22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

JIHUUU...JA HURRAA...ELÄMÄ HYMYILEE JÄLLEHEN

Tänään on keskiviikko ja 22. päivä kesäkuuta. Aurinko on tänään paistanut, mutta välillä on käväissyt pilviverhon takanakin. Asteita on +19.

Meillä on ollut tänään hieman erikoinen päivä. Aamulla kun aukaisin koneeni(2 v), niin sehän ei suostunutkaan yhteistyöhön kanssani enää, vaikka edellisenä iltana, kun Ukkosherra paukkui, niin minä sillä kirjoittelin. 

Mutta aikamme kokeiltuamme sitä konettani, tuumasimme, että nyt se viedään liikkeeseen korjattavaksi ja sen me teimmekin. No, sitten otin miniläppärin esille ja se oli aivan liian pieni huonoille silmilleni ja isoille lapioilleni. Sitten otin esille papan antiikinaikaisen läppärin, joka sekin oli aivan hirvittävän hidas, joten enhän minä sellaista kelpuuta. 

Mutta sitten muistimme, että kellarissahan on se minun ikivanha pöytäkone, joka toimi vielä viime talvenakin, kun sitä päivittelin aina silloin tällöin. Tuumasta toimeen, haimme sen kellarista ja nyt se on tässä ja mielenkiintoista on todellakin tällä naputella. Hehheh, tässä on vielä XP:kin, hohhohhooo 

Mutta hyvin tämä toimii eikä ole mikään hidaskaan, kun on piuhassa kiinni. Mutta tämä nyt näistä koneista.

Minä otin aamulla sinisen virkatun villatakin viimeisen hihan esille ja virkkasin sen loppuun. Nyt olen ommellut jo hihatkin kiinni ja päätellyt jopa langatkin. Eli virkattu villatakkini on pieniä silauksia vailla enää. Näinhän sitä saa aikaseksikin jotain, kun ei koko aikaa roiku netissä. Mutta elämä siis hymyilee jälleen ja ehkäpä huomenna tiedämme enemmän koneestani, mikä sitä vaivaa.

Eilen oli siis täälläkin, kuten myös Tampereella aika kova ukonilma, joten olisikohan sillä ollut vaikutusta minun koneeseeni. Aina sitä pitäisi ottaa piuhat pois seinästä, täällä maalla ainakin, kun Ukkosherra jyllää. Mutta kaikesta oppii!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa illan jatkoa!


 







8 kommenttia:

  1. Meillä on pakko ottaa piuhat pos seinästä kun asun maalla::)

    Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Hei hienoa, aina ihanaa kun saa jonkun käsityön vihdoin valmiiksi :) Hyvää juhannusta t. Miia

    VastaaPoista
  3. Mihinkäs se minun kommenttini katosi - sinne rikkinäiseen koneeseesiko :D

    Odotan mielenkiinnolla kuvia villatakistasi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Näin taitaa olla parasta, että ottaa piuhat pois ukkosella, jos haluaa säästää tietokonetta. Leppoisaa juhannusta sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Miia! Juu, on tosi mahtava tunne kun sain taas yhden lähes valmiiksi eli puuttuu vain pieni huolittelu ympäriinsä. Mukavaa juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Sinnehän se jäi, mutta siellähän se säilyy ja annoin vastauksenkin jo siihen kait! No, onneksi löytyi kellarista tämä kone. No, juu, villatakista tulee kuvia sitten joskus...hmmm...Leppoisaa juhannusta!

    VastaaPoista
  7. Juu-u tiistaina riehunut ukkonen vasamoineen teki taatusti harmaita hiuksia ihmisille.
    Minä viimekesästä viisastuneena napsin piuhat irti jyrinän alkaessa.
    Viihtyisää Jussinalus torstaita!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tarina! kokemuksestahan sitä aina viisastuu, jtoen näin mekin teemme, kun saamme koneen takaisin ja varmaankin suurella laskulla höystettynä. Leppoisaa juhannusta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...