22.2.2018

22.2.2018

tiistai 21. kesäkuuta 2011

HURRAA, HURRAA, HURRAA ...SIRU KULTA ON 8 KUUKAUTTA!

Tänään on tiistai ja 21. päivä kesäkuuta. Päivä on ollut pilvinen aamusta asti ja sadekin on ropistellut ikkunalautaa vasten ja juuri kuului Herra Ukkosen jylinääkin. Asteita on +17 eli juuri sopivasti minulle ja monille muillekin.


Eilen kävimme Lidlissä ja ostimme kaksi maukasta Maraboun kakkua, joista toinen on jo nautittu latteen kanssa ja toinen säästetään juhannukseksi. Mutta meillä on tänään syytä juhlia ja siksi pappa ostikin meille vielä jäätelöä ja Marabou suklaalevyn, jonka aina laitamme tasan puoliksi meille molemmille. Latteen jälkeen ajattelin valokuvata hieman päivänsankaria ja tässä työni tulokset ja valokuvamallina Siru 8 kuukautta:


                             Ai että minuako kuvataan nyt tässä tuolissa...
                       ...pitääkö siis katso tuonne...pappaa päin...
                             ...mitähän sieltä tuolista löytyy...nuuuh...
               ...enpä ole aiemmin istunutkaan tällä tuolilla yksin...
               ...mutta mummi sanoi, että olen nyt jo 8 kuukautta...joten...
                    ...nyt istun enkä enää revi hienoa rusettiakaan, jonka...
                ...mummi minulle taas laittoi...mutta on nyt erivärinen...keltainen ja iso...iso...no, ainakin se näkyy kaulassani, öhöm...olen jo iso tyttö...oikea leidi.


Tässähän tämä itse HERO on sitten poseeraamassa mummille ja rusettikin on pysynyt hyvin hienosti paikoillaan. Onhan hän jo iso tyttö tai oikeastaan jo todellakin leidi(=lady). Eikös olekin suloinen? Vai voitteko olla eri mieltä? Minulle hän on oikea sydänkäpynen ja mummin mussukka, joka seuraa mummia ihan joka paikkaan, jopa yölläkin. Hän vartioi minua, jotta mitään pahaa ei mummille sattuisi.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistai päivän jatkoa ja antakaahan puikkojen kilkutella, kun ulkona sataa ja jylisee.

4 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos, Huopatossunen! Päivänsankari hyppii ja lähettää nuolaisun sinulle lurps, lurps!
    Meillä oli ukkosherra eilen ja nyt ei toinen kone toimi, joten otin tämän antiikinaikaisen läppärimme avuksi ja totesin, että uusi on hankittava ja heti! Tämä on iki-ikivanha! Mutta mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut sankarittarelle!
    Seesteistä päivää ukkosmyräkkäpäivän jälkeen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos onnitteluista Tarina! Eilen olikin aikamoinen ukkonen, joka on ilmeisestikin hajottanut minun tietokoneeni ja nyt se on liikkeessä korjattavana. Tänään se ei vaan onnistunut lataamaan tai aukaisemaan ohjelmia. Nyt kirjoitan näillä lapioillani tällä piskuisella miniläppärillä enkä tykkää tästä en yhtään. Mutta mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...