa sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu ystäväni! Sinä saat sen ensimmäisenä, sinä, joka rakastat ruusuja ja sinua minä ajattelinkin, kun tuon tuohon pökkäsin!Ihanaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...