22.2.2018

22.2.2018

maanantai 22. elokuuta 2011

NO, NYT SE SITTEN ON TOTTA...

Tänään on maanantai ja 22. päivä elokuuta. Päivä on ollut pilvinen ja sadettakin on hieman riputellut. Asteita on vain +16.


Nyt olen saanut jo sukat alulle ja kudon, kun vaan kerkiän. Toki onhan meillä tässä vielä parisen kuukautta aikaa tehdä kaikenlaista, mutta päivät lentävät ja matka lähestyy...lentolippu on jo nimittäin ostettuna ja printattuna, joten tämä asia tuli todeksi. Mutta meillä on vielä paljon selvitettävää täällä, koska emme lähde vain pienelle pyrähdykselle, vaan olemme todellakin ...5 kuukautta...eli tulemme tänne vasta kun heinät heilimoi...tai no ainakin kun valkovuokot kukkivat. Minulla joka solu hyppii ja pomppii, joten viime yönä oli vaikea nukkuakin. Liekö niin paljon asioita muistettavana, että pulssikin hakkaa tuhatta ja sataa! Tänään kävin keuhkoröntgenissäkin ja puolessa tunnissa olimme jo kotonakin, joten nopeaa toimintaa oli ja rauhallista. Minun pitää ottaa paljon...paljon lankoja mukaan, kun eihän sieltä heti löydä kaikkea. Ja uima-allas on pihalla...ja terveellinen ilmasto...ja...ja...


Tällaista kauneutta ja terveyttä siellä saamme nauttia 5 kuukauden ajan. Se on meille mahtavaa! Mutta toki yritän parhaani mukaan päivitellä sitten näitä blogejani, kun otamme kuitenkin läppärit mukaamme.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

  1. Vau! Hieno reissu tiedossa teillä!

    -Sari

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Sari! Odotamme tältä matkalta paljon, kun olemme kuitenkin koko talven pois! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Uskon tämän olevan kaikkien aikojen matka! Nytkin on kova särky jäsenissä, joten pari kuukautta vielä kärvistelyä...Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. oi kuinka onkin kiva juttu odottamassa :-) nyt sitä jaksaa nauttia kotimaan puuhistakin :-) tuksu

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi tuksu! Juu, aivan ihana reissu tulee ja ihanan pitkä! Kyllä nyt yritän jalkaani nostella ja puikkojani kilkutella! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Heippa
    Ihanalta näyttää paikka. Siellä silmä lepää. Kait Siru lähtee mukaan kun on kyse noin pitkästä matkasta. Ihanaa lähteä kun loskakelit tulevat vaikka minä tykkään talvesta.
    Terkkuja Elisaweta ja 3 super villakoiraa!!

    VastaaPoista
  7. Heissan vaan! Niin, Siru jää tänne lastenlasten luokse jossa on hänen toinen kotinsa syntymästään asti. Me haluamme nyt olla kylmän talven täältä pois terveellisen ilmaston luona. Aaaaah, jännittää jo nyt, mutta kyllä me selviämme!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...