22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

46 PÄIVÄÄ ...JA PALJON TEKEMISTÄ...

Tänään on sunnuntai ja 11. päivä syyskuuta. Aamu aukeni auringonpaisteisena ja asteita luvassa +18, joten ilmojen Herrakin suosii meitä tänä syksynä lämmöllään. Enää on 46 päivää ja kun vielä olisi näin kaunista, niin jäisi kaunis muisto syksystä 2011, jonka toki vielä ikuistan monin valokuvin kuvattuna. Vaahteranlehdet vaihtavat värinsä keltaiseksi pikkuhiljaa, joten kaunista syksyä on odotettavissa. Tosin osa ainakin koivujen keltaisia lehtiä on tippunut jo maahan vihreälle nurmikolle kuin ilmoittaen, että pian saamme lepokauden.


Seuraavaksi tulee sitten mieleeni tämän blogini nimen vaihto ainakin Espanjan olo ajaksi eli 5 kuukaudeksi. Minulla on se nimi toki jo mielessä, sillä eilenhän tuo mieleeni tupsahti. Mutta paljastan sen vasta ...no, ehkäpä aika piankin, joten älkäähän sitten hämmästykö nimeä.


Mutta sukkaa olen kutonut aina välillä ja sitten taas lepäillyt ja hyvää syönyt. Puhtaat pyykit kuivuvat ulkona narulla ja saavat hyvän, syksyisen tuoksunsa. Lankaa otan mukaan aika paljon tai mitä nyt löytyneekään ja lisääkin tekisi mieleni ostaa, mutta katsotaan sitten, kun menen ostamaan hyvät lenkkarit, niin samalla ostan myös ison kasan lankoja. Olen nimittäin ajatellut tehdä Novitan Kide langasta itselleni villatakin, joka olisi sitten kait jo 12., mutta niitähän pitää olla vaikka vaan kaapin hyllyllä. Tai sitten teen hartianlämmittimen, joka olisi ehkäpä käytännöllisempikin minulle tähän aikaan vuodesta. No, mutta villasukkia, villatakkeja ja hartianlämmittimiä pitää jo "vanhalla" olla. En kylläkään itse tunne itseäni vanhaksi, mutta näin olen saanut kuulla monet kerrat ulkopuolisilta. Äitini eli 91 vuotiaaksi eikä tuntenut olevansa vanha, niin enhän minäkään!


Nytpä taidan laittaa hieman kuvia kauniista paikoista Espanjasta, mistäs muualtakaan.  Orihuelan katedraali



                         ...hotelleja Orihuelassa


Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä piipahtaneille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja nauttikaa aurinkoisista päivistä ja hymyilkää kilpaa auringon kanssa!

6 kommenttia:

  1. Kauniit sukat tulossa puikoillasi, minäkin olen sukkia kilkutellut ja pyöryläliiviä :) Leppoisaa ja rentouttavaa sunnuntaita toivottaa Hilima Sirulle paljon silityksiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilima ystäväni! Lupsakkaa sunnuntaita myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Bon dimanche,
    J'espère que vous apprenez quelques mots en espagnol comme Hola, buenas noches, buen apetito, ¿cómo estás? muchas gracias ...
    Amicalement.

    VastaaPoista
  4. Il ya aussi un bon dimanche à toi!
    Oui, déjà je suis étudiant en espagnol, donc je suppose que c'est là trop lisse. Je vais vous revoir!

    VastaaPoista
  5. Ja taas on yksi päivä vähemmän Espanja-kalenterissasi :) Mukavaa maanantaita.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen!Juu, päivät vähenevät joka päivä ja jännityskuume kohoaa, mutta ihanalta tuntuu päästä täältä kylmästä pois. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...