22.2.2018

22.2.2018

maanantai 12. syyskuuta 2011

NIMENMUUTOS TULOSSA ...

Tänään on maanantai ja 12. päivä syyskuuta. Aikainen aamuaurinko on mennyt jo pilvien taakse ja asteita on +15, mutta luvassa +17 astetta. On hyvin syksyinen päivä.


Eilen sain kudottua sukkia jo 23 cm, joten vielä saman verran puuttuu ennen kuin varret ovat valmiina. Tämä Wool lanka tuntuu oikein mukavan pehmeältä ja onhan tätä suositeltu vauvojen vaatteisiinkin, joten varmasti on hyvä herkkäihoisillekin.


Nimenmuutos on tulossa lähipäivinä, mutta saatanpa sen paljastaa teille jo hieman aikaisemminkin. Ilmeisesti pitää ensin testata miten kaikki toimii, jos tuon nimen muuttaa. No, olenhan minä muuttanut muutamien muidenkin nimiä ja hyvinhän nuo toimivat. En vain muista pitikö ne ilmoittaa listalle vai ei.


Eilen taas pappa yllätti ja osti Marabouta ja mustikkapiirasta, Fazerin, ja kyllä maistuivat hyvälle pitkästä aikaa. Kyllähän sitä aina joskus, varsinkin, kun tietää, että pian nämäkin nautinnot loppuvat ja uudessa paikassa syömme terveellisesti paljon kasviksia ja hedelmiä. No, eilen joku ihminen antoi papalle kassillisen omenia, ihania, punaposkisia omenia, kun heillä oli iso omenapuu täynnä omenia. No, kyllähän ne meille kelpasi, tottakai, ja siitä saammekin leivottua vaikka keikkakakun, omenapiirakkaa ja muuten voimme syödä nauriin kanssa yhdessä, sillä se maistuu hyvältä.


Mutta nyt siirryn tuonne omaan tuoliini kutomaan sukkia ja kun pappa tulee Sirun kanssa lenkiltä, niin hän alkaa siivoamaan, imuroimaan huushollin. Minulla on nääs siivoja ja kokki omasta takaa!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon alkua ja pitäkää itsenne lämpiminä!

4 kommenttia:

  1. Omenahillo on ihanaa ja omenaleivonnaiset. Ihanaa viikkoa Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Juu, omenahillo on hyvää ja juuri nautimme omenia ja nauriita pilkottuna. Pian saan nauttia Keikkakakusta ja piirakastakin njam. Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  3. Omenapiirakka on todellista herkkua!
    Mukavaa viikkoa!:)Sirulle rapsutukset!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Kyllä näin on, että omenapiirakkaa ei mikään voita! Ihanaa syksyistä viikkoa sinne teille ja iso rutistus Manu-Herralle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...