22.2.2018

22.2.2018

perjantai 30. syyskuuta 2011

ENÄÄ 27 PÄIVÄÄ ...JA SITTEN...

Tänään on perjantai ja 30. päivä syyskuuta. Asteita on +13 ja luvassa on päivällä jopa +18 astetta. Aurinko paistaa ja luo säteitään värinsä vaihtaneisiin vaahteran lehtiin. Tänään on taas jo kuukauden viimeinen päivä ja lokakuuhan on meillä yhtä juhlaa monet juhlat ja muistot yhteenliittäen. Nyt on enää 27 päivää lähtöömme ja pitäisi tehdä sitä ja tätä...kiire jo pakkaa päälle ja pujahtaa matkalaukkuunkin...




ja ääni ja hengitys ei oikein kulje. Yritän kovasti parannella tätä flunssaani, sillä minun on oltava kunnossa, kun lähden yläilmoihin. Apua, jos en paranekaan tästä flunssasta ennen matkaamme! 


                                          


No, ehkäpä siellä perillä sitten pystyn paremmin hengittämään suolajärvien likellä ja ilman tuota rakasta karvapalloa!
Ehkäpä tämä astmani ei oikein hyväksy tuota pientä karvapalloa! No, se kaikki jää nähtäväksi!


Mutta päivä kerrallaan me etenemme tässä etanan vauhtia hissukseen. Pian tulee kiire, kun pitää ostaa vielä kaikenlaista ja järjestellä asioita, sillä olemmehan sentään 5 kuukautta pois kotoa. Mutta onneksi meillä on täällä hyvä haltija, joka pitää huolta kodistamme.


Kutominen on nyt flunssani takia hieman jäänyt taka-alalle, mutta jonain päivänä vielä pinnistän voimani ja teen sen nirkkokerroksen, mikä ainoastaan puuttuu kämmekkäistä. Mutta kun ei oikein henki kulje, niin on hieman vaikea kutoa mitään. Yritän nyt vain hoidella itseäni ja tuota pientä karvapalleroani, joka on niin suloinen.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Onpas ikävän sisukas flunssa kiinni tarttunut, toivottavasti alat toipumaan pian ja saat itsesi hyvään kuntoon ennen matkustamista. Täällä on kaunis syyspäivä, aurinko paistaa, lämmintä on +18, tuuli lennättää värikkäitä lehtiä, on kerrassaan kaunista. Oikein rentouttavaa ja leppoisaa viikonloppua teille kaikille toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Hilima ystäväni! Täälläkin on kaunista ja aurinkoista! Toivon todellakin, että flunssa lentäisi jo huitsin nevadaan! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Ajatella..vajaa kuukausi ja sitten olette etelän lämmössä, voi sitä ihanuutta:)
    Meillä oli tänään hieno syyspäivä +20 astetta, huomenna taitaa olla jo viileämpää.
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Askartelua/Elämänmakuja! Näinhän ne päivät vähenevät ja ihana tunne, kun tietää että ei heti tarvi laskea päiviä, milloin tulee takaisin, kun me olemme siellä 5 kuukautta ainakin! Aurinkoista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Voi, noinko lähellä jo matkanne on, olette muuten kauan siellä, eikö tule ikävä Suomen joulua?
    Päivät lyhenee myös syksyn tulleen, ja illat pitenee, lämpöä ja iloa lokakuuhun, matkaa odotellessa ja paranemisia ystäväni ♥

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Lähtömme on lähellä...Ei tule ikävä Suomen joulua, kun sen voi viettää sielläkin mitä nyt aikuiset viettävät joulua. Mutta ihanaa on lähteä ja viettää siellä 11-vuotisen yhdessäolomme "honeymoon" 5 kuukauden ajan ainakin! Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...