22.2.2018

22.2.2018

torstai 27. lokakuuta 2011

PIKKU PÄIVITYS SUOMESTA ILMAN KUVAA

Tänään on torstai ja 27. päivä lokakuuta. Asteita on täällä +7 ja Torreviejassa +17. Päivä on täällä pilvinen, mutta poutainen.


Huomenna on sitten se lähdön hetki koittanut ja olemme jo pakanneet matkalaukkuja, joten viimeiset rippeet vielä pakattava käsimatkatavaroihin.  Yksi kaksikerroksinen matkalaukku on täynnä lankoja...hmmmm....täytynee hieman jaotella niitä keriä muihin laukkuihin. Mutta eihän sitä voi olla ilman käsitöitä viittä kuukautta, ei todellakaan. Toki aiomme siellä kierrellä ja kaarrellakin, mutta iltaisin on hyvää aikaa kutoa...sukkia...sukkia...sukkia...pienet jalkaparit toivoivat ja niitähän tulee.


Ajattelin nyt vaan ilmoittaa, että palaan tänne blogiini heti, kun saan Torreviejassa netin toimimaan. Toivottavasti jo viikonloppuna! Mutta lentokoneessa valitettavasti en nyt aio kutoa tämän pahentuneen astmani vuoksi. Aion kirjoittaa matkapäiväkirjaani lähtötunnelmia ja vain olla.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijat ja ystävät, oikein leppoisaa viikonloppua ja palailen sitten taas jonain päivänä tänne!

5 kommenttia:

  1. Oikein ihanan rentouttavaa reissua.
    Mun piti vielä muistuttaa, että kun tuolla maailmalla asuessamme huomasin, ota matkalaukkuun keittiön parhaat leipä/liha veitset. Sellainen iso ja pieni. Niissä on aina kauhean huonot ja heikkolaatuiset veitset, kun valmistatte itse ruokaa. Minulla oli aina mukana kunnon Fiskarsit.
    Mukavaa matkaa ja kirjoitellaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kiitos Hilkka ystäväni! Koko päivä on pakkailtu tavaroita ja piti vähentää lankoja, jotta saisimme vaatetta tarpeeksi viiden kuukauden ajaksi. Kiitos neuvosta, pitää ottaa muutama veitsi mukaan! Mukavaa viikonloppua sinne teille ja pidetään toki yhteyttä!

    VastaaPoista
  3. Hyvää matkaa teille ja paljon lämpöisiä päiviä. Odottelemme innolla talvea. Phoebe varmaan ihmettelee mikä tuo valkoinen ihme on. Phoebe on kohta 6 kk.
    Paljon isoja terkkuja Kirkkonummelta Black & White (Phoebe & Qvicky)

    VastaaPoista
  4. Oikein mukavaa matkaa :) Kyllä sieltä paikan päältäkin varmasti lankaa löytyy, ettei tarvitse ilman käsitöitä olla.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kiitos Anonyymi ja Huopatossunen kommenteistanne! Nyt saimme netin toimimaan jote saatte kuulla kuulumisia tuutin täydeltä!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...