22.2.2018

22.2.2018

lauantai 25. kesäkuuta 2011

LEPPOISAA JUHANNUSPÄIVÄN JATKOA

Tänään on lauantai ja juhannuspäivä ja 25. päivä kesäkuuta. Eilen oli siis juhannusaatto, jonka saimme viettää aivan ihanassa säässä järven ollessa peilityyni. Tänään on ollut pilvistä ja sadettakin on ropissut taivaalta antaen kasveillekin hyvän kosteuden ensi viikon ennustettua hellettä varten.


Mutta juhannusaatto siis sujui ihanasti rakkaitteni parissa ja nauttien kesästä järven rannalla ja lasten riemuista. Lapset leikkivät nurmikolla polttopalloa ja sitä olikin kiva seurata näin vuosikymmenten jälkeen. Oli myös ihanaa seurata, miten energisiä nuoret ovat. Eihän sitä enää meinaa muistaakaan, että itsekin on ollut joskus nuori.


Tämä päivä on mennyt aikalailla levätessä, kun viime yönä minulla oli jonkinmoinen outo kohtaus, sairauskohtaus, joka sitten meni kuitenkin ajan kanssa ohitse. Heräsin nimittäin puoli kahden aikaan ja menin vessaan ja siellä tunsin taas huonoa oloa. Ajattelin, että nyt en lähde juoksemaan sänkyyn, koska en sinne kuitenkaan ehdi. Menin keittiöön istumaan ja huusin pappaa avukseni. Hän antoi minulle vettä ja laittoi ikkunan auki, jotta sain happea. Hengitys oli hyvinkin kiivasta ja olin aivan valkoinen, koska tunsin outoa kylmää hikeä. Mutta onneksi se meni sitten ajan kanssa ohitse, sillä eihän sitä apua olisi kuitenkaan mistään saanut näin juhannusyönä. Kaikki on kiinni ja taitaa olla koko kesän, joten apua ei tule mistään, jos sitä tarvisi. Mutta oma apu paras apu ja jos jotain olisi sattunutkin, niin se siitä. Mutta nyt on kaikki hyvin taas ja lepäilen aina välillä.


Nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein mukavaa juhannuspäivän jatkoa ja nauttikaa Suomen kesästä ja hyttysistä!
                                       Sorsan poikasia ui tyynellä järven pinnalla...
    ...mennessä satoi ja paikan päällä oli aurinkoa ja sateenkaari...
                                     ...näin taivaallisen kaunista siellä oli...
                                   ...eikä satanut yhtään...
                                        ...katsokaas tuota peilityynen järven pintaa...
                                        ...ja auringon laskiessa taivas oli kaunis...
                                       ...sininen...ja vain sininen...
                           ...koiranputkia ja niittyleinikkejä...
                                    ...ja sorsan poikasia...suloisia...
                            ...ja miten ihana juhannustaivas olikaan...

6 kommenttia:

  1. Käyhän tutkituttamassa sydämesi pik'pikaa.
    Ihania yöttömän yön kuvia.
    Juhlavaa Juhannusiltaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä neuvostasi Tarina! Pitääpä tilata aika lääkärille. Mukavaa illan jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Olettepa saaneet viettää juhannusta kauniissa maisemissa :)

    VastaaPoista
  4. Helena: Sinun pitää mennä "OIKEALLE" lääkärille, mieöluiten sisätautien erikois-sellaiselle! Hämeenlinnastakin varmasti löytyy!
    On tärkeää saada lääkkeet ajoissa!
    Mukavaa juhannuksen jatkoa sinne!!!
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, oli todellakin satumaisen kaunista ja ihanaa muutenkin lasten ja eläinten keskuudessa! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi tuksu! Niin kait sitä pitää sitten huomenna yrittää saada joku lääkäri jos joskus pääsisi. Oloni ei ole vieläkään kovin hyvä, mutta sinnitellään vaan...Leppoisaa päivän jatkoa sinne naapuriin!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...