22.2.2018

22.2.2018

torstai 15. syyskuuta 2011

FELIZ JUEVES - MUKAVAA TORSTAITA - HAPPY THURSDAY


Jueves - Mensajes y Imágenes!


Tänään on torstai ja 15. päivä syyskuuta. Aamu aukeni hämäränä ja sateisena ja asteita on +11. Näinhän se syksy saapuu joka vuosi sateineen ja myrskyineen...ah, siitä tunnen syksyn.


Eilen sain suru-uutisen. Minun sukuni vanhin serkkuni on päässyt kivuistaan pois 81 vuotiaana. Nuku rauhassa! Onneksi sain tavata hänet vielä kesäkuussa ja saimme yhteisiä kuviakin. Muistot säilyvät ikuisesti ja ikuinen kaipaus sinun elämänmyönteistä elämääsi kohtaan. Kiitos, että olit elämässäni!


Eilen sain myös molemmat sukat aika pitkälle, joten tänään yritän kuvata niitä, jos saisin molemmat jo teräkavennukseen asti kudottua ja mikä ettei. Tiistaina menen kampaajalle ja annan kyniä aivan kuliksi, no, en nyt ihan, mutta ihan lyhyeksi kuitenkin ja torstaina lähdemme Helsinkiin serkkuni muistotilaisuuteen. Se tulee olemaan raskasta!


Mutta tänään tulee jälleen Hymytyttö ja Hymypoika tänne viihdyttämään mummia ja pappaa ja se on kivaa....Hymytyttöni saattaa tehdä pannariakin meille, njam, maiskis.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa torstai päivän jatkoa ja muistakaa, että torstai on toivoa täynnä!

6 kommenttia:

  1. Kiva kun poikkesit, tulin taas kurkkaamaan. Sinulla on niin paljon täällä kaikkea että pitääkin yövuorossa hiljaisena hetkenä lueskella tarkemmin.
    Hyvää torstaipäivää sinne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Sari! Otin toisesta koneestani sinun osoitteesi ja laitoin tänne läppärillekin, jotta voin sitten käydä vieraissa Espanjassa ollessammekin. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Helena kauniista sanoistasi. Vai verbaalisesti lahjakas. Tiedä nyt lahjakkuudesta, mutta sen tiedän, että minun pitää kirjoittaa mitään ennnakolta suunnittelematta. Kun alan miettiä liikaa tekstiä, juutun paikoilleni. Tie sitten mitä tajunnanvirtaa lie. Pikkukissoille olen kotia etsimässä, toivottavasti saan ne kaikki jonnekin, itse en voi pitää. Mutta söpöjä ovat.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos itsellesi vierailustasi ja kauniista blogistasi, jossa tulen vierailemaan useamminkin. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Niin se elämä tarjoilee kaikki maut, ilot ja surut. Elämän makuinen on ihastuttava blogisi. Ihanaa torstaita sinullekin!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kauniista kommentistasi merryroseberry! Mukavaa viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...