22.2.2018

22.2.2018

maanantai 20. kesäkuuta 2011

TERVEISIÄ KAUPPAREISSULTA...

Tänään on maanantai ja jo 20. päivä kesäkuuta. Asteita on +17 eikä sateesta ole tietoakaan. Nyt on juhannusviikko ja ensi viikolla tämä kesäkuukin on jo ohi ja vaihtuu jo heinäkuu. Voivoi, minne nämä päivät oikein katoavat ja kuukaudet ja vuodet? Tuntuu, että perässä ei oikein pysy enää. Vai onko sitä pysynyt aiemminkaan? Mutta päivä on siis ollut poutainen ja nytkin on aivan tyyntä. Meillä ikkunasta näkee paljon vaahteroita. Voin kuvitella, miten värikäs tuo harju on syksyllä, kun vaahteran lehdet punertaa ja kellastuu. Siinä on värikkyyttä kerrakseen!


Me käväisimme kaupungissa ja Lidlissä. Olipa kiva käydä omalla autolla, kun ei ollut mitään kiirettä. Sieltä löytää aina kaikenlaista hyvää, kuten loimulohta, pippurimakrillia, maraboun kakku sekä vihanneksia ym.


Huomenna, jos sääprofeetta suo aurinkoa, niin voimme lähteä pienen järven rannalle valokuvaamaan kauniita maisemia, sillä niitä täällä riittää paljon, kun on vesistöjä niin paljon. Huomenna on Sirukin jo 8 kuukautta ja sitten on taas kaulaan laitettava rusetti...jaahas, mutta minkävärinen...sillä pitäähän hänet jälleen valokuvata. Minä kävin tilaamassa kampaajalleni ajan heinäkuun alkuun, jolloin annan lyhentää niin perusteellisesti, että voi muutaman millin jättää, mutta muuten kaikki pois...tai ainakin melkein kaikki. Nyt haluan niin helpot hiukset kuin vaan mahdollista!


Antibioottikuurini jatkuu ja oloni kohenee huomattavasti, vaikka en olekaan oikein jaksanut/huvittanut virkata villatakkiani. No, onhan näitä päiviä ja allakasta saa lisää! Mutta muutaman päivän päästä on jo juhannus, ihana keskikesän juhla, jolloin poltetaan kokkoja järven rannalla ja nautitaan yhdessäolosta rakkaitten kanssa grillaten ja saunoten.


Olen myös korjaillut hieman näitä blogejani kuin myös vuodatuksen blogejani, joihin sain ihanat pohjat.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja nauttikaa kesästä ja tulevasta juhannuksesta!


                                    Heidi ja pieni siskonsa

10 kommenttia:

  1. Onp kiva kuulla, että voit paremmin. Ihanat nuo sisarukset.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Mukavaa juhannusviikkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Joo, toki vin jo paljon paremmin, vaikka vasta puolet kuurista on otettu. Mukavaa illan jatkoa ja Manulle suukkoja, lurps, lurps!

    VastaaPoista
  4. Lähipiirissä sattui juuri pari kuukautta sitten niin, että antibioottikuuri nujersi kauan muhineen tulehduksen...joskus käy ihan kiva tuurikin, että joku huomaa asian..

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  5. Minusta on pelottavan näköisiä nuo nuket. Jotenkin niin elävän näköisiä mutta silti nukkeja. Hienoja toki ovat!

    Tia

    VastaaPoista
  6. Hienoa että antibiootit ovat tehonneet. Oikein mukavaa retkipäivää :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Neferi! Juupajuu, siltä minustakin alkoi jo tuntumaan, että kauan en tässä enää köpöttele, jos en apua saa ja onneksi sain. Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tia! Minä olen aina rakastanut nukkeja ja se rakkaus on säilynyt näihin päiviin asti ja tulee aina säilymään. Mukavaa juhannusviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, onneksi sain antibiootit juuri oikealla hetkellä, jotta en liian myöhään ja on onneksi jo auttaneet. Mukavaa juhannusviikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...