22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 21. elokuuta 2011

ETTE TODEKSI USKOA VOI, MITÄ KAKSI VANHAA VARISTA UNELMOI...

Tänään on sunnuntai ja jo 21. päivä elokuuta. Päivä on ollut hyvin kaunis ja syksyisen raikas +19 astetta. Tällaista syksyä kun saisikin nauttia, niin sitten...


Täällä on kaksi vanhaa, vanhaa varista, jotka havahtuivat aidalla...hm... ja tuumasta toimeen toinen virkkoi:"jospa mekin, jospa mekin...", johon toinen vastasi: "niin, jospa mekin, jospa mekin..."ja sitten he päättivät jonain päivänä pyrähtää virkeinä kuin peipposet...TÄNNE:




Jestas sentään, sinne mieleni tekevi ja sinne siivet kantaa!


Mutta nyt alkoi kova tohina, kun pitää saada yhtä ja toista ja pitää kutoa sukkia, jotka sain jo aloitettua uusilla bambupuikoillani. Nyt tälläkin variksella pitää olla voimia kuin peipposella. Mutta malttakaahan vielä mielenne, sillä en paljasta enempää, mutta sitten kun paljastan, niin istukaahan tukevasti tuoleillanne.


Mutta nyt toivottelen teille oikein mukavaa sunnuntai päivän jatkoa ja enemmän kerron sitten tuonnempana, kun kerkiän!

8 kommenttia:

  1. Oi! Unelmat kantavat! Usko vaan :) Me haaveilemme, että kun mun jalat sen verran paranee, lähdemme lemppariSaarellemme, Kreetalle :) Jospa jo ensi keväänä :), Katsotaan!
    Mukavaa pyhäiltaa sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Voi että, matkoja on aivan ihana suunnitella! Tämä on muuten todella kaunis tämä enkeli-blogipohja. Ihanaista sunnuntai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi tuksu! Unelmat kantavat, kun jaksaa vaan siihen luottaa eikä anna uskon horjua! Mukavaa viikon alkua sinne teille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi merryroseberry! Juu, matkakuume nousee jo! Minäkin tykkään ihan hurrjan paljon enkeleistä! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Näyttää joku aivan ihana matka olevan mielessä:)

    VastaaPoista
  6. Oi miten kauniita maisemia, kyllä tuonne kelpaa haaveillakin matkustavansa :) Raikkaita syyskelejä ja mukavia neulomushetkiä kera ison, lämpimän halauksen toivoo Hilima

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi Tuta! Edessä on aivan ihana reissu ja matkakuume nousee vaan...paluuta ei sitten tänä vuonna ole...Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilima!Nyt haaveista on tullut totta ja lentolippu on taskussa...nämä vanhat varikset lentävät etelän lämpöön ja pian! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...