22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

FELIZ MIERCOLES! MUKAVAA KESKIVIIKKOA!


Miercoles - Mensajes y Imágenes!


Tänään on keskiviikko ja 14. päivä syyskuuta. Aamu aukeni hyvin sateisena ja hämäränä. Asteita on vain +13 ja sadetta ja myrskyä luvassa.


Mutta tänään on myös kauniiden asioiden ja onnen päivä niin minulle kuin monille muillekin. Minä sain nimittäin esikoiseni juuri tänään 39 vuotta sitten. Se oli suuri onnen päiväni! Onnea sinulle, rakas poikani!


Tämän päivän jälkeen on vielä 43 päivää tätä sadetta, myrskyä ja pimeyttä. Mutta sitten pääsemme lämpimiä päiviä viettämään ja siitä tulemme nauttimaan. Onneksi meillä on täällä Sirulandiassa ihana kotihengetär, joka on meihin yhteydessä, jos jotain tarvitaan sinne ja pitää huolta kodistamme. Siru on onnessaan, kun saa pihalla landella juosta vapaana ja saa leikkiä lasten kanssa ja on varmasti hyvin rakastettu siellä toisessa kodissakin eli syntymäkodissaan.


Minä sain eilen kudottua molempia sukkia niin, että toinen on kantapää tehtynä ja toista aloittelin eilen. Kyllä minä ne pian valmiiksi saan, vaikka hitaasti tuleekin.


Moni varmasti on ehtinyt jo ihmetellä murun mutinat blogini häviämistä. Mutta ei se ole hävinnyt minnekään, vaan muutin vain nimen sopivammaksi, kun olemme Espanjassa. Joten tervetuloa vaan kaikki ystäväni myös tänne blogiini.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikon jatkoa ja nauttikaa sateen ropinasta, sillä myrskystä täällä ei ainakaan ole tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...